Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

Welicak94 Welicak94   18.01.2021 u 09:44

Edy, happy
Edy Edy   18.01.2021 u 13:09

Welicak94, Hvala na info! Dodao ga u watchlist.

Soul (2020)

Od Pixar animirani. Kao i uvijek pixar ga napravi da valja Ništa disney, ovi kad se ufati nečeg onda valja li valja. Ovaj je malo drugačiji od ostalih, gotovo religiozan u tematici, mada možda je bolje reći spiritualan nego religiozan. Kakogod, iako nije najbolji pixarov, dobar je. Preporuka. Ocjena: 8/10

We Can Be Heroes (2020)

Super ideja, zanimljiva priča, onako family film... i onda sve ide da ne kažem gdje. Na kraju mu dajem ocjenu 3/10 . Kontao sam 4, ali gluma ove glavne glumice je užasan, tako da, meh.
PARTYzan PARTYzan   24.01.2021 u 00:06

Ajvar (2019)

Posle nekog vremena me neki domaći film zainteresuje da ga pogledam, a posle dužeg vremena da ne odustanem od gledanja. Posle još dužeg da mi se svidi.
Iako i tema i način građenja priče odišu atmosferom filmova Asghara Farhadija, film je autentičan.
Odličan scenario, dobra glumačka ekipa kao i gluma (desi se i da dobri glumci omanu ) i neočekivan, efektan kraj. Što bi se reklo, jak film.
twistex twistex   25.01.2021 u 10:48

Memento-2000
Eto tek sad pogledao i to ne jednom vec dva puta..posto je sniman nekako unazad bio je malo konfuzan te sam morao jos jednom da vidim sta sam propustio..i kad ga gledas drugi put bude malo lakse za praćenje i stvarno nadjes mnogo novih stvari..mozda je Nolan hteo da se poistovetimo sa glavnim glumcem pa i nas da zbune desavanja..dakle nek ide zivot iako je izostao wow efekat evo mu 10/10
Inace sledeci na meniju su mi takodje jaki filmovi koje nisam gledao tipa Seven, Psiho, Mulholland dr..
FoX FoX   26.01.2021 u 15:15

twistex (25.01.2021 / 09:48)
Memento (2000)
Eto tek sad pogledao i to ne jednom vec dva puta..posto je sniman nekako unazad bio je malo konfuzan te sam morao jos jednom da vidim sta sam prop
Odgledao i ja Memento (2000)
Zaobilazio sam ga godinama jer mi plot nije bio interesantan.

Može se reći da sam ga juče na silu gledao. Ne zato što je naizgled konfuzan nego jednostavno mi nije leg'o i nisam uživao gledajući.
Uspeo sam da pratim "unazad prikazanu radnju" i imao sam pretpostavke već na sredini filma i na kraju se ispostavilo da su tačne.

Zamislite kako bi film bio bez veze da su scene poredjane kako treba

Od mene može 6.5/10

hehe čitam sad neke postove povezane sa ovim filmom

weki blackfoxwap.tk/forum/i ... 22124

blackfoxwap.tk/forum/i ... 22128
twistex twistex   27.01.2021 u 10:04

FoX (26.01.2021 / 14:15)
Zamislite kako bi film bio bez veze da su scene poredjane kako treba

Od mene može 6.5/10
Ideja je i bila da se dogadjaji prikazu na taj nacin da malo osetimo kako je glavnom liku
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

Pogledao i Seven-1995
Tip ubija po nekom svom ubedjenju prateci sedam smrtnih grehova..dva detektiva su mu na tragu ili barem oni tako misle..ima tu praznog hoda ali nista strasno..ok je ali mislim da mu se vise necu vracati 8/10
twistex twistex   30.01.2021 u 19:21

Amnesiac-2014
Lik dozivi saobracajku, ne seca sta je i ko je i o njemu brine zena koja tvrdi da mu je supruga..ubrzo ce otkriti da ova bas i nije normalna
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
neka sredina za jednom pogledati 5/10

Léon: The Professional-1994 koja dobra ocena na imdb..ocekivao sam da nije bas tako dobar i bio sam u pravu..nema tu neku jaku pricu..ali opet moze da prodje i solidan utisak 6.5/10

Krenuo sam i ovaj mulholand dr traje 2 i kusur sati..prvih sat vremena ocajno i dosadno..videcu neki drugi dan da nastavim..ne ocekujem nista i ne verujem da moze nekako da se "izvadi"
Gendza Gendza   03.02.2021 u 16:51

youtu.be/BmD6BAQjDzY

THE WITCH part1 the subversion
PARTYzan PARTYzan   07.02.2021 u 01:44

Propustio premijeru ali nadoknadio veceras, Realna priča. Ok film, mada mi je malo navikan. U svakom slucaju, visoko iznadprosecan od novije domace kinematografije. Kičić standardno odličan. Kraj pola očekivan, pola ne, tek da se izbegne klasican hepiend.
Edy Edy   07.02.2021 u 10:58

twistex, Šta ti se nije svidjelo kad si gledao Leon? Ja mu dao devetku, i iako se sjećam slabo detalja znam o čemu je film. To ne mogu reći za dosta drugim, znači da je ostavio utisak.

Forum početna