Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

Edy Edy   15.02.2016 u 17:24

@Welicak94 (15.02.2016/16:08)
Edy, Upravo tako, to je Ghibli Studio, a pogledao sam i jedan film isto od Ghiblija: Grave of Fireflies ... Jel znas za taj?
znam

ako hoćeš moje mišljenje, pogledaj Princess Mononoke ili Castle in the Sky (1986). Ti su najbolji od starih djela. Ne uzimajući u obzir grave of the fireflies... Mada drugi, kao Whisper of the heart i From Up on Poppy Hill su isto odlični. Dok drugi kao Arieti i Ponyo su više za mlađu publiku, manje odrađene ozbiljne teme, ali su i dalje fenomenalni i vrijede i te pogledati ako ništa radi predivne animacije.

Ili nešto novije kao The Wind Rises

Čovječe kako znam zaplakati za svaki Ghibli film

Šteta pa je Mijazaki u penziju otišao

Ja jedino nisam gledao Porco Rosso da valja, koju scenu nekad, ali nikad čitav film da se sjećam bar. Sve ostalo sam od njih gledao. Ima strašno kreativnih stvari. Kažu sada rade na nekom novom filmu u 2016toj zajedno sa francuzima bit će moćno
Welicak94 Welicak94   15.02.2016 u 23:02

Edy, Ova dva koja si pomenuo, Princess Mononoke i Castle in the sky mi je predlozio isti covek koji mi je predlozio i ova dva filma koja sam ja pomenuo... Pogledacu naravno I pogledacu i sve ove sto si ti pomenuo Kad vec imam free time, taman gledam
Brate lepse mi da pogledam to, nego neki nov film, sta god pogledam sve gluposti... :/ I vise i nemam zelju ni da gledam... (msm na nove americke...) A i vidim i po ocenama drugih da nema ni jednog za kog moze da se kaze "wow"... a pogotovo od atoma, on svakom da 4-5-6
Edy Edy   17.02.2016 u 14:06

Deadpool (2016)

Totalno sam razočaran. Film je okej, problem je što trejleri pokriju 90% plota u filmu. pogledaš 2 trejlera i znaš sve što se dešava u filmu sem zadnjih 15 minuta :/

Film je dobar, ali sam očekivao puuno više Mogao sam pogledati trailer i onda samo zadnjih 15 minuta i gotovo.

Ocjena: 7/10
Edy Edy   17.02.2016 u 14:55

The good dinosaur (2015)

nije zadnji ali sam gledao nema dan dva pa da napišem ovdje

Vala je bezveze. Nikakvu moralnu poruku nema, glavni lik je dinosaur koji ima čovjeka kao ljubimca... ili nešto slično tome. Ne mogu vala da se stavim u ulogu velikog dinosaura čija je profesija farmer, niti u ulogu čovjeka (više dijete nego čovjek.. ustvari, više pitomi vuk nego dijete ali haj). Nešto kao lesi se vraća kući, gdje je lesi dinosaur, a čovjek je pas.. koji se ne vraća kući. Zbunjujuće i nema vala nikakvog karaktera.

Animacija je doduše fina, ali to nije dovoljno za dobar film, ako karakteri i prije svega plot nije dobar, džaba izgled filma.

Ocjena: 5/10
twistex twistex   17.02.2016 u 17:30

Without a Clue 1988
alternativna prica o Serloku Holmsu u kojoj je on pijanica i zenskaros a Dr. Votson mozak..nista specijalno..ocena 5/10
Tactical Force 2011
4 SWAT-ovca zabrljaju poslednji zadatak i sada moraju na ponovnu obuku..odlaze sa corcima da vezbaju u neki magacinu ali tamo su umesto kartonskih meta nasli krimose sa pravom municijom..sve je bilo podnosljivo ali kraj su tako zabrljali nemam reci..dve ocene manje..4/10
Maximum Conviction 2012
dve zene dovode u zatvor..iste noci upadaju tipovi koje zele jednu koja ima neke informacije..mislim sledeci upad im je u mrtvacke sanduke zato sto su naleteli na Steven Seagal-a i Steve Austin-a..ocnea 6/10
Maggie 2015
jedva dodjoh do kraja uz premotavanje na svaka dva minuta..uzasno spor film ocena 3/10
Edy Edy   17.02.2016 u 18:14

@twistex (17.02.2016/16:30)
Without a Clue 1988
alternativna prica o Serloku Holmsu u kojoj je on pijanica i zenskaros a Dr. Votson mozak..nista specijalno..ocena 5/1
mene zanima šta bi ti bila 9tka imaš imdb account?
twistex twistex   17.02.2016 u 18:22

@Edy (17.02.2016/17:14)
mene zanima šta bi ti bila 9tka imaš imdb account?
nemam ali idem redovno tamo..pa sta da ti kazem 5 i 6 su za prosecne filmove..7 i 8 su za one koji imaju novih i originalnih stvari ili koji su jednostavno zanimljiviji od proseka..9 blizu savrsenstva...a ono ispod prepuno rupa..dosadno..idiotski..
Edy Edy   17.02.2016 u 18:41

@twistex (17.02.2016/17:22)
nemam ali idem redovno tamo..pa sta da ti kazem 5 i 6 su za prosecne filmove..7 i 8 su za one koji imaju novih i originalnih stvari ili koji su jednostavno zanimljiviji od proseka..9 blizu savsenstva.
ma kontam ja kako ocjenjuješ nego me zanima koji film bi ocjenio 9tkom
twistex twistex   17.02.2016 u 18:55

@Edy (17.02.2016/17:41)
ma kontam ja kako ocjenjuješ nego me zanima koji film bi ocjenio 9tkom
npr..od trilera the game,inception,shutter island,vertigo..od komedija little nicky,history of the world..vecina x menova..itd
Edy Edy   17.02.2016 u 21:39

@twistex (17.02.2016/17:55)
npr..od trilera the game,inception,shutter island,vertigo..od komedija little nicky,history of the world..vecina x menova..itd
Za little nicky bi ti dao 9/10 čovječe, veće gluposti nisam vidio... Adam Sandler ima dobrih komedija, ali ovaj little nicky je čista glupost ja mu baš dao dvicu na imdbu i to samo jer je kec za mene toliko loše da ga treba obrisati sa IMDb-a

X Men filmovi su strašno loše ekranizacije stripova, bio sam fan nekad ali su upropastili gdje god su mogli. Jedino su Fantastic 4 gore ekranizirali od X Mena. Dobra ideja, kreativno sigurno, ali užasna produkcija. Inception nisam gledao mislim. Vertigo, misliš na ovo? valjda nije taj

Shutter island je dobar film, kao i the game. Rekao bih negdje između 8 i 9.
Mada nisu baš ovi mainstream, ali ok su Ja bi oba prije stavio u psihološke nego u triler.

Ali ovo ostalo odakle si vadio ne kontam

Forum početna