Cijena zivota HitMan
Forum Zabava Ostalo

GRO
GrofWap  
 13.01.2017 u 22:06

Eto da i ja neku temu otvorim,zanima me vase misljenje, koja je cijena zivota? Dali bih nekoga roknuli npr za 10.000€ ili neku svotu love,dali bih mogli to? Da li bi mogli "hladno" nastaviti zivjeti sa tim...

Priloženi fajl : 1484341611.jpg (0.01 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
FoX FoX   14.01.2017 u 04:50

Ja ne bih mogao da ubijem nekoga koja god suma novca da je u pitanju...e sad...ako je meta neki ubica koji će sutra da ubije ko zna koliko nedužnih ljudi...onda..
a i da ubiješ nekoga i sutra da živiš ko da se ništa nije desilo..to mogu samo bolesnici
Cranium Cranium   14.01.2017 u 10:50

Svesno, , za pare ne bih mogao ni za milion. Koji će mi ku**c te pare kad posle života nemam.

E sad, da sam u ratu i da pucaju na mene, mogao bih lagano, tjst morao bih. Jer tu je svest spremna na takve stvari. Ali ne bih mogao da ubijem nekoga ko je npr. zarobljenik. Da ga stave vezanog ispred mene i da kažu ubij ga, ja bih rekao terajte se u ku**c. Ubijte ga vi, ja ne želim.

A da je porodica u pitanju? Nemam pojma, afekti su čudo. Možda bih, možda ne bih. Tu se prepliću moram i ne smem.
DR_
Dr_Psycho  
 14.01.2017 u 17:16

Pa ja bih jer nemam novca i nista ali samo ubice ili neke teske kriminalce sto kaze fox.
twistex twistex   15.01.2017 u 14:41

e koliko sam ja puta pomisljao da odem u knez mihajlovu i to kad je najveca guzva..sa sve mitraljezom..i naravno besplatno bih i otisao samo da mi puknu jos par filmova

Forum početna