Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

Cranium Cranium   26.01.2017 u 19:47

atom (26.01.2017/18:34)
Stalingrad(2013)

Ratni Ruski spektakl.Imali su dosta veliki budžet,i dobro su ga iskoristili

Ocena 9/10
Gledao ga davno. Brutalica.
atom atom   27.01.2017 u 20:52

JCVD(2008)

Van Dam ne zna da glumi?Ne bih rekao.Lik je pokidao u ovom filmu,ovo je njegov najbolji film u kojem se vidi da osim što zna da se bije,zna dobro i da glumi.

Ocena 8/10
ICE
IcE  
 27.01.2017 u 23:20

pa lepo bre Fox ima dosta filmova se moz nadje dobrih na youtube
FoX FoX   30.01.2017 u 00:21

@ice ma znam nego obično su ovi sa youtube brisali te filmove jer su dobijali pritužbe,autorska prava itd...a evo sad vidim ne brišu više pa me to čudi.

Inače,gledao sam Eyes wide shut (1999) -kod nas nazvan "Širom zatvorenih očiju"

Priča:
Posle večeri u kojoj mu žena priznaje da ga je za malo prevarila, doktor iz Nju Jorka provodi opasnu i nadasve čudnu noćnu odiseju prepunu seksualnih i moralnih otkrića.

evo jednog kul opisa ovog filma bez spojlerisanja filmskihitovi.blogspot. ... l?m=1

Dobar film. Moja ocena 8/10
Cranium Cranium   30.01.2017 u 03:13

Gledao holandski "horor" koji nema ni h od horora. To je u suštini triler/misterija.
Kako mrzim kada neki ljudi olako daju epitete "horor". Ovo sam pročitao na jednom horor recenzija sajtu. Video naziv filma, ocenu autora članka i bez daljeg istraživanja skinuo film. Kad ono trilerčina, horora nema. Zato ga pišem ovde.

Film se zove "Claustrofobia" i iz 2011 godine je.

Film počinje kratkom scenom dvoje klinaca (muško i žensko) koji se igraju neke vrste truth or dare igara. Uglavnom, njih dvoje odlaze u neku napuštenu mrtvačnicu gde ovaj klinja mora da udje u onu "fioku" za tela, i kad ga ova zatvori, treba da broji do 10. Glupi klinac ulazi, a devojcica zapali.

I tu se zavrsava uvodna scena koja veze sa filmom nema.

A sad stvarno, likuša neka upisala veterinu ali ne ide joj nešto. Ima ogled u kome treba da secira živog miša i ona ne može. Profesor je savetuje da odustane od veterine jer nije ona za to. Nakon faksa odlazi na glumačku audiciju jer ipak, želja joj je da bude glumica. Veća nego glupa veterina. Dobija scenu koju treba da igra, poprilično je uspešno odigrala, reklo bi se po licima žirija da je uloga njena.
Još par dnevnih aktivnosti kao što su useljenje u novi stan, bleja sa drugaricom i odlazak na piće se odužio. Naša junakinja odlazi na spavanje. San ju je savladao, sutra ujutru se budi. U mraćnoj sobi, nepoznata lokacija, vezana lisicama za krevet.

Onako, nije loš film. Mada nije ni dobar dobar. Dajem mu neku jaku šesticu.
Za prve holandjane, nije loše. Inače, nisam znao da je holandski toliko bogat engleskim rečima. Ono, nisu iste reči, ali slične. Kombinacija nemačkog i engleskog. Podseća i na jedan i na drugi, a nije ni jedan ni drugi. .
PARTYzan PARTYzan   30.01.2017 u 14:33

FoX, Odličan, gledao sam ga kao klinac i odlepio, mslm da su se tad smuvali Tom Kruz i Nikol Kidman.Koga zanima tematika tajnih društava i sl. ovo je lektira Pih da sam znao da su pustili The Boy opet bih pogledao. I na RTS 1 su pustili hit iz 2016, pomenutog Kapetana. Imali su oni te tripove do pre 2 god (da puštaju novije filmove) pa valjda kasa presušila izgleda su se dopunili opet
atom atom   30.01.2017 u 21:28

Justice League Dark(2017)

Animirani anti hero film.Nije:loše Batman i Constantine se udružuju da sj**u nekog čarobnjaka. Ocena 8/10

The Darkest Hour(2011)

Ne kapiram čemu slaba ocena na imdb(4,9)? Meni se svideo film,nije neko remek delo ali je dobar film. Dajem mu 7/10
FoX FoX   02.02.2017 u 17:07

Mr. Church

Fan sam Edi Marfija i ove Britt Robertson pa ajd rek'o da pogledam ovaj film
Nije loš,moglo je to bolje ali ok.

Opis :
Film je inspiriran istinitim događajima, pratimo priču o kuvaru Henryju Churchu(Edi Marfi) koji
dolazi u kuću porodice Brody zbog obećanja da će se brinuti o Marie(Natascha McElhone) koja umire od raka
i njenoj kćerci Charlotte(Britt Robertson).
Charlotte nije oduševljena i ne želi da se sprijatelji s njim, ali
nakon, umesto planiranih 6 meseci koje se pretvore u 6 godina zajedničkog života,
kuvar Church postane jako važna osoba u Charlottinom životu.

Moja ocena : 7/10
twistex twistex   05.02.2017 u 10:33

The Girl on the Train-2016
zena sa alko problemom svaki dan putuje vozom da bi gledala u kucu svog bivseg i njegove nove zene..a i u kucu nekih njihovih suseda..misterija ljubavnih prevara..cudo da mi uopste nije bio dosadan iako je spor filmic..7/10
Arrival-2016
koliko losih kritika na imdb..uglavnom kazu da je dosadan..mada meni nije bio..ali nisam odusevljen..6/10
atom atom   06.02.2017 u 22:27

Fantastic Beasts and Where to Find Them(2016)

Nisam ffan Hari Poter filmova,ali ovaj spin off je prilično zabavan dobar je film,pogotovo zato što nema onom malog ćoravog sa đozlucima

Ocena 8/10

Forum početna