Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

Djomla97 Djomla97   22.05.2018 u 17:11

Anthropoid (2016)
Anthropoid je priča o istoimenoj misiji saveznika u Drugom svetskom ratu, koja je imala za cilj atentat na visokog zvaničnika nemačke vojske, generala Rajnharda Hajdriha. On je jedan od idejnih tvoraca koncetracionih logora i šef nemačkih trupa u okupiranoj Čehoslovačkoj. Vlada smeštena u Londonu šalje agente Josefa (Cillian Murphy) i Jana (Jamie Dornan) sa misijom koja neće odmah naići na odobravanje čak ni u pokretu otpora. Ipak, naređenje je naređenje i članovi pokreta kreću sa pripremama za atentat…
Pogledao sam sinoc, odlican film i veoma ozbiljan. Murphy i Dornan fenomenalni.
Ko voli ratne istorijske drame, ovaj film je moja velika preporuka.
Inace, film je snimljen po istinitim dogadjajima.
Ovo je nesto kao Otpisani, samo na mnogo vecemm nivou
atom atom   08.07.2018 u 09:48

The Machinist(2004)

Trevor Reznik(Christian Bale) već godinu dana pati od hronične nesanice,dosta je smršao i prilično je otuđen.Na poslu ne komunicira ni sa kim,jedino društvo su mu prostitutka Stivi,i jedna konobarica u jednom restoranu u koji dolazi svako veče.

Njegov problem počinje kada misteriozni radnik Ivan dolazi u firmu,ali ga niko drugi ne vidi sem Trevora.Trevor počinje da pomišlja kako njegova nesanica možda nije obična nesanica...

Auuu kakav film,klasično j**anje u mozak odličan plot,i Kristijan Bejl(jedan od mojih naj glumaca).

Ko voli mindfuck filmove,neka pogleda. Moja ocena 10/10
PARTYzan PARTYzan   15.07.2018 u 03:07

Odgledao na Novoj neku patetičnu limunadicu Mlađi referent (Hrvati preveli Pripravnik) sa De Nirom i En Hatavej i zanimljivo, nije mi zasmetao.Skoro da me bio blam da kažem ortaku da sam ga gledao, a on veli "gledao sam ga na HBO, do jaja je" E pa sad baš da je do jaja, teško ... Za preporuku mamama, strinama i ostalim ženkama,film za Osmi mart
Edy Edy   03.08.2018 u 10:42

Man of the Year (2006)

Ocjena: 6/10. Nije vala neki plot, mada gluma od Robin Williams je poprilično dobra, pa je izvukla na pozitivu, inače bi bilo ispod pet bez njega, sigurno.
CIK
Ciki  
 05.08.2018 u 13:56

That's my boy
Edy Edy   28.08.2018 u 15:48

Incredibles 2 (2018)

Dobar film, jedinica mi je bolja ali nije ni ovaj loš. Ocjena: 7.5/10
GRO
GrofWap  
 28.08.2018 u 18:02

Jako dobar film ... Preporuka
Edy Edy   22.09.2018 u 11:21

Justice League (2017)

Nije nešto sad veoma loše, kritike su bile gotov kao i za Superman v Batman, a taj je bio užas, sem akcijskih scena. Oživjeli su Supermena ako ništa, i pobjedili jednog slugu od Darkseid-a. Ne mogu reći sad da je užasno kada nije, ali očekivao sam više, Marvel filmovi su puno bolje odrađeni čini mi se.

Ocjena: 7/10

----------

Ufatio sam čitavu IMDb listu i gledam dok ne očistim svaki dan ponešto. Imam još 50tak
Edy Edy   22.09.2018 u 11:27

atom, sjećam se tog

Dobar film ako se ne varam, evo gledam na IMDBu sam mu dao ocjenu 7/10.

atom, spoiler 4 u
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
atom atom   22.09.2018 u 12:08

Edy (22.09.2018/09:27)
atom, sjećam se tog

Dobar film ako se ne varam, evo gledam na IMDBu sam mu dao ocjenu 7/10.

atom, spoiler 4 u
<spojler>
Jeste

Forum početna