Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

FoX FoX   23.09.2015 u 01:23

ahhhahahahha kako troluje welicko
Inače,i meni je insidious jedan od omiljenih filmova,ali prvi deo samo..ostali su onako..
A što se As above tiče...film je priča za sebe,i ne možeš da porediš Insidious sa njim,drugačija je tematika a i po meni je As above više Misterija nego horor..ali dobro,ima horor elementa..
Cranium Cranium   23.09.2015 u 08:32

10 od 10???? Welicko nam je tipičan Američki fan filmova. Što nad**anije, što zaj**anije, samo je vizuelni utisak bitan, sve da puca, da se vidi da "puno košta" što bi rekla jedna naša sisata pevaljka.

Prva dva dela su odlična, ali treći je teeeežak šit. Budimo realni, a ti nisi.

A što se tiče As Above..... Već sam ti rekao, nisi ti taj nivo. ;-). Drži se ti HD filmova i nad**anih efekata, kada već priču ne možeš da skapiraš. Ako se film svideo i meni i ediju i foxu to mora da znači nešto. ;-). E sad ti skapiraj šta, ne bih da se neko uvredi. Svaki film ima svoju publiku. Šta bi bilo da si uzeo da gledaš triangle.
Cranium Cranium   23.09.2015 u 08:38

I da, As above je jedan od boljih filmova koje sam gledao prošle godine. ;-). ALI DZABA TROLU OBJAŠNJAVATI. On tera svoje i drži se priče o kameri. Sve ima svoje zašto. Uz first person se mnogo bolje uživiš u film pod 1.

Pod 2 , tematika filma ne dozvoljava skupe kamere i holivudska čuda. Neisplativo je.

Pod 3, moja verzija tvog šatro argumenta je "j**eš hd kamere i holivudske efekte i studije ako je priča glupa".
Welicak94 Welicak94   23.09.2015 u 19:35

Cranium, Pod 3, gde ces glupljeg od As Above So Below To ti je ko ono sto su nasi uzeli kameru i posli da snimaju Rimski bunar na Kalisu... ma daj
Ovo se vidi i ovo se zna da je Insidious dobar film i ti to ne mozes da protivrecis
Ali mi objasni kako se uzivis u onaj klinacki snimak, meni je mnogo lepse gledati pravi film... Do sad jos nisam nasao film koji se proslavio a da je snimljen na taj tvoj tako super nacin snimanja filmova
Uzmem telefon i snimam film , ma daj

A na tvoj prethodni post, za Triangle, hvala racku i nisam gledao to sranje samo sam skinuo i evo sinoc obrisao
A za As Above, to se potrefilo troje ljudi da vole to, a to sto ostatak ne voli to nista
Welicak94 Welicak94   23.09.2015 u 19:39

P.S. Salim se malo Ne zanima me toliko kakvi su koji filmovi, meni se film nije svideo , tebi jeste... Tako se tebi drugi nije svideo a meni jeste... to je stvar ukusa A sad ja se ovde malo sprdam Nista ozbiljno
Edy Edy   23.09.2015 u 19:56

Ako obratite pažnju, možete da prepoznate tajnu poruku koja se krije iza veličakovog posta

Priložena slika:

podsvjesno nam pokušava prenjeti svoje pravo mišljenje o filmu koje njegov inner Troll neće da iskaže
Cranium Cranium   23.09.2015 u 20:05

Pa pazi, svi znaju da nisi u pravu. Tako da ono. Nisi našao nijedan?? A Blair Witch Project? I Rec se proslavio. Ahahahahah, sreća pa ga nisi gledao.

Mogu da se uživim vrlo lako ako je kripi. Deluje realnije. Ma možeš ti da se sprdaš i troluješ do sutra, za takve filmove ti nisi. Evo sada čekiram neke filmove koje bih mogao da gledam. Ima jedan na foru Rec, još Španski. Ali sam zaboravio kako se zove. Sastaviću spisak posle. ;-)
I šta fali onom našem filmu lavirint? Koliko znam, on nije iz prvog lica. Prrrc zaj**ao si se.
E sad, to što si ti slab sa istorijom, mitovima i drugim teorija zavere stvarima, jbg. :-). Drugačiji smo.

PS....tebi je bolji debilni Šejtanov ratnik od lavirinta? Ahahahahaha
Cranium Cranium   23.09.2015 u 20:08

Trebao si sve smajliće u trijangl da sastaviš.
Edy Edy   23.09.2015 u 20:09

@Cranium (23.09.2015/18:08)
Trebao si sve smajliće u trijangl da sastaviš.
pokušao sam i tu varijantu bio ali ova mi izgledala bolje

imaš kakvu preporuku? evo došao zbog toga i vidim pametuje se o tome valja li ne valja li čiji ukus
Cranium Cranium   23.09.2015 u 20:10

Šta te zanima? Koji fazon?

Forum početna