Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

FoX FoX   29.08.2015 u 20:08

Ahahah welicko Čudno mi...i kranu i ediju i meni se sviđa film jedino ti zanovetaš nešto Ali dobro..svako ima svoj ukus...ni ja ne volim ove "found footage" filmove ali ovaj je baš kul Jbg ti si moža očekivao hororčinu..

A za ovaj Triangle..pa pogledaj kran baš me zanima tvoje mišljenje
Welicak94 Welicak94   29.08.2015 u 20:11

Zato i kazem u onom mom prvom komentru o tome, ukusi su vec u pitanju... I da, ovo kao horor, a nisam se ni jednom strecnuo.. jedino sto mi se svidelo je ona muzika (zvuk) kao da se drmaju prozori
FoX FoX   29.08.2015 u 20:12

Ahahhah npr ja sam se sledio kad sam video one žene dole ,drže neki obred..i još par dobrih scena je bilo ali generalno..film mi je super Jedino je bitno da se uživiš u film a to je lako kada je "found footage" film u pitanju.
Welicak94 Welicak94   29.08.2015 u 20:14

E sad ispravite me ako gresim, ali ja mislim da je ovo greska: Znate onu sobu gde je uzela kamen? E ona se obrusila jel tako? Zatim su presli u sledecu sobu koja je bila naopacke, e i onda nastavili dalje. Kada je trebala da vrati kamen, ona je vratila kamen u tu drugu prostoriju a ne u onu prvu A u onu prvu nije mogla nikako jer se obrusilo Gresim li ili?
Welicak94 Welicak94   29.08.2015 u 20:15

Ako je to ta kategorija "found footage" snimanje rucnom kamerom, onda sam ja veliki protivnik tih filmova, kao i onog filma Paranormalna aktivnost
FoX FoX   29.08.2015 u 20:20

Zaboravio sam pola filma pa nmg da ti odgovorim na pitanje Ali ne verujem da je greška
Slažem se što se tiče found footage filmova..većina tih filmova je sranje,ali ima i dobrih
Welicak94 Welicak94   29.08.2015 u 20:21

FoX, A ti si gledao Insidious 3? Jel ima HDRip ali bez korejskih slova? YIFY nece skoro sigurno...
Cranium Cranium   29.08.2015 u 20:42

Dve reči za Welička. Što se tiče kamena.

"Ars Magna"

A što se tiče suštine filma imam da kažem samo čitaj Alhemičara. Na kraju filma su svi oni priznali sami sebi neke stvari koje su poricali. A to je preneseno značenje i suština alhemije po nekim psiholozima. Nikakva zlata i večni životi nego unutrašnja spoznaja samog sebe. Naravno, da ima elemenata svega što se vezuje za alhemiju. Jer je Alhemija bila zastupljena u celom svetu. Preko Kine, bliskog istoka, kasnije i Evrope.

Suština. Film je pokupio i obradio sve, bukvalno sve što i dan danas muči pojedine naučnike, plus horor elementi, plus mitovi i verovanja od pre Hrista.
Film je mali čas iz filozofije, istorije i svega pomalo.
Cranium Cranium   29.08.2015 u 20:46

A to što je tebi sranje jer je snimljen kao found footage, to je drugo.

Što kaže fox, lakše se uživiš u film ako je iz prvog lica. Meni uspeva skoro uvek. Naravno da ima sranje found footage filmova. Ali ima i dobrih.

Meni je nebitno da film puca od skupoće ako je glup u pm. Želim da se utripujem dok gledam i da razmišljam o njemu, a ne da se uplašim par puta i kao okej je.
Cranium Cranium   29.08.2015 u 20:48

@FoX (29.08.2015/18:08)
A za ovaj Triangle..pa pogledaj kran baš me zanima tvoje mišljenje
Pogledaću. Baš sam se pitao kakav je jer sam naleteo na trejler i zanimljiv mi je bio.

Forum početna