Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

Rapper Rapper   06.08.2016 u 15:31

Suicide Squad 2016 film pokidao ja ne verujem
Cranium Cranium   11.08.2016 u 01:29

Odgledao i ja Suicide Squad, film je najjači film o superherojima koji sam gledao. Ne znam šta lupetaju kritičari kako je loš, ono je perverzija kako je dobar. 10/10. Ko voli superheroje i akciju, mora da gleda ovo. Odlična zabava, a i ne mlate 3 sata sa uvodima i glupostima. Odmah akcija.

A evo i o čemu se radi.

Nakon navodne smrti
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
jednog od heroja, Amanda Waller se odlučuje na regrutovanje superheroja kriminalaca da bi radili za vladu SAD ako ikada dodje do potrebe da se oni upotrebe u budućim ratovima. Regrutovani su Deadshot (Will Smith) koji je zatvoren jer je ubijao ljude za novac. Prati ga glas da nikada nije promašio hitac, zatim El Diablo, Meksikanac koji ima moć da pali stvari i kontroliše vatru. Zarekao se da više neće da koristi moći jer je zatvoren zbog svog trenutka slabosti kada je upotrebio moći, zatim Harley Quinn, bivši psihijatar koju je zaveo Joker i od nje napravio lujku i adrenalin dzankija koja pljačka i demolira iz čiste zabave. Privedena nakon jedne lude vožnje sa Jokerom. Zatim Captain Boomerang, Killer Croc i još neko sigurno. Oni nisu bitni toliko. Glavni antiheroji su Deadshot, Harley Quinn i El Diablo.

Rečeno im je da moraju da prihvate, da nemaju izbora i da će biti nagradjeni ako budu služili zemlji. Naravno, nijedan od ovih antiheroja ne želi naredjenja. Svi jedva čekaju da izadju na slobodu i da nastave sa starim navikama. Ali Amanda Waller ima svoje načine da ih na to natera, ako se tome doda da je i Joker koji je još na slobodi saznao da je Harley Quinn izašla iz zatvora, on kreće u njeno odlobadjanje. A pritom im se zadesio i nenajavljeni "mali" problem gde će ovi antiheroji morati da rade zajedno da bi preživeli i sebi smanjili kazne.
twistex twistex   27.08.2016 u 18:35

The Angry Birds Movie (2016)
a igrao sam ovu igricu jednu vreme..zanimljivo..najludji je zuti Chuk..7/10
Independence Day: Resurgence (2016)
odgledao ga tek prosle nedelje..ja se smorio prvih pola sata i vise, posle je sve letelo na sve strane nije bas da su se izvadili ali moze da prodje..6/10
Tommy Tommy   28.08.2016 u 16:31

the jungle book
twistex twistex   30.08.2016 u 16:07

now you see me 2 deo..i nije nesto..tj prvi je bio mnogo bolji..ovaj je za 6/10..
Edy Edy   07.09.2016 u 17:11

Airplane! (1980)

Odličan film. Komedija, fenomalni gags. Ocjena: 9/10 Jedan od najboljih komedija koje sam gledao!
martin martin   24.09.2016 u 13:13

Tango je tužna misao koja se pleše
twistex twistex   04.10.2016 u 11:07

poslednjih nedelja gledao sam po jedan dva filma ali nisam pisao ovde..sramota
znaci:Ant-Man 2015
Captain America: Civil War 2016
kako li sam ga preskocio..ali kad sam pogledao novog kapetana ameriku i video i ant mena aj da pogledam i njega..dobri su oba dva ko voli superherojske..
Bastille Day 2016
nemam neke zamerke za ovaj..preporuka za triler akciju..ocena 8/10
Hard Target 2 2016
meni je ok akcija..nista ne razmisljate ocena 6/10
Kickboxer: Vengeance 2016
i ova akcija nije losa..mada izblamirali su se sa scenom gde su se tukli na slonu..iz aviona se videlo da to nije pravi slon..alo 2016 godina to je nedopustivo ocena 5/10
Mechanic: Resurrection 2016
blago razocarenje..ali posluzio je za nedeljnu akciju..ocena 5/10
Skiptrace 2016
hm Dzeki Cen..avantura akcija..malo komedija..ali nesto je nedostajalo..nema veze..ocena 6/10
MED
Meduric  
 08.10.2016 u 13:36

Bali istorical und cult jedan odlican dokumentarno igrani film koji pokazuje da treba u nesto verovati
twistex twistex   10.10.2016 u 18:27

Star Trek Beyond 2016
solidan..mada kad su na kraju poceli da unistavaju one letelice kako su unistavali..majko mila..ocena manje 5/10
Suicide Squad 2016
dobar polusuperherojski..bitka na kraju je morala biti bolja..7/10

Forum početna