Kako je nastala ljudska civilizacija?
Forum Misterije & Natprirodno Misterije

Cranium   06.10.2016 u 19:18

Slažem se. Ozbiljna nauka gubi smisao kada se počne sa rečenicama pretpostavlja se, smatra se, veruje se itd. E to ono neobjašnjivo je meni dokaz da je nas stvorio neko mnoooogo superiorniji od nas. Mi to ne razumemo i ne treba da razumemo. Toga što nas je stvorio nazovimo bogom, alahom , budom. Kako god. Ali taj neko postoji.
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
atom atom   06.10.2016 u 19:29

Ma nauka je danas samo nagađanje,ustvari oduvek je nagađanje.Nijedan naučnik ne može da zna i ne može da nam da tačan odgovor,već samo nagađa.
Cranium Cranium   06.10.2016 u 19:37

Pa kako koja nauka. Medicina je recimo poprilično istražena. Sad ja sam laik, ali ono što su mi pričali je meni ostavilo wow utisak.

Znaš kako je to smišljeno brate, sve ima svoju svrhu. Recimo najbanalnije, gradja srca. Svi mi znamo da ima 2 komore i dve pretkomore. E sad krv ide iz pretkomora u komoru kroz neke rupe, a na tim rupama imaju zalisci. A ti zalisci su gradjeni tako da dozvoljavaju krvi da udje u komoru, ali ne i da se vrati. Tako jednostavno, a savršeno. Evolucija jel? Kako da ne. Kad bi krenuo da razmisljam, ubila bi me glava.
FoX FoX   06.10.2016 u 20:19

@Cranium (06.10.2016/17:37)
Tako jednostavno, a savršeno. Evolucija jel? Kako da ne. Kad bi krenuo da razmisljam, ubila bi me glava.
I pored svi tih dokaza naučnici guraju teoriju evolucije..u školama se teorija evolucije najviše propagira..dokumentarne emisije isto propagiraju evoluciju..to je dovoljan dokaz da je nekom u interesu da opovrgne Boga ili je nešto drugo u pitanju...nznm
Cranium Cranium   06.10.2016 u 20:40

@FoX (06.10.2016/18:19)
I pored svi tih dokaza naučnici guraju teoriju evolucije..u školama se teorija evolucije najviše propagira..dokumentarne emisije isto propagiraju evoluciju..to je dovoljan dokaz da je nekom u interesu
Brate, takav si kakav si. Zamisli sad sam ja kamen. I blejim na suncu 100 godina, posle 1000000 godina ja nisam kamen, ja sam postao pokemon. Gradja nečega se ne menja. Zašto prstenasta glista nije "evoluirala" u neku uber inteligentnu živuljku. Da donosi svoje odluke. Jer je to j**ena prstenasta glista. Ona ima svoju svrhu i nema gde da evoluira. Ceo svet je savršeno uklopljen i svako ima svoju svrhu. Ali naučnici to ne priznaju.
Welicak94 Welicak94   06.10.2016 u 22:41

Kako smo dosli tako cemo i da odemo
Tommy Tommy   07.10.2016 u 03:45

ljudi su nastali genetskim inzinjeringom u edenskom vrtu, to je ustavri bila neka laboratorija na jugu iraka
na jugu danasnjeg iraka zivjela je prva civilizacija tj Sumerani.
Sitchin je proucavao Sumerske glinene ploce i neke je preveo i dosao do zakljucka da su ljude stvorili izvanzemaljci
sa planeta Nibiru da bi im bili robovi, inace Nibiru (12 planet, planet krizanja) je planet koji se okrece suprotno od zemlje dolazi svakih 3600 godina, inace zaniljiv mi je taj planet krizanja zato jer neke od najstarojih religija koriste križ (svastika, kolovrat)
twistex twistex   07.10.2016 u 11:28

bilo je to davno..sta se sve izdesavalo od tada ko ce ga znati..eto ja sam rodjen u pravoslavnoj zemlji i kao ucili su me da je ljude stvorio Bog..iz biblije..e sad da sam rodjen u nekom africkom plemenu ne bi ni znao za bibliju a kamoli za tog boga vec bi klecao ispred nekog kamena ili tako nesto..tako da ne bih lupao mnogo glavu..ako taj sto nas je stvorio misli da radi nesto sa nama nek nam kaze pa cemo da vidimo gde smo i sta smo i kuda cemo dalje
twistex twistex   07.10.2016 u 11:38

..a u vezi ovoga incesta..Adam i Eva su bili prvo u raju jelte..da su postojali i ostali ljudi i oni bi bili u tom raju..e sad ovi dvoje pogresise i isterani su napolje..ostali ljudi bi ostali u raju..a ocigledno ta bitna informacija nije u bibliji..
atom atom   07.10.2016 u 11:55

@Tommy Što se tiče planete Nibiru,za nju nema dokaza da postoji,već Rusi kažu kako ona prolazi pored naše planete svakih 3600 godina.
MED
Meduric  
 03.12.2016 u 02:37

A da li je neko cuo o degeneracija DNA kod nekog roda primata kao sto su merkati, majmuni i lemuri. Ja cuo o tome istrazivanju u Rusiji

Forum početna