Evanescence (1995-2003-2017)
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   31.07.2017 u 00:33

Preslušao sam pesme sa tog albuma i nisu mi nešto..ostale pesme na isti fazon, muzika mi nije bila privlačna a pevanje je naravno odlično ali muzika je presudna...još ako se muzika i pevanje spoje kao što je to slučaj u albumu Fallen...onda je to masterpiece
Ove pesme sa demo albuma exodus i lies su mi tu i tamo ok..lithium jedva dospeo u listu Nije da volim balade, nego jednostavno, melodija je kod mene presudna.

My immortal...jest pesma za sva vremena ali je teška balada..dvoumio sam se između Hello i nje ali hello je pobedila i zauzela bolju poziciju
Cranium Cranium   31.07.2017 u 00:47

FoX (30.07.2017/22:33)
Preslušao sam pesme sa tog albuma i nisu mi nešto..ostale pesme na isti fazon, muzika mi nije bila privlačna a pevanje je naravno odlično ali muzika j
A hello nije teska? Meni je hello grozna pesma, jer znam pozadinu pesme. Ne mogu ja to da slusam.

Inace ta pesma je posvecena Amy-noj sestri koja je umrla kad je ova imala 5-6 godina. Sestra je imala 3. I pesma je interpretacija njenog secanja na taj dogadjaj, bar ono sto je ostalo od secanja na to.
FoX FoX   01.08.2017 u 01:35

Pa sad kad si mi otkrio ovo, teška je
Sad mi pesma drugačije zvuči..jbg koliko već dugo slušam ove pesme sa fallen albuma ali kod ove pesme nisam obratio pažnju na tekst :/
Cranium Cranium   01.08.2017 u 17:28

FoX (31.07.2017/23:35)
Sad mi pesma drugačije zvuči..jbg koliko već dugo slušam ove pesme sa fallen albuma ali kod ove pesme nisam
Jbg brate, kada saznas pozadinu pesme, shvatis ko je umetnik a ko stihosklepac kao Bajaga npr. Evo za Chestera smo znali da je umetnik, ali ne i da je pesme pisao autobiografski u tooolikoj meri. Znao sam ja da je on muku mucio sa depresijom, ali nisam nikad pesme posmatrao iz njegovog ugla. Svako je shvati na svoj nacin, nekako prema sebi. Trazi neko svoje iskustvo da se identifikuje sa pesmom. E ako saznas kako je pesma nastala, ume da bude zaj**ano.
Cranium Cranium   01.08.2017 u 20:48

FoX (31.07.2017/23:35)
Sad mi pesma drugačije zvuči..jbg koliko već dugo slušam ove pesme sa fallen albuma ali kod ove pesme nisam
E sad sam se setio, hoces da ti sibnem wav da remixujes bring me to life. Nesto sam pocinjao, i nisam daleko odmakao.
Cranium Cranium   18.08.2017 u 13:36

Upravo sada naleteo na pesmu youtu.be/k5QFLV_lzeQ
FoX FoX   15.09.2017 u 13:32

Nije loše kad su pesme autobiografske..pesma dobija na težini.

Može brt.Šibniii
Čisto sumnjam da ću i ja postići nešto al ajd čisto da vidim

Nije loša ova verzija...ali original je original
Cranium Cranium   15.09.2017 u 17:42

FoX (15.09.2017/11:32)
Nije loše kad su pesme autobiografske..pesma dobija na težini.

Može brt.Šibniii
Čisto sumnjam da ću i ja postići nešto al ajd čisto da vidim
Neeeeemam vise, obrisalo mi se sve sto sam pravio. Zajedno sa onom kolekcijom soundfontova sto sam imao u causticu. Sad mi je ta aplikacija bezvredna.
Cranium Cranium   19.09.2017 u 17:28

Opaaaaaa, nova pesma. Oni kao da nas pripremaju za novi album???? Malo moderniji zvuk. Salim se, naravno da izlazi novi album. I to bi trebalo da izadje desetog novembra 2017. Jedva cekam. Album ce se zvati "synthesis" i ne verujem da ce biti studio album sa novim pesmama. Vise sintezis prerada starih hitova, kao ona za "bring me to life" Ali svejedno, jedva cekam. Uuuu bice ovo dobra zavrsnica godine. Dosta albuma veterana izlazi.

Evanescence - Imperfection youtu.be/O6l4ghme4-M

A nasao sam i tracklisting.

1. "Overture"
2. "Never Go Back" (from Evanescence)
3. "Hi-Lo"
4. "My Heart Is Broken" (from Evanescence)
5. "Lacrymosa" (from The Open Door)
6. "The End of the Dream" (from Evanescence)
7. "Bring Me to Life" (from Fallen) 4:18
8. "Unraveling" (interlude)
9. "Imaginary" (from Fallen)
10. "Secret Door" (from Evanescence)
11. "Lithium" (from The Open Door)
12. "Lost in Paradise" (from Evanescence)
13. "Your Star" (from The Open Door)
14. "My Immortal" (from Fallen)
15. "The In-Between" (piano solo)
16. "Imperfection"
FoX FoX   19.09.2017 u 21:25

Opaaaa Da li je moguće??? Samo neka rokajuuu!

Znači imamo samo 3 nove pesme, koje nisu obrada.
Overture, Hi-Lo, Imperfection. Kul

Forum početna