Martinove rime
Forum Zabava Muzika

Furr Furr   09.12.2016 u 18:19

Ovo je tema za @martin-ove rime
Priložena slika:

martin martin   09.12.2016 u 18:34

Odavno sam na BF-u puštao mašti na volju,lupim nekad rimu koju. Online lista i chat su mi najbolja lokacija,svestan sam i sam da mi povlađuje administracija. Preferiram pank i fank,ponekad pevam i sednem uz šank. U današnje vreme niko ne sluša muziku pravu,svi su na ulicama i prepuštaju se splavu. Ponekad izađem i lutam gradom,čuo sam za Marizu,ali nisam opsednut fadom. Polako ide godina nova,potrebna mi je samo zaj**ancija i lova. Dvadeset i dve godine imam,voleo bi da budem reditelj i filmove snimam. Imam nekoliko dara,treba mi samo hleba i igara.
FoX FoX   09.12.2016 u 18:38

Samo napred brate,ja uživam čitajući tvoje rimee!
martin martin   09.12.2016 u 18:42

Slušam Momčila Bajagića i ostale rokere,a nikako turbo folkere. Provuče se ponekad i gospel,voleo bih da glumim kao Kevin Kostner. Najviše sam gotivio Olimpijadu,znam celu sportsku plejadu. Od Novaka do Kristijana Ronalda,politiku ne poznajem mnogo,ali čuo sam za Trampa Donalda. Film mi je u glavnom planu,obavezno gledam filmske dodele nagrada u Kanu.
Welicak94 Welicak94   09.12.2016 u 18:42

FoX (09.12.2016/17:38)
Samo napred brate,ja uživam čitajući tvoje rimee!
'Oces da ti rezervisem mesto u Lazi? Da budete soba do sobe, pa da ti rimuje 24/7.
martin martin   09.12.2016 u 19:00

Nekad mi se tera kontra,oduševljava me filmovima Zdravko Šotra. Dok gledam filmove,želja mi se mota,gledao sam Grlićev film u Raljama Života. Tu zapaženu ulogu igra Živojinović Bata,hteo je Šteficu Štek da kara i hvata. Stara kinematografija je zakon,mogao bi da neki bit na filmu baci Akon. Za neke je 2PAC majka,Boba Marlija večno slave rege i Jamajka.
martin martin   09.12.2016 u 19:06

Telo mi pumpa krv i limfu,redovno igram Pes i Fifu. Nekada sam igrao kanter,ali ja sam za tu igricu amater. Jedva da sam čuo za X-Box,voleo bi da kupim džuboks. Nisam Hardkorder,ali imam dvd i video rekorder.
martin martin   09.12.2016 u 20:08

Hodam kroz noć,poneo sam durbin da gledam iz daljine film koji daje bioskop. Mogao sam da gledam i operu Karmen,ali me ne vuče toliko pozorišni plamen. Svratio sam do kafića da popijem par pića,unutra se čuju narodnjaci i poneki dens,više niko ne igra tvist i ples. Nemam više nigde da svratim,na Kalemegdan bih ja da navratim. Tu su nekada igranke bile,glavni dasa je bio Lojpur Mile. Njega bi trebalo svi čuti,pevao je Lusil i Tuti Fruti. Devojku Stiva sa Čubure nisu smeli da diraju,tada je bilo ono: dame biraju. Kući se vraćam ponosan kao bard,uvek će se slušati Litl Ričard!
Cranium Cranium   09.12.2016 u 20:13

Aj probaj da napraviš pravu pesmu. Ne ove zaj**ancije. Ako toliko voliš rime. Pravu inteligentnu pesmu koja znači nešto. Tipa Šantić (bog otac) , Domanović, Dis itd.
martin martin   09.12.2016 u 20:15

Cranium (09.12.2016/19:13)
Aj probaj da napraviš pravu pesmu. Ne ove zaj**ancije. Ako toliko voliš rime. Pravu inteligentnu pesmu koja znači nešto. Tipa Šantić (bog otac)
Krećem

Forum početna