Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

Cranium Cranium   23.09.2015 u 20:12

Ovo nije horor, ali je zanimljiv. Na kraju sve dodje na svoje. The Body iliti El Cuerpo. Treba ga izdržati, ali čim se i dalje sećam celog filma, znači da vredi. Bar meni, da se ogradim od Welicka. Ahahahah
Edy Edy   23.09.2015 u 20:13

@Cranium (23.09.2015/18:10)
Šta te zanima? Koji fazon?
Mogući žanr: Akcija, adventure, komedija, *feeling trip* .. Ili ako more šta sci fi Sci fi je uvijek zakon

PS: nemoj horor sutra Bajram, da ne pokvarim apetit sa gore scenama
Cranium Cranium   23.09.2015 u 20:24

Ahahahahahahahagaha. Objasnio. Ovaj El Cuerpo ti je Mistery Thriller. Malo mračan, ali nema kasapljenja itd.

Drugi mi je pao na pamet Julia Eyes. Isto mistery thriller, drama, šta li već.
Comedy? Duuuugo nisam gledao neku komediju. Preporučio sam foksu bio We're The Millers i svideo mu se. :-). Avantura? Pao mi na pamet Ronal The Barbarian. To je brutalan crtani. Plakao sam od smeha. Akciju, nemam pojma
FoX FoX   23.09.2015 u 21:25

Kran kad preporuči to mora da valja
Cranium Cranium   23.09.2015 u 21:28

Ahahahaha, kako da ne, kao zvez kad preporuči narodnjake.
Welicak94 Welicak94   23.09.2015 u 23:12

@Edy (23.09.2015/17:56)
Ako obratite pažnju, možete da prepoznate tajnu poruku koja se krije iza veličakovog posta

podsvjesno nam pokušava prenjeti svoje pravo mišljenje o f
Cisto da se zna, ja smajlice kucam na svakom cosku, posebno "x D" i ": D" ... To radim mahinalno... A to kao trollovanje craniuma, u pocetku i nisam trolovao, vec sam stvarno iskazao svoje misljenje, te je to posle krenulo u zaj**anciju. Ja stvarno i mislim da je onaj As Above film glup.. i za mene ce to biti najgluplji film koji sam ikada do sad pogledao, znaci gledao sam glupost, gledao, ali na ovako nesto nisam naisao.
Edy Edy   23.09.2015 u 23:13

@Cranium (23.09.2015/18:24)
Ahahahahahahahagaha. Objasnio. Ovaj El Cuerpo ti je Mistery Thriller. Malo mračan, ali nema kasapljenja itd.

Drugi mi je pao na pamet Julia Eyes. Isto mistery thriller, drama, šta
gledao sam Millers

moram reći, nije naročita komedija jedini put da sam se nasmijao da valja je kada je ona počela da stripa i onaj kaže 'watch it, that is your mather there... ' a ostalo je bilo ono zanimljivo, ali nije me nasmijalo naročito možda nisam bio u fazonu

zanimljivo jest, nisam vala gledao nijednog od ovih glumaca Malo niche komedija Ali haj, gledao sam daleko gore komedije, pa nije ni loše valjda sam očekivao više od opisa na imdbu

dodao sam i the body u watchlistu na imdb profilu, pogledam kad mognem, misterije su uvijek dobre
Edy Edy   23.09.2015 u 23:16

Welicak94, ma šalim se ba svakom svoje, ono je pravo niche film Nije za svakog kako kaže kran

Neki filmovi se snimaju za entertainment, a neki imaju više umjetničku stranu u sebi Pogledaj nekad one filmove što pobjede na nekim od onih film festivala, pa ćeš da vidiš tek šta je 'avangarda'
Welicak94 Welicak94   23.09.2015 u 23:16

Gore je bilo samo dva smajlica jer sam se uozbiljio
Ne gledaj izmenjeno.
Cranium Cranium   24.09.2015 u 00:04

Šejtanov ratnik je stvaaarno glup film, ali je kao skup šatro. Srpska horor komedija za decu. Hteo sam da vidim da li si objektivan.

Forum početna