Alo,alo
Forum Zabava Serije

atom atom   28.01.2017 u 16:46

Priložena slika:

Britanska sitkom komedija,čija se radnja odvija za vreme drugog sv. rata u malom kafeu u Normandiji koja je okupirana od stane Nemaca.

Glani likovi su Rene Artoa(vlasnik kafea),Edit Artoa(Reneova žena),Ivet(Konobarica i Reneova ljibavnica) i drugi...

Legendarna serija! "You stupid women!
Zvezdas Zvezdas   28.01.2017 u 17:26

dobra je serija inace glavni lik te serije je umro pre neki dan

Gorden Kej, britanski glumac najpoznatiji po ulozi Renea u seriji "Alo, alo" preminuo je u 76. godini. Bivši glumčev agent potvrdio je Bi-Bi-Si njuzu da je Kej preminuo u ponedeljak ujutru u domu za stare.
atom atom   28.01.2017 u 17:29

Zvezdas (28.01.2017/16:26)
dobra je serija inace glavni lik te serije je umro pre neki dan

Gorden Kej, britanski glumac najpoznatiji po ulozi Renea u seriji "Alo, alo"
Da,znam pročitao sam to juče.Neka mu je večna slava i hvala!Nasmejao me je dosta puta u životu
FoX FoX   29.01.2017 u 11:57

Gledao sam par puta ali nije me nešto privukla serija tjst taj humor
atom atom   29.01.2017 u 13:26

Pa ova serija i "Mućke" su najpopularnije kod nas.
FoX FoX   29.01.2017 u 13:48

I kursadžije su popularne kod nas nema šta nije popularno kod nas

Pogledaću još par epizoda.Počeli su da je puštaju na pink family
atom atom   29.01.2017 u 14:00

Mislio sam na sitkome,ta dva što sam nsveo su kod nas najpopularniji.Kursadžije nisu sitkom,nego seljacizam.
FoX FoX   29.01.2017 u 14:09

Pa znam Nego kažem samo...svašta nešto je popularno kod nas ako je popularno ne znači da valja,na to sam mislio.
Elem,neću da sudim o ovoj seriji jer nisam odgledao celu seriju pa nisam merodavan ali po onom što sam video za ovih par epizoda zaključio sam da je veoma nizak i prost humor u pitanju možda greešim.
twistex twistex   29.01.2017 u 15:22

fox..mnogo gresis..pazi kad je moja mama umirala od smeha a prezire prostakluk..
Cranium Cranium   29.01.2017 u 21:41

Da se uključim i ja u temu. Britanski humor je nekada too much. Meni generalno ne prija. Što se serije Alo Alo tiče, zanimljivo je videti ceo taj koncept. Kafedzija koji šuruje sa nemcima, šuruje sa gestapom, šuruje sa pokretom otpora, i to samo da bi izvukao živu glavu iz čitave gungule. Svi ga prisiljavaju na "saradnju" iako njega za ceo taj rat zabole dupe. Plus vodi ljubavni život na 7 nivoa, pokušava nekako da se obogati u zadatim okolnostima, a da ne deli plen sa ženom i ostalima iz njegovog kafea.

Jednostavno, zanimljiva je serija zbog svih tih gotovo apsurdnih stvari koje se dešavaju. Ali humor, što kaže lisica. Prizeman prizeman.

Forum početna