Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

Welicak94 Welicak94   29.08.2015 u 03:41

Cekam da izadje pravi HDRip filma Insidious 3. Ocekujem da ispuni moja ocekivanja kao sto su prva dva dela.
Edy Edy   29.08.2015 u 11:39

@FoX (28.08.2015/20:36)
Slažem se..mada mi je prvi deo Residenta bio ok
Film koji mi je onako ok a zasnovan je na igri je...Need for Speed
ni NFS ne volim
Edy Edy   29.08.2015 u 11:42

@Welicak94 (29.08.2015/01:40)
Par reci o filmu As Above So Below; Znam da se mnogi nece sloziti, pogotovo oni koji su ga hvalili; Ali jbg, ovo je forum zar ne?; Pisemo svoja misljenja, a misljenja su razlicita, jel da?;

Pogleda
za egipćanske faraone, očigledno da nisi razumio film... pogledaj opet nekad pa ćeš možda shvatiti zašto.

i šta fali djelu gdje se vraćala sa kamenom? Tu se otkriva prava poruka filma.

A za ručnu kameru.. kad bi svi filmovi bili blockbusteri, teško nama onda ovo je umjestnost prvo, entertainment drugo
Cranium Cranium   29.08.2015 u 12:31

@Welicak94 (29.08.2015/01:40)
Par reci o filmu As Above So Below; Znam da se mnogi nece sloziti, pogotovo oni koji su ga hvalili; Ali jbg, ovo je forum zar ne?; Pisemo svoja misljenja, a misljenja su razlicita, jel da?;

Pogleda
Welicko, očigledno si površno pristupio filmu. Gledam da se uplašim fazon.
Nisi ga ni shvatio kako valja.

Kažem, bitna je ideja.
Otkucaj na guglu sledeće pojmove.
Alhemija, kamen mudrosti, Flamel, Pariške katakombe itd.

Sve to postoji. E sad, napraviti film koji objedinjuje istorijske činjenice i mitove je mnooogo zaj**an posao.
A oni su uspeli. Uglavnom, što kaže Edy, ovo je umetnost prvo.
twistex twistex   29.08.2015 u 14:59

..drugi je San Andreas...vrlo dobar..mozda su rupe u filmu kao rupe u filmu ali ja sam uzivao u filmu..zanimljiva avantura i navijao sam da se spasu mada sam to vec znao..ne znam ima lose kritike ..meni nije uopste los..ocena 7/10
FoX FoX   29.08.2015 u 15:55

@Welicak94 (29.08.2015/01:41)
Cekam da izadje pravi HDRip filma Insidious 3. Ocekujem da ispuni moja ocekivanja kao sto su prva dva dela.
Nece ispuniti,ali mozda ti se svidi Meni nije...pun jeftinih "jump scares" fazona..vec sam pisao...nista strašno i ništa specijalno...
Welicak94 Welicak94   29.08.2015 u 17:44

Cranium, Sto mi kaze edy da gledam ponovo, ne pada mi na pamet Da mi plate ne bih gledao...
Nema tu sta da se razume, sve razumem... Nije film ni komplikovan ni nerazumljiv...
A cak sam nasao i gresku u filmu, jad i beda... kazem, film: "uzecu kameru i 5 ljudi i snimacu film"...
Zato mrzim i onaj film paranormalna aktivnost kog toliko hvale, a pogledao sam samo pola sata prvog dela i prekinuo, gledam ono drmanje kamere... jbm ti takav film kad je snimano rucnom kamerom
Cranium Cranium   29.08.2015 u 19:29

Trolovanje trolovanje. :-)

Nije da podcenjujem ali nisi dorastao filmu.
Ja sam o svemu tome čitao i interesovao se daaaaavno daaavno. I o alhemiji i o celom tom ludilu srednjeg veka kada je Flamel živeo i o arhitekturi Pariza, pa i o samim katakombama i celom tom fenomenu da ispod Pariza postoji "carstvo mrtvih". Kao i o tome da postoje legalne rute sa vodičima, kao i one ilegalne. Sve to postoji i film je odradjen savršeno.

Kako god, film je brutalan meni, tebi je glupost. Okej, ali ne možeš da si u pravu ako mešaš Flamela i faraone.

Ostaje utisak da pooojma nemaš o radnji filma.
Cranium Cranium   29.08.2015 u 19:31

PS....Mislim da dole i nema nekog prostora za snimanje sem za found footage film.
Welicak94 Welicak94   29.08.2015 u 20:07

Ja ne trolujem, film je njesra iskreno
Kakvih ima , ovaj nije ni za dva minus Ovo i ja mogu da snimim

Forum početna