Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

martin martin   11.04.2016 u 13:45

Poseban tretman
twistex twistex   17.04.2016 u 10:44

The Hateful Eight 2015
ovo sam zbog duzine izbegavao..skoro tri sata..ali mislim da su ga bespotrebno razvukli..prva polovina samo prica prica i prica..samo na momente zanimljivo..druga ima zaplet i rasplet i dosta krvi..ako imate dosta vremena pogledajte..ocena 6.5/10
MIL
Milan87  
 17.04.2016 u 12:08

Fast 7
twistex twistex   23.04.2016 u 11:24

Suburban Gothic 2014
kandidat za najgori film koji sam gledao u 2016-oj godini..
twistex twistex   24.04.2016 u 10:59

Left Behind-2014
evo ga i drugi odma sutradan kako lose odradjeno..
Warm Bodies-2013
teen poluzombi limunadica..sta ce mu onlika ocena na imdb nemam pojma za mene 5/10
London Has Fallen-2016
vikend brainles akcija..one men show..americko proseravanje..teroristi..ocena 4/10
Edy Edy   24.04.2016 u 11:23

@FoX (10.04.2016/16:11)
Pogledao sam juče ovaj Ashby (2015)
Očekivao sam više od filma...ali nije loš od mene klimava 8
svakom svoje
sve zavisi kakav si mindset imao kada si ga gledao
Edy Edy   24.04.2016 u 11:24

ljudi moji, @twistex , koliki si ti kritik ja čitam, u zadnjih 20 filmova koje si gledao ne može čovjek naći nijedan da je vala ok bio?
Edy Edy   24.04.2016 u 11:43

The Parent Trap (1998)

Jedan od najboljih kids comedy filmova Gledao sam ga prije, ali rewatch je obavezan. Ima nekoliko godina da sam ga gledao. Ocjena: 8/10. PS: glumi Lindsey Lohan, veoma kul
twistex twistex   30.04.2016 u 10:43

@Edy (24.04.2016/09:24)
ljudi moji, @twistex , koliki si ti kritik ja čitam, u zadnjih 20 filmova koje si gledao ne može čovjek naći nijedan da je vala ok bio?
sta znam..dal ja lose biram ili me vise nista ne moze iznenaditi.oduseviti
evo poslednja tri opet ne valjaju..
Ellos Volvieron 2015
ovo je nesto spansko..kao umetnicki..ali ono da hocu da gledam nebo otisao bi napolje i gledao u nebo..smor drametina..hocedu i horor da im bude..al cvrvc..ocena 2/10..
The Gallows 2015
ono sranje ff horor zanr..nista posebno..tumaraju po skoli ko muve bez glave..ocena 2/10
The Voices 2014
ima dobre ocene i kritike ali normalno meni nit je bio smesan nit strasan..samo lose neozbiljan..isto 2/10
Edy Edy   30.04.2016 u 23:01

@twistex (30.04.2016/08:43)
sta znam..dal ja lose biram ili me vise nista ne moze iznenaditi.oduseviti
evo poslednja tri opet ne valjaju..
Ellos Volvieron 2015
ovo je nesto sp

Ja ne znam okle ti čupaš ove titlove Meni filmovi ispod 5 nisu vrijedni gledanja do kraja To su oni za koje znaš da već nakon pola sata ne vrijede mnogo.

-----------------------

Evo moja zadnja tri:

- Tuck Everlasting (2002)

Odličan film. O porodici koji su besmrtni i ljubavnoj priči između 2 'tinejdžera'. Kontajte Twilight koncept, samo milju puta bolje odrađeno. Predivne scene, veoma dobra sci fi strana, dobra gluma, misterije dosta. Gledao sam film davno nekad, sad sam rewatch uradio Može biti da sam pristran jer me podsjeća na mlađe dane, ali et. Ocjena: 8/10 Puno manje teenizma, i puno više filizofije, romantike i scifija, ali realističnog scifi, a ne 'vampiri koji svjetlucaju na sucnu' Ima malo i tragedije u neku ruku, ali je predivno odrađen bez obzira.

- The Happening (2008)

Plot mi se stvarno svidio, ali gluma je užasna. Ona ženska mi se popela na glavu do pola filma. Početak je dobar bio, sve dok onu žensku nisu uveli, pomislio sam dobar film, iako mi faca onog Mark Wahlberga nekako izgleda 'vještački'. Botoks, kladim se Ali sve u svemu, nije loš film, kontao sam se šta da mu dam, i evo. Ocjena: 6/10 - Zanimljiv plot, itekako. Ali gluma je vala ubila ga.

- Devil (2010)

Poprilično dobra gluma, s obzirom na tip filma. Onaj detektiv je malo pokvario. Da je on on malo bolji bio, i da su malo više obratili stvar na onog drugog stražara, dao bih mu 9tku, ali eto. Mogli su dosta ljudi da nađu, ali mi nekako upada u oči da nije najbolje svoj dio odradio. Mada, zadnju scenu je sredio da valja pravo. One zadnje linije njegove vrijede zlata Ima horor scena, i u jednom trenutku pomislio sam da je predvidljivo, ali onda me je ipak uspio iznenaditi naveliko. Dosta krvav film, mada ne bih rekao da je horor, iako ima tag za to, jer ne prikazuju nikakve krvave scene, sem 'iz ugla', da tako kažem. Indirektno znači. Krvav pod, tijelo iz daljine, takve stvari. Možda mi se baš zato svidio. Film koji kaže puno više kroz ono što nije rečeno, nego kroz ono što jest. Ocjena: 8/10. Velikodušno, ne nalazim ovakve filmove često Možda čak na 9tku ide.

Forum početna