Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

FoX FoX   07.02.2021 u 19:04

atom (08.07.2018 / 07:48)
The Machinist(2004)

Trevor Reznik(Christian Bale) već godinu dana pati od hronične nesanice,dosta je smršao i prilično je otuđen.Na poslu ne komunicira ni sa
Zaboravih da napišem, pre par nedelja sam odgledao The Machinist (2004)

Dooobar film. Obično zaboravim radnju nekog filma nakon par nedelja ali ovaj film mi je još u glavi.

Dobar!

9.5/10
twistex twistex   08.02.2021 u 10:54

Edy (07.02.2021 / 09:58)
twistex, Šta ti se nije svidjelo kad si gledao Leon? Ja mu dao devetku, i iako se sjećam slabo detalja znam o čemu je film. To ne mogu reći za dosta drugim, zn
Nista naročito mi se nije svidelo nego jednostavno po meni nije za visoku ocenu..
twistex twistex   08.02.2021 u 11:20

Fatale-2020
Derik se smorio u braku te odlazi u Las vegas i tu suprugu prevari sa jednom zenom..kad se vrati kuci ipak shvati da je pogrešio i da voli svoju zenu..ubrzo se desi provala u njihovom stanu a taj slučaj je poveren detektivi koja je bas ona zena sa kojom je Derik proveo noc u Vegasu..slede spletke ucene skrivene namere...nije lose ali kraj mi se nije svideo 6/10
Pogledao i dva juznokorejska
Exit-2019
Prilikom jedne porodicne proslave na ulici neko prevaren i ozlojadjen ispusta otrovan gas..fokus je na Yong-Namu koji mora da spasi svoju porodicu tako sto ce se pentrati po zgradama sve vislje i vislje..dosta zabavan film iako je situacija ozbiljna..takodje i ovaj sto je prevodio film se sprdao malo sa prevodom tako na primer kad je isla neka pesma on je to prevao kao "ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine" 7.5/10
Fabricated city-2017
Izvrstan gamer se nadje u nezavidnoj situaciji kada biva dozivotno osudjen zbog zločina koji nije pocinio..u zatvoru ga brutalno prebijaju ali on nekako uspeva da pobegne i krene da resava sopstveni slucaj..isto dosta zabavan ali zbog dosta preterivanja utisak je slabiji 6.5/10
twistex twistex   09.02.2021 u 11:08

Jos dva juznokorejska

Yeom-lyeok-2018
Roomi pokusava da odbrani svoj restoran od rusenja..nenadanu pomoc dobija od svog oca koji ju je napustio kao malu..fora je sto je on popio neku zagadjenu vodu sa izvora i sad ima moc da pomera stvari..dobra poruka, prica, zabava sa sitnim nedostacima 7/10
Luck-Key-2016
Izgubidanovic hoce da se ubije ali pre toga odlazi u javno kupatilo da se okupa..tu se desi jedna bizarna nesreca gde jedan ubica gubi pamćenje..ovaj nas to ne zna vec samo zna da je taj bogat i uzima njegov identitet da bi se proveo barem jedan dan..ovde se desava mnogo toga tako da ne duzim bas sam uzivao u filmu..preporuka 9/10
Edy Edy   11.02.2021 u 11:29

Earwig and the Witch

Bezveze. Dobro počne, ali onda od sredine filma razvuku na jednom djelu, da to ništa ne valja, i onda završe sve u dvije minute, ništa nija objašnjeno, i onda nakon tog dodaju još jednu scenu koja je čisti cliffhanger... a film neće imati nastavak. Kakva je to logika ne znam... ovo je inače od Ghibli, najgori film ikad o njih.

Ocjena: 4/10. I to sam poklonio.
Edy Edy   11.02.2021 u 11:33

FoX, uuu, dobar je machinist. Sjećam se i ja. Kraj je bio odličan, nisam ono očekivao.

Weathering with You (2019)

predobar film od Makoto Shinkai. Mislim da je ovo dosad najbolji njegov film. Odlične teme i za razmišljanje oko globalnog zagrijavanja.
Welicak94 Welicak94   11.02.2021 u 13:56

Edy, Koja ocena za Weathering with you?
Edy Edy   11.02.2021 u 14:16

Welicak94, Kontao sam da je očigledno. Ocjena 10/10 .

Inače, ako se ne varam, ja gledao na HBO MAX.

Ako ga pogledaš, pročitaj koji user review. Imaju zanimljivu analizu ljudi.
Welicak94 Welicak94   11.02.2021 u 14:23

Edy, Gledao ja to odavno, dao 6/10
Jedino sam se animacijom oduševio pravo da ti kažem.
Edy Edy   11.02.2021 u 14:29

Welicak94, Ne znaš šta valja. Jedan od najnagrađenijih filmova od Makoto Shinkai. Čovjeka kojeg smatraju modernim Hajato Mijazakujem.

Priča je fenomenalna. Romance, Mystery, Psihološki sve u jednom i sve super odradi. mads eto. Jesu ti se svidjeli njegovi drugi filmovi

Forum početna