Evanescence (1995-2003-2017)
Forum Zabava Muzika

FoX   18.12.2017 u 00:08

Moraću da čekiram

Kao bila prehlađena pa se zato gušila
Inače, jutros upalim tv i na prvoj, tvoje lice zvuči poznato, vidim spominju Evanescence A ova edita je ona iz Ministarki..
Konačno da se Evanescence čuje na nacionalnoj tv
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Cranium Cranium   26.12.2017 u 21:02

@fox

Nikad te nisam pitao, nije mi nesto bilo bitno da napomenem ovu info.

Sta ti mislis o ovome? O ovoj pesmi.

We Are The Fallen - Bury Me Alive youtu.be/zzTZeeMCUBk

Jel ti lici zvuk na nesto?

Posle cu ti reci i zasto.
FoX FoX   03.01.2018 u 23:20

Pa da, podseća na Fallen album, super pesma Evo čekirao malo wikipediju...zanimljivo. Ček, ali ne kapiram, Amy Lee je bila za promenu stajla?
Znači pola njih iz Evanescence-a prešlo u We are the fallen? Šteta što imaju samo par pesmica..
Mada vidim da je oko tog raspada Evanescence-a nastala čitava teorija zavere...pitanje je šta se tu zapravo dogodilo..
Cranium Cranium   03.01.2018 u 23:32

FoX (03.01.2018/22:20)
Pa da, podseća na Fallen album, super pesma Evo čekirao malo wikipediju...zanimljivo. Ček, ali ne kapiram, Amy Lee je bila za promenu stajla?
Zna
Pa ona je htela mistiku, tamu, gotik i te fore. Eksperimentisanje koje smo videli na drugom albumu. Ben je hteo isto kao fallen samo profinjenija varijanta.

U we are the fallen fali samo Amy. To je taj bend.

Mada i ova pevacica j**e mame kako peva. Postavicu posle par pesama.

E sad, ironija je da su izbaceni iz izdavacke kuce jer zvuce kao "oni" sami. Maltene ispada da ti ne daju da sviras muziku koju si ti "izmislio" jer pripada bendu u kome si nekada svirao. Uzas.
Cranium Cranium   22.11.2019 u 23:12

Posle duze vremena, nova pesma.

U saradnji sa kompozitorom muzike za filmove Bobby-jem Tahouri-jem.

Nije losa, ali nije to onaj Evanescence.

Koliko sam se obradovao kad sam u predlozima novih pesama na Tidal aplikaciji video Evanescence sa jedne strane, Christinu Aguileru sa druge, i Alicia Keys za kraj, mada sam za ovu trecu znao vec par dana. Usralo ih da se nadju jedna do druge.
FoX FoX   07.07.2020 u 22:37

Sad sam otkrio ovu pesmu.

Evanescence - Understanding

Baš mi se sviđa...
Cranium Cranium   08.07.2020 u 20:47

FoX (07.07.2020/20:37)
Sad sam otkrio ovu pesmu.

Evanescence - Understanding
youtube.com/watch? ... duHMw

Baš mi se sviđa...
Imaš i remaster verziju pesme. Ova je iz 1998, demo pesma. Ahaaaa, klinka sa 17 godina šta je umela. Zato je sa 22 poludela i snimila fallen.

E da, izašle su dve nove pesme. Zaboravio sam da napišem.
FoX FoX   10.03.2021 u 20:02

Cranium (08.07.2020 / 18:47)
Imaš i remaster verziju pesme. Ova je iz 1998, demo pesma. Ahaaaa, klinka sa 17 godina šta je umela. Zato je sa 22 poludela i snimila fallen.

E da, izašl
Draža mi je demo verzija... Već me na početku baci u drugu dimenziju

Elem, sad vidim da su izbacili još novih pesama. Nije loše. Ostali su verni svom zvuku
Cranium Cranium   10.03.2021 u 20:27

FoX (10.03.2021 / 19:02)
Draža mi je demo verzija... Već me na početku baci u drugu dimenziju

Elem, sad vidim da su izbacili još novih pesama. Nije loše. Ostali su verni svom zvuk
Ma nije to ni nalik pravom evanescence. ???? Samo prvi album imao celu ekipu. Posle toga je bio solidno uspesan eksperiment.
Cranium Cranium   24.05.2021 u 21:13

5. The Bitter Truth (2021)

Priložena slika:

Izasao peti studijski album grupe "Evanescence" pre 2 meseca, tacnije 26. marta.

Ono što je iznenadjujuće je da je poprilično jako debitovao iako danas rock nije ni u zapećku na muzičkoj sceni, mesto broj 11 na billboardovoj listi za tu nedelju.

Ono što je zanimljivije ipak je da je Amy ostala kidalica, iako je zvuk promenjen naravno. Nema to više veze sa starim zvukom koji svi znamo. Samo je Tim McCord ostao od starije ekipe, a on je deo druge postave benda. Dosao u bend 2006. Ostali su svi dosli kasnije, posle 2010 , neki i posle 2015.

Vredi svakako poslusati ako ste fan, svoj sud dacu u narednim danima, jos nisam poslusao valjano. Jedino sto se ne menja je njen glas i njen stil pevanja.

Forum početna