Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

atom atom   18.11.2018 u 10:22

PARTYzan (18.11.2018/01:26)
Cinestar Premiere 2 me danas baš prijatno iznenadio sa La La Land
P.S. Ovaj domaći Južni vetar ruši rekorde svaka čast ali ja stvarno kao da
Ja sam pogledao Južni Vetar juče.Film je vrlo dobar,dijalozi nisu na američki fazon,tako da nisam osetio transfer blama dok sam gledao film.Biković se popravio dosta što se glume tiče(učio od Rusa ).

Glogovac(čika Golub ) je pokidao,razume se.Sve u svemu,vredi pogledati,nije sad neko remek delo,ali svakako bolje od naših filmova koji su izlazili u proteklih par godina.
PARTYzan PARTYzan   18.11.2018 u 13:43

Svaka čast Bikoviću za orden od Putina ali nije mi omiljen. Ipak bolje glumi od recimo Baneta Trifunovića (Sergejev buraz) koji kao da je operisan od glume. Meni lići da je gledanost takva upravo zbog Glogovca ali nisam gledao film pa nmg da tvrdim
Hadersfild nije poslednji film koji sam gledao ali mi je najjači od svih u kojima je Glogovac igrao a nije bio toliko zapažen koliko je zaslužio
atom atom   18.11.2018 u 20:53

Mission Impossible 6(2018)

Dobar akcioni triler. 8/10
Edy Edy   23.11.2018 u 01:03

The Man from the Future (2011)

Film je o putovanju kroz vrijeme, ko voli takve Brazilski, ali prilično dobar...

Fazon je da je film sve uradio kako treba po meni, ima koju sitnu plot rupu ako gledamo previše oko vremenskog putovanja, ali je zabavno odrađeno kakogod.

Nažalost, dajem mu 4/10, zato što ima jednu veoma čudnu poruku: Ljubav je konstanta univerzuma... ili tako nešto idealistički.

Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

Ako volite takve stvari, svidjet će vam se, ako ne, nemojte ga gledati.
Cranium Cranium   26.11.2018 u 23:00

Juzni vetar (2018)

Verovatno ste vec svi culi za ovaj film, neki ga i gledali ali eto. Da i ja kazem koju.

Mladi Petar Maraš (Miloš Biković) je sitni kriminalac beogradskog podzemlja koji za luksuzniji zivot zaradjuje tako sto krade kola za svog mentora i prijatelja Cara (Dragan Bjelogrlić) Ukradu kola koja vrede fazon 70 soma evra, pa ucenjuju vlasnika da im da 7 soma na ruke. A zauzvrat mu vrate kola na dogovoreno vreme i mesto. I sve bi bilo okej i film bi bio dosadan da jednog dana u BG ne stigne Hristo, sin bugarskog narko bosa koji na prvi pogled dolazi da se izdivlja i iskara sve nase estradne pevaljke. A usput i da odveze kola koja je njegov otac namenio Beogradskom gangsteru nummero uno, a to je Golub (Nebojša Glogovac). Nesrećni Hristo staje sa svojom fuksom na trafiku da kupi pljuge ili sta vec, izlazi iz kola i nemarno ostavlja kljuceve "nezasticene". Tu se nasao i nas glavni junak Petar koji snima celu situaciju i resava da je iskoristi. Uzima kljuceve usred nepaznje glupog bugarina i odveza se kolima za koja ni ne zna cija su.
I tu tek krecu njegovi problemi. Ne zbog samih kola, vec zbog onoga sto "duplo dno" krije a to je droga u vrednosti od preko pola miliona evra. Golub van sebe od besa, zbog izgubljenog posla resava da iskasapi bugarina i krece u svoj krvavi pir na kradljivca kola.

Kako jedan sitan kriminalac moze da se izbori sa covekom koga prvi covek policije oslovljava sa strahopostovanjem i koji je spreman na sve, pa cak i na masakr cele careve grupe (zajedno sa petrom) gledajte pa saznajte.

Odlican film, bas me je prijatno iznenadio. Nije na nivou Holivuda, ali svakako da je bolji od svega sto smo radili u poslednjih 20 i kusur. Meni ne pada na pamet nijedan film. Kvalitetan rad.

Biković pokidao. Drago mi je da se razvija u ekstra glumca, a kad se setim kakav je klinja bio u stizu dolari i beloj ladji.

Glogovac je ovim filmom sebi obezbedio jos par dekada pricanja o njemu i secanja na njega.

Srdjan Todorovic isto imao manju ulogu, ali sam se iskidao par puta. Sitna riba koja druka da spase bulju.

Jedino mi Bjelogrlic nije legao. Ne znam, nekako mi ne ide u krimi uloge. Isto kao da sam gledao Eksera iz roda. Dok je Srdjan Todorovic napravio nebo-zemlja uloge izmedju roda i ovoga, iako su obe komedija.

Od mene 8 od 10
Edy Edy   26.11.2018 u 23:06

Cranium, je prekjučer jeo kolač Južni Vetar jeli se to pika pod 'čuli'?
Cranium Cranium   26.11.2018 u 23:11

Edy (26.11.2018/22:06)
Cranium, je prekjučer jeo kolač Južni Vetar jeli se to pika pod 'čuli'?
Nikad cuo za kolac "juzni vetar"
Welicak94 Welicak94   26.11.2018 u 23:37

Ja sam cuo za tortu Spanski vetar
Edy Edy   27.11.2018 u 01:12

Next Gen (2018)

Pravo mi legao. Ocjena: 7/10, iskreno nije neko remek djelo, kao kakva slabija varijanta od Big Hero 6. Više emocionalan, mada ima manje smisla u neku ruku. Ima dubine film puno više, i stvarno mi legao, jer, ako nište nije Disney film, jer oni i Pixar prave sve na sličan fazon, ovo neka nova produkcija, netflix sponzorirano Ne gledaju mi se ponovo Ghibli, tako da dobar animirani, posebno moderan i nije lahko naći.
Edy Edy   28.11.2018 u 00:21

Yes Man!

Dobar film sve u svemu, dao sam mu prije osmicu, mada sada sam rewatch i smanjujem na 7/10. I dalje ok.

Forum početna