Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

twistex twistex   01.07.2016 u 09:06

The Brothers Grimsby-2016
uuu kako dobra prostacka akciona komedija..mozda su preterali u nekim scenama..npr sa slonovima..ali u odnosu na druge slicne filmove ovakav humor je prosao..barem meni....dva brata se srecu ponovo..jedan je tajni agent drugi je "seljak"..ocena 8.5/10
Gods of Egypt-2016
solidno..prica nista narocito..6/10
Batman v Superman: Dawn of Justice-2016
7/10
twistex twistex   10.07.2016 u 10:55

Criminal-2016
dosta jakih glumaca..tu je i skot adkins koji je imao najgoru ulogu do sada..gledao sam ga uvek kao nekog negativca a sada je bio desna ruka geiju oldmanu..i sve mislim sad ce se ispostavi da je on neki spijun ili nesto..ali nista osta on samo ta ruka koja nista narocito ne radi..film podseca na prethodni rejnoldsov film selfless..6.5/10
Warcraft: The Beginning-2016
juce pogledao i nocas sam ga sanjao..znaci odavno nije jedan film ostavio tako dobar utisak na mene..sanjao sam moguce nastavke ali pravi nastavak ovog filma ko zna kada..ok malo previse magije koju ja ne podnosim u filmovima..8.5/10..hm zasto ne 9/10..pa nekako mi borbe nisu realne..da li beba moze protiv svarcenegera iako ima noz u rukama
twistex twistex   30.07.2016 u 16:08

Gledao X-men apocalypse..pa kao sto rekoh negde njima dajem 9/10 eto sad slabije gledam filmove..zacrtao sam sebi da pogledam one animirane serije X-men X-men evolution i vulverin i X-men..mada ne znam kad pre izadje dobar snimak nastavka dana nezavisnosti..to cu danas da pogledam..
FoX FoX   30.07.2016 u 16:13

twistex, izašao HDRIP nije dobar ali približno dobar snimak... evo ovaj snimak je bez korejskog suba...extratorrent.cc/torrent ... .html
twistex twistex   30.07.2016 u 17:29

3 giga..ajdeee..ali ajde nek skida dok ja odem da radim nesto
twistex twistex   30.07.2016 u 20:09

@FoX (30.07.2016/14:13)
twistex, izašao HDRIP nije dobar ali približno dobar snimak... evo ovaj snimak je bez korejskog suba...extratorrent.cc/torrent ... 64.AC
da li je mozda pogresan link ali ovo sto sam skinuo ima korejski titl..
FoX FoX   30.07.2016 u 20:25

@twistex ,to je taj..jbg pisalo da nema korejskog :/ ali mislim da je ovo naj snimak koji se trenutno moze naci..
twistex twistex   30.07.2016 u 20:35

joj i na tarabi pise..i ja jos skidam od 3 giga..i jos blokira..danas nista od filmova izgleda..
atom atom   01.08.2016 u 15:22

Priložena slika:

Rocky Handsome(2016)

Hteo sam juče da pogledam neki dobar akcioni triler,ali su me smorili Američki akcioni filmovi,pa sam došao na ideju da pređem malo na Bollywood filmove.Evo,ovo je prvi njihov koji sam u životu pogledao

Što se tiče samog filma,dobar je skroz,moram da kažem da im je produkcija posednjih par godina u rangu sa Američkom,efekti su dobri,scene kad se makljaju su odlično odrađene.Inače film je remake koreanskog filma The Man From Nowhere.

Ali šta se zapravo dešava u ovom filmu?Pa ima neki lik Kabir koga zovu Rocky.Njegova komšinica je Anna,neka narkomanka koja je klubska igračica,ona ima osmogodišnju kćerku Naomi koja jednog dana upozna Rokija i da mu nadimak "Handsome",i kako dani prolaze ovaj lik se veže za tu klinku i bla bla bla E sad,njena keva jedno veče ukrade drogu od nekog dilera,i diler joj otme kćerku...i neću više da otkrivam.
atom atom   02.08.2016 u 17:55

El Cupero(2012)

j**eno dobar španski triler! Ocena 9/10

Forum početna