Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

FoX FoX   30.04.2016 u 23:33

@Edy (30.04.2016/21:01)
Plot mi se stvarno svidio, ali gluma je užasna. Ona ženska mi se popela na glavu do pola filma. Početak je dobar bio, sve dok onu žensku nisu uveli, pomislio sam dobar film, iako mi faca onog Mark Wah
au bre edy zenska,mislis na Zooey Deschanel ? Zašto bre meni ona baš super...al dobro inače ovaj film je jedan od mojih omiljenih gledao sam ga jedno 5,6x ...iako nije nešto,ali eto...pre sam imao niske kriterijume
Edy Edy   01.05.2016 u 00:27

@FoX (30.04.2016/21:33)
au bre edy zenska,mislis na Zooey Deschanel ? Zašto bre meni ona baš super...al dobro inače ovaj film je jedan od mojih omiljenih
Ne znam zašto I nije ona uopšte loša glumica overall, ali ide mi na živce nešto u ovom filmu. Predobra je bila recimo u seriji Bones. Ali recimo onaj njegov drug je čitavo vrijeme nešto ne voli, čak ne da svoje dijete joj na kraju dobrovoljno iz nekog razloga. Nekako su htjeli da je prikažu kao realističnu, kao karakter, ali nikako nisu uspjeli Kao glumica mi nije loša, ali ovaj lik i kako je odrađeno jednostavno mi ne ide.

Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

----------------------------------

Sad sam pogledao, i ova Zooey Deschanel je ustvari sestra Emily Deschanel, koja je glumila u Bones. Ova Zoey je glumica u The New Girl, jednu od rijetkih serija koju nisam mogao da pregledam dalje od pola epizode da valja

Ipak je DO glumice Ne podnosim je u The New Girl, a ni ovdje. Nema ni upola talenta kao sestra joj.

Sad sam pogledao epizodu u kojoj ona glumi zajedno sa sestrom, ima ovu nekakvu ličnost 'pampered-daughter'. I u Bones, i u ovom filmu ista stvar. A u The New Girl je maltene isto to samo utrostručeno i kao glavna stvar :/

Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
FoX FoX   01.05.2016 u 02:16

ahahah edy
Davno sam gledao The Happening, ali pocetak je odlican...ono kad skaču sa zgrade,pa ono sa makazama...sto ti kazes ,plot je ok...za ostatak filma se slazem..ali vidiš da je zanr sci-fi & triler
Nisam ga gledao skoro pa sam pola toga zaboravio..ali meni se baš svideo..tu mi je zoeey zapala za oko..bas mi simpa..
a the new girl sam skinuo bio pre par meseci prvu epizodu i odgledao malo ali nisam u tom fazonu..mozda pogledam neki drugi put
kako god,kakvih sve filmova ima,meni je ovaj bas ok.

a ovaj DEVIL što si spomenuo sam isto gledao pre par godina....isto mi se svideoooo ii nije ni čudo...
The Happening i Devil je povezan sa M. Night Shyamalan taj lik baš pravi ok horore
Inače ,moja preporuka(već sam negde pisao o ovom filmu) je ovaj Orphan...meni se svideo..isto sam davno gledao ovaj film..inače,sećam se da i nije neki horor,više je misterija,triler...čisto da ne očekujete mnogo
FoX FoX   01.05.2016 u 02:20

@twistex (30.04.2016/08:43)
sta znam..dal ja lose biram ili me vise nista ne moze iznenaditi.oduseviti
evo poslednja tri opet ne valjaju..
Ellos Volvieron 2015 - ocena 2/10..
The Gallows 2015 - ocena 2/10
The Voices 2014 -
hahaahahhahaha au bre twistex što kaže edy ,baš si opasan što se kritike tiče
Izgleda da biraš loše filmove jbg gledaj ove sa malo jačim ocenama na imdb..mada ni to nije više merilo..

a tek ovaj twistex (11.02.2016 / 08:36)

Freaks of Nature 2015
mislim sama radnja je ha ha: u jednom gradicu ljudi zive u miru sa zombijima i vampirima sve dok ne dodju vanzemaljci..ocena 4/10

pa gde ih nalaziš

spomenuo si i The Voices uvek sam se dvoumio da li da gledam ovaj film...ali nakon tvoje recenzije,msm da ga necu ni gledati
twistex twistex   02.05.2016 u 10:21

davno pogledah the happening i bio mi je ok..mislim tada da sam gledao the voices dobio bi 6 umesto 2 Devil osmica..pogledao juce i meni je za sedmicu..film koji za divno cudo nisam premotavao ni sekundu koliko je zanimljiv i sve to..eto dobio bi vise ali mi se nije svideo rasplet i zasto se to sve tako desilo..muzika na pocetku je sjajna..
Precious Cargo 2016 najnoviji film Brusa Vilisa(negativac).."moze da prodje akcija" ali nista ne ocekujte..ocena 4/10
Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu? 2014 francuska komedija o katolickom bracnom paru cije se cetri cerke redom udaju za arapina,jevreja,kineza i crnca..eto preporuka za laganu zabavu..nista sad urnebesno..tako te neke verske forice...ocena 6.5/10 glumi Klavije i kad sam mu otisao na "stranu" vidim izasao treci deo posetioca..al kod nas nema jos..
The Ridiculous 6 2015
mozda se vecina nece sloziti ali ovo i nije tako lose..priznajem da su vecina filmova od Adama Sendlera sranje ali ovaj nit je bio dosadan nit je bio besmislen..cak sam se na par mesta i nasmejao ne zato sto je neozbiljno nego zato sto je stvarno bilo smesno..a i igra dosta poznatih glumaca..bez poznatih glumica ocena 6/10
FoX FoX   03.05.2016 u 02:29

ahhahaha znaci i ti si povećao kriterijume s vremenom
e da,zaboravio sam na The Ridiculous skinuo sam ga pre par meseci ali nikako da ga odgledam ma meni su svi sendlerovi filmovi ok ,šta ću kad sam njegov fan samo eto pixels i jack i jill su mi bzvz...
inače ja sam gledao juče The Hunger Games: Mockingjay - Part 2

Izgleda da više neće biti nastavaka...šta znam,nije loše...ocena 6/10 kraj je baš predvidljiv
Furr Furr   03.05.2016 u 13:03

Mr.Bean's holiday (2007)
twistex twistex   08.05.2016 u 10:59

Eraserhead-1977
definitivno nije za svakoga,pogotovo nije za mene a verujem i za vecinu vas blackfoxovaca..gomila "n(i)ecega"..dosadnije ni(je) moglo..da pauziram na svakih pet minuta i da mislim sta je pisac hteo reci ne pada mi na pamet..ocena 1/10
The Men Who Stare at Goats-2009
sam naziv filma bas i nije normalan..tako i film..a i ja hocu da gledam malo drugacije filmove pa se pokajem ..nije totalni promasaj,moze da se gleda..ocena 4/10
Z for Zachariah-2015
pise triler..nije..pise sci-fi..samo zacin za dramu kojoj nije ni bio potreban postapokalipticni dodatak...ocena 5/10
martin martin   09.05.2016 u 00:21

Za sada bez dobrog naslova
Cranium Cranium   09.05.2016 u 03:00

Hmmmm, nemam pojma. Nisam nešto skoro gledao dobar film. Evo sad ću da gledam creep pa javljam kakav je.

Forum početna