Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

twistex twistex   17.02.2016 u 22:12

...i zato postoje ocene od 1 do 10..neko da da little nikiju 2 a neko 9..ukusi su cudo
FoX FoX   18.02.2016 u 01:19

Šta fali little nickiju ja sam "fan" da tako kazemo,adama...jest little nicky nista special al eto 4,5 od mene

edy Inception nisi gledao
Edy Edy   18.02.2016 u 13:10

@FoX (18.02.2016/00:19)
Šta fali little nickiju ja sam "fan" da tako kazemo,adama...jest little nicky nista special al eto 4,5 od mene

edy Inception nisi gledao
vjeruj da nisam, koliko se sjećam. Nezz.. Evo sad ću da pogledam!

Ma zanimljiv je Adam Sandler, ali ...
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

Svakom svoje, kako kaže @twistex
Welicak94 Welicak94   23.02.2016 u 03:11

Edy, Upravo sam odgledao film Princess Mononoke od Ghiblija Nema sta, dobar film... Iako je sve ono nerealno i za decu, stvarno je zanimljivo, i bas je prijatno i uzivanje za gledanje Narednih dana gledam jos koji
Ovaj je od mene na onom sajtu za animee dobio devetku, a vidim da se nalazi na 25. mestu u TOP 100 animea svih vremena, prosecna ocena mu je 8.81 A Spirited Away je na 16. mestu cini mi se Verujem da je u toj top listi skoro svaki Ghiblijev film hehe
Cranium Cranium   23.02.2016 u 10:45

A ovo ti nije glupo? A as above ti glup film. Ja sam ovih dana van filmskog raspoloženja.
Edy Edy   23.02.2016 u 11:20

@FoX (22.02.2016/22:48)
Predobar a dao si mu 8
Morgan je Bog
Pogledaću,stavio sam ga u watchlist
mislio sam se između 8 i 9

Pa samo masterpiece ima 10tku u mene Nešto što mogu gledati više puta, a da mi ne dosadi. Što ima i emocionalnu i umjetničku vrijednost Action film tipa NFS nikad neće imati 10tku u mene Ovo mi je dosta gledati jedanput, i zadovoljan sam. Tako da nije 10tka. Ali, dao sam Bruceu 9tku msm, pa nije fer da dam i ovom devetku kad nije kao Bruce Almighty
Edy Edy   23.02.2016 u 11:28

@Cranium (23.02.2016/09:45)
A ovo ti nije glupo? A as above ti glup film. Ja sam ovih dana van filmskog raspoloženja.
Stvarno si troll ovih dana.

Ja mislim da Ghibli filmove i ovaj tvoj horor ne možeš uporediti. PS: ako bi birao koji bi radije gledao Princess Mononoke ili As Above so below, uvijek bi izabrao Mononoke.

Kao prvo, nisam ljubitelj horora, pokušavaju da izazovu emocionalnu povezanost sa filmom putem straha. Prepast me sa strašnim slikama i zvukom i nije neka umjetnost. Mada mi se as above so below svidio zbog odličnog plota i poprilično dobre glume, ali film ako uzmemo tematiku i poruku nije ni blizu nekim drugim filmovima koje sam gledao. (Recimo, A Beautiful Mind, ili Life Is Beautiful).

Čak štaviše, evo upravo gledam listu na imdbu mojih filmova, i 2/3 10tki koje sam dao, dao sam baš animiranim feature filmovima, Ghibli Animirani imaju malu prednost, jer je puno kakše izkazati umjetničku stranu u njima.

Dok je As Above So Below dobio 9tku evo, kao i mnogi drugi filmovi, fali mu ono nešto da vrijedi više.
Ja recimo ne bih mogao da gledam taj film 2 puta u toku jedne sedmice, dok bih recimo Life Is Beautiful (1997) mogao da pogledam dva puta tokom dana i ne bi mi bilo žao.
Cranium Cranium   23.02.2016 u 12:50

@Edy (23.02.2016/10:28)
Stvarno si troll ovih dana.

Ja mislim da Ghibli filmove i ovaj tvoj horor ne možeš uporediti. PS: ako bi birao koji bi radije gledao Princess Mononoke ili As Above so below, uvijek bi izabrao Monon
Opusti se tebra, sprdam Welička jer on meni troluje non stop sa As above. Ovo je bila šala. Drugi deo mog posta je bio ozbiljan. To da nisam u movie elementu trenutno.
Edy Edy   23.02.2016 u 13:02

@Cranium (23.02.2016/11:50)
Opusti se tebra, sprdam Welička jer on meni troluje non stop sa As above. Ovo je bila šala. Drugi deo mog posta je bio ozbiljan. To da nisam u movie elementu trenutno.
i dalje gonite tu stvar? pa sprdate jedan drugog u vezi toga ima tri mjeseca

Probaj TV series element, ako movie element nije fora
Cranium Cranium   23.02.2016 u 13:08

@Edy (23.02.2016/12:02)
i dalje gonite tu stvar? pa sprdate jedan drugog u vezi toga ima tri mjeseca

Probaj TV series element onda
Ahahahah, s' vremena na vreme zadesi se. Videću šta je to

Forum početna