Filmovi i serije koji nam uskoro stižu
Forum Zabava Film

FoX FoX   03.02.2017 u 18:04

Transformers: The Last Knight

Izašao je novi trailer : youtube.com/watch? ... oADHY

Anthony Hopkins....
Jest,sad će većina reći " dosadni su više sa ovim sci-fi fantazijama " ali jbg,ipak su ovo transformersi
atom atom   03.02.2017 u 19:09

FoX (03.02.2017/17:04)
Transformers: The Last Knight

Izašao je novi trailer : youtube.com/watch? ... oADHY

Anthony Hopkins....
Jest,sad će većina r
Transformersi su zakon
atom atom   03.02.2017 u 19:16

Power Rangers 2017

youtube.com/watch? ... ZHSXw

go go power rangerssss
FoX FoX   04.02.2017 u 16:44

The Lost City of Z

Opis : Godine 1925., legendarni britanski istraživač Percy Fawcett odlazi u amazonsku džunglu kako bi pronašao legendarnu civilizaciju. Nikad se nije vratio sa tog putovanja …

Deluje zanimljivo
FoX FoX   10.02.2017 u 01:20

Auuu sad sam video ovaj film na imdb i opis me šokirao - Split (2017)

Kevin, čovek s najmanje 23 različite ličnosti, je prisiljen da otme tri tinejdžerke. Dok ih drži u zatočeništvu, njegova konačna ličnost – “The Beast” – počinje da preuzima kontrolu …

auuu jbt,23 različite ličnosti ...sad se daje u bioskopima..možda pogledam

Režija : M. Night Shyamalan

Ovo će biti brutalan film,obično su svi njegovi filmovi kul
atom atom   12.07.2017 u 11:15

Volja sinovljeva

Uskoro pocinje snimanje prvog srpskog postapokalipticnog filma koji nosi naziv "Volja sinovljeva".Reditelj ovog ostvarenja je Nemanja Ceranic.

Film ce se snimati u Boru na borskim kopovima.

"Radi se o postapokalipticnom filmu,cija se radnja odvija u bliskoj buducnosti.Film snimamo na borskim kopovima kako bi publici najbolje priblizili sliku postapokalipticne Evrope.",istakao je Ceranic.

U filmu glavne uloge tumace Zarko Lausevic,Sergej Trifunovic,Svetozar Cvetkovic i drugi...
FoX FoX   12.07.2017 u 15:11

atom, kažu da će ovo biti srpska verzija Pobesnelog max-a
Ja sam odavno izgubio poverenje u ove naše scenariste..obično kad hoće da naprave film na osnovu nekog stranog filma to ispadne bzvz..a i naslov je bzvz
atom atom   12.07.2017 u 15:19

FoX (12.07.2017/13:11)
atom, kažu da će ovo biti srpska verzija Pobesnelog max-a
Ja sam odavno izgubio poverenje u ove naše scenariste..obično kad hoće da naprave film
Da brt,ali Zarko Lausevic i Trifunovic igraju
PARTYzan PARTYzan   13.07.2017 u 02:15

Kukuj si ga nama Mslm da to neće biti čak ni kandidat za Zlatnu malinu. Srpska akcija i triler su po pravilu trash a tek postapokalipsa u srpskoj varijanti = protivprirodni blud. Domaći film danas može da bude dobar u žanru drame, ev. komedije, autorskog i dokumentarnog filma a ostali žanrovi srpskom filmu stoje k'o piletu sise. Kad smo kod noviteta, drago mi je što sam danas pročitao da će novi nastavak 007 ipak opet igrati Danijel Krejg, iako su se već bili oprostili
atom atom   13.07.2017 u 10:17

PARTYzan (13.07.2017/00:15)
Kukuj si ga nama Mslm da to neće biti čak ni kandidat za Zlatnu malinu. Srpska akcija i triler su po pravilu trash a tek postapokalipsa u srpskoj v
Sta fali da mi uvedemo malo komercijale u film?To sto si ti navikao na americku komercijau to je vec druga stvar...mene su vise smorile nase komedije i drame,kada bi nasi poceli da snimaju i druge zanrove nasa filmska inustrija bi procvetala.

Forum početna