Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

twistex twistex   28.10.2020 u 16:50

Mine-2016
Kao sto naslov filma kaze glavna je jedna mina koja u pustinji cami cekajuci da nekom raznese noge..jednog dana dodjose dva kanditata..njena komsinica uspeva da ispuni svoju misiju dok je nasa mina bila baksuzna jer na nju naleteo jedan bas uporan vojnik koji je bio resen da stoji na njoj pedesetak sati na suncu i oluji dok ne stigne pomoc eto malo neozbiljan opis za ozbiljan film o preispitivanju sebe a i sta bi drugo moglo da se radi kad ne mozes da mrdas dva dana 6.5/10

Alone-2020
Greska..ovih filmova o otmici pa pokusaju zrtve da pobegne ima na pretek .ovaj nista posebno 5/10
twistex twistex   02.11.2020 u 20:59

Bad times at the El Royale-2018
Zanimljivo pocinje sredina nije losa ali kraj su upropastili..najinteresantniji lik umire prvi te sam trazio drugog i nasao je u pevacici koja bas dobro peva..6.5/10
Galveston-2018
Posle prezivljene namestaljke lik mora da bezi zajedno sa mladom prostitutkom..tokom putavanja i skrivanja grade tamo neki odnos..mislim ispade tuzna prica na kraju..7/10
Welicak94 Welicak94   09.11.2020 u 23:20

Control (2004)
Sasvim solidan filmic. Preporuka. 7.5/10
PARTYzan PARTYzan   11.11.2020 u 14:06

Svi znaju (Todos Lo Saben, 2018) je navodno poslednji film koji sam gledao.

Naoštrio se sinoć, mada mi je sinopsis zvučao poznato-sumnjivo, kad ono - posle par min skontam da sam ga gledao. I dalje je misterija kad i gde. Pošto u bioskopu nisam (davao se prošle god) a ne gledam filmove sa neta. Vidim na tv pretrazi da se pre sinoć davao i na rts početkom septembra ali nisam ni tad, gledao sam ga prošle godine Pomislio sam da možda suviše liči na neki drugi ali nakon pogađanja koje su naredne 2 scene, odustao ...

Osim što moja misterija ostaje nerazrešena, film je i žanrovski misterija kombinovana sa krimi dramom, trilerom. Zaplet se vrti oko otmice starije ćerke na sestrinom venčanju u Španiji. Penelope Kruz i Havier Bardem u glavnim ulogama, režirao Asghar Farhadi. Dobar film, ni manje ni više od toga. Ostali filmovi ovog kultnog višestruko nagrađivanog iranskog oskarovca su mi se više svideli.
Možda su ga prošle god davali na HBO ... Sumnjam da je rts pustio iste god kad se davao i u bioskopima
Cranium Cranium   14.11.2020 u 17:48

U mom slucaju ova tema bi trebala da se nazove, kada ste poslednji put gledali film.
atom atom   22.11.2020 u 16:18

Fatman(2020)

Žanr: Akcija,Komedija
Uloge: Mel Gibson,Walton Goggins,Marianne Baptiste...

Opis: Nakon što dobije grumen uglja za Božić, razočarani razmaženi dečak unajmljuje plaćenog ubicu da ubije Deda Mraza.

Dobar film,pravi "novogodišnji" za celu porodicu
Ne čitajte kritike holivuda,film je odličan. Preporuka da ga odgledate. Od mene dobija 8/10.
Welicak94 Welicak94   05.12.2020 u 15:39

The Ballad of Buster Scruggs (2018)
Da mi neko objasni zasto ovaj film ima ocenu 7.3? Sta je to dobro u ovom filmu?
Navodno film, ali zapravo jedna kompilacija serije od 5 epizoda u trajanju od 15-20 minuta koje nemaju apsolutno nikakve veze jedna sa drugom. Drugom recju, u filmu pet razlicitih prica koje nemaju nikakvih dodirnih tacaka, cemu sam se recimo nadao da bude na kraju i da bude "blowmind"...
Prve dve price su bile dobre i zanimljive. Ostale su me tako smorile, a poslednja je dokusurila.
Dajem 3/10.
twistex twistex   06.12.2020 u 09:59

The Secrets We Keep-2020
Neke filmove gledas samo zbog glumaca..Ovde mi se ucinilo da su Noomi i Joel dobar par..i nije bilo lose ali nista specijalno..znaci Maja je prezivela torturu u drugom svetskom ratu i sada vidi u jednom komsiji svog krvnika te ga zajedno sa svojim muzem kidnapuje..6/10
Cranium Cranium   06.12.2020 u 11:21

Konacno se naterah da odgledam "klasik" Donnie Darko i brateeeeee, ono je skroz osrednji film. Ne kapiram cemu hajp. Lagano 6 od 10.
twistex twistex   13.12.2020 u 10:05

Honest Thief-2020
Pljackas banaka hoce da se preda i da pocne da zivi posteno zato sto je upoznao zenu svog zivota ali i dva fbi agenta hoce da se obezbede za ceo zivot..igra Liam Neeson..znas kakav ce biti film i zato ga i gledas..nisam nasao neke vece mane pa je mozda i ocena malo veca..7.5/10

Forum početna