Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

Cranium Cranium   10.11.2019 u 13:48

Krenuo dam gledam sinoc i zaspao. Veceras cu verovatno ispocetka. Deluje mi dobro. Stigao do onog momenta kad se lik probudio, a zene i cerke nema. Koo zna sta je on istripovao.
atom atom   10.11.2019 u 22:19

Joker(2019)

Danas izašao HDRip,odmah sam ga skinuo,ko će čekati brrip

Jako dobar film. Phoenix je odličan glumac bez dileme. Inače,ovaj Joker je drugačiji od onog u filmu Dark Knight,ovo je film o samom poreklu i nastanku Jokera,u kojem su uspeli da obrade neke komplikovane socijalno društvene teme,npr odnos prema ljudima sa nekim poremećajem itd.

Od mene 9,5/10.
Cranium Cranium   10.11.2019 u 22:38

Odgledao i ja fractured i uvek se dobro provedem sa takvim mindfuck filmovima. Gledao sam jedan mnooogo vise neocigledniji i tezi film za shvatiti pa mi je ovo bilo lagano. Skapirao sam ja odmah da
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
tu nesto ne stima.

Lisice, ako ti je ovaj legao, pogledaj bre vise film "A tale of two sisters" Da vidis kako se radi mindfuck film, samo sto ovaj ima akcije u sebi. Onaj je cisto j**avanje u mozak. Kooji ku**c se desava.

Sad cu mozda da ti kvarim uzitak, ali mozak ljudski je cudo. Postoje odbrambeni mehanizmi za sve. Moramo da budemo srecni sto smo normalni u glavi, psihicki poremecaji su ooooozbiljni deep shit. Bas sam pre neki dan pricao sa drugaricom o tome. Njena sestra isla na praksu u Lazu. Neki ultrainteligentni pacijent tripuje da mu osoblje zeli zlo, i da mora da ih sve pobije da bi preziveo. Jer je zatocen bez razloga. Neko zesce sranje istripovao.

Od mene, ovaj film dobija 7 od 10.
Welicak94 Welicak94   10.11.2019 u 22:47

Ja pogledah sinoc "Murder Mystery", nadjoh ga na Netflix-u.
Solidna komedija. Nista preterano, ako nemate sta da gledate, ovaj je dobar za ubijanje vremena.
Od mene blaga 7-ica.
FoX FoX   11.11.2019 u 23:45

Cranium (10.11.2019/21:38)
Odgledao i ja fractured i uvek se dobro provedem sa takvim mindfuck filmovima. Gledao sam jedan mnooogo vise neocigledniji i tezi film za shvatiti p
Odgledao sam pre 2god. blackfoxwap.tk/forum/i ... 44878 Ako bih ga odgledao ponovo možda bih promenio mišljenje, ionako sam ga zaboravio

Ma znam, mozak je čudo..dok ne pukne neka daska funkcioniše dobro ali obično veliki stres, tuga itd imaju veliki uticaj na pucanje te "daske" tako da kao što si napisao, imamo sreće

@welicak94 imaš netflix nalog?
FoX FoX   23.11.2019 u 18:34

Level 16 (2019)

Žanr: Misterija, Drama

Opis: Šesnaestogodišnja Vivijen je zarobljena u Vestalis akademiji, internatu koji više liči na zatvor nego na školu, i živi povučeno i neupadljivo. Njen život će se naglo promeniti kad se susretne sa Sofijom, bivšom drugaricom koja ju je svojevremeno izdala...

Nisam očekivao previše i na kraju je dobro ispalo. Drži pažnju od početka do kraja. Za mikro budžet, sasvim pristojan film sa ok glumom.

Može ocena 6.5
Welicak94 Welicak94   23.11.2019 u 21:08

FoX, Nemam, nego udjem na netflixov sajt u potrazi za nekim filmom
Welicak94 Welicak94   24.11.2019 u 01:53

Evo pogledao i ja "Fractured" (2019). Solidan film, medjutim zavrsetkom bas i nisam zadovoljan...

Al' sta je tu je, bitno da je bilo zanimljivo. Od mene 7/10.
twistex twistex   25.11.2019 u 14:32

Za vikend pogledao The Silence meh..uglavnom sam bio ravnodusan na desavanja..onaj kult mi je bio nekako suvisan 6/10

Angel has fallen
Pogledao sam prethodna dva pa aj i ovaj..ponekad se covek i opusti uz ovake filmice predvidljive i bez mnogo filozofije 6/10

Escape room
Jedno vreme sam igrao te sobe al normalno bez zrtava..mozda bi bilo zanimljivije malo za promenu da niko ne pogine vidim bice nastavak u 2020 7/10

Close
Zenski telohranitelj dobija zadatak da zastitu mladu razmazenu bogatasicu koju neko hoce da likvidira..dal maceha ili neko drugi..solidno 8/10
PARTYzan PARTYzan   01.12.2019 u 02:56

Na mliječnom putu
Kusturica je u ovom veku režirao samo 3 igrana filma. Od svih iz prošlog veka, jedini koji me nije oduševio bio je Crna mačka, beli mačor. Inače film Arizona dream smatram jednim od najboljih u istoriji kinematografije, a jedva da su mi se nešto manje svideli Dom za vešanje i Život je čudo.
Nakon Zaveta sam pomislio da je Kusturica raskrstio sa kreativnošću. U tom filmu su mi njegova prepoznatljiva vizuelna rešenja, poput čuvenog inserta sa jabukama u koritu, izgubila umetnički kontekst i prešla u kič. I što je još gore, nisu bila sredstvo da se dosegne neki uzvišeniji smisao, već sama sebi svrha. A da ne pominjem "glumu" Ljiljane Blagojević.

Iako nisam oduševljen što ni u poslednjem igranom filmu Kusturica ne odustaje od za njega opšte poznatih motiva i grotesknih situacija, dobio sam više od očekivanog. Za "Zavet" ovaj film je majka i za razliku od njega, zanimljiv je. Kusturica nije loš kao glumac ali meni je pun pogodak lik koji glumi Sloboda Mićalović. Nisam ljubitelj njenog lika i dela ali ovo joj je kapiram životna uloga i svaka čast. Film obiluje neočekivanim upadicama i muzičkom podlogom, reklamama iz pozadine koje oduševljavaju. Ratne i triler scene u filmu su odlično odrađene, a jedina koja mi odstupa od toga je Kustin i Monikin pad niz vodopad. Insert sa ovcama mi je najjači, i idejno i u svakom drugom smislu.
Ko ne voli Kusturičine radove, teško da će mu se svideti i ovaj. Ko voli, teško da će biti razočaran ili oduševljen

Forum početna