Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

Cranium Cranium   12.02.2017 u 10:21

Inače sinoć sam gledao neku parodiju/komediju koja se zove "Spanish Movie" 2009.

I mogu da kažem da sam se zabavio.

Španska verzija "mrak filma" , sa parodijama španskih filmova. Nisam 100% sve ispratio jer nisam gledao baš sve filmove koji su parodirani, ali većinu sam prepoznao.
I j**ote, ja sam zaboravio koji je car Alexandra Jiménez. Birali su dobro, blesava riba.

Elem...

Mlada Ramira se zapošljava u velelepnom zamku kod gospoje Laure San Anton, tehnički udovice kojoj je muž daavno otišao u rat, i još ga nema. Ona ima dvoje dece, Simeona i Ofendiju. Simeon je...poseban, a Ofendija je....isto posebna. I zato se Ramira zaposlila kao dadilja i kućna pomoćnica. Ono što joj nije rečeno je to da mali Simeon izrazito "foto senzibilan" i da se zbog toga krije od sunca. Ali avaj, prvu stvar koju Ramira radi je da gura malog napolje, na sunce. Nek se igra dete. Naravno, mali je malo preterao sa izlaganjem suncu, pa se malo ugljenisao. Ramira kada to vidi, odlučuje da delove malog Simeona skupi i sakrije u maloj ostavi ispod stepeništa. I dok ga majka Laura neprekidno traži, Ramira provaljuje da na spratu ima još nekoga. Laurin brat Pedro koji je kvadriplegičar i koji je bezbroj puta pokušao sebi da oduzme život. Toliko puta da mu niko više ne veruje. Naravno, ovo deluje kao kompletna glupost, ali ja sam znao o kojim se filmovima radi, tako da sam se dobro zabavio. Laura i Simeon su likovi majke i sina iz filma "El Orfanato" , Ofendija je lik iz filma "El Laberinto Del Fauno" , Pedro je lik iz drame "Mar Adentro" itd itd.

Vidim na imdb film ima ocenu 4.2

Od mene ima sedmicu. . A i prevod je bio sranje, mrzelo me da tražim bolji usred filma, skapirao sam neke fore i bez prevoda. (Ali bukvalno je odredjene delove filma ostavio bez prevoda retard sa titlovi.com

Uglavnom, ako se nekome svidja mrak film, ni ovo nije ništa lošije uradjeno. Samo što je film bez poente ako ne znate odakle su parodije.
FoX FoX   13.02.2017 u 17:34

▲ Možda pogledam kran ali bzvz što je loš prevod

Ja sam se sinoć dvoumio između Under the skin(2013) iiiii John Dies at the end i na kraju pogledao ovaj drugi (John dies...)
hahahaha kakav ludački film jbt haos...

Žanr : horor - komedija
Opis :
Priča u filmu prati dvojicu momaka, jednog po imenu David Wong i drugog koji se zove John (koji možda umire na kraju). Njih dvojica su neka vrsta boraca protiv čudovišta iz druge dimenzije budući da ih samo oni mogu videti. Spodobe iz druge dimenzije vrlo često poprimaju raznorazne oblike, počevši od paukolikoh, preko nekih vrlo originalnih i bizarnih pa do ljudskih koji se ni po čemu ne razlikuju od običnih smrtnika. Naši junaci nemaju nikakve super moći, niti su oni bilo kakvi the chosen ones; oni samo koriste nekakvu super drogu koja im pojačava sva čula pa mogu prepoznati onodimenzionalne karakondžule, mogu predvideti određene stvari, komunicirati međusobno itd. Dakle, David i John droge imaju, volje takođe, pa nema nikog boljeg ko bi spasio naš svet od nepobedive pošasti.

dajem mu 6/10 ali zabavio sam se svakako.
Cranium Cranium   13.02.2017 u 20:35

FoX (13.02.2017/16:34)
▲ Možda pogledam kran ali bzvz što je loš prevod

Ja sam se sinoć dvoumio između Under the skin(2013) iiiii John Dies at the end i na kraju
Možda ima boljeg prevoda, ja sam na guglu kucao i izbacilo mi download stranu sa titlovi.com. Nisam ulazio na sajt, pa odatle tražio, možda ima još prevoda za ovaj film, ali onaj moj prevod je bio sranje.

Hahahahah, koji plot. Možda pogledam nekada. Kao how high. Dva ortaka propaliteta, crnci...valjaju svašta, i jedan njihov ortak je bio genije. Štreber za sve pare, nesrećnim slučajem on biva pregažen i lik umire. Ova dvojica ga kremiraju i njegov pepeo zasade zajedno sa marihuanom. Da popuše u njegovu čast. I krenuli da tripuju. Lik im se ukazao, i samo ga oni vide. Skapiraju da tako mogu da završe i neki koledz.
FoX FoX   14.02.2017 u 01:00

Cranium (13.02.2017/19:35)
Hahahahah, koji plot. Možda pogledam nekada. Kao how high. Dva ortaka propaliteta, crnci...valjaju svašta, i jedan njihov ortak je bio genije.
Valjda ću naći ok prevod...ali nznm koji si ti skinuo a i ako je španski film kako si ti skapirao da prevod ne valja?

hahaahahah moram da pogledam taj "How high"

Ovaj "John Dies at the end" pa nije loš,totalno ludački film nisam gledao ništa slično...
Cranium Cranium   14.02.2017 u 01:11

FoX (14.02.2017/00:00)
Valjda ću naći ok prevod...ali nznm koji si ti skinuo a i ako je španski film kako si ti skapirao da prevod ne valja?

hahaahahah moram da pogled
Pa brate jesam rekao da je lik bukvalno ignorisao neke deliće dialoga. Znači prevede 20 rečenica, i onda idu par rečenica malo brže, i samo prazno. Prevoda nema jer lik nije preveo. Rupe u prevodu brate, nema šta da skapiram da ne valja.

PS....Razumem ja španski poprilično. Baš sam par forica ukačio na onom praznom, neprevedenom delu. Ima dosta igri reči. Klinac zakukao Ramiri o nekim osećajnim slikama, ova ga izbacila napolje na sunce, pa sam skapirao kad je klinac krenuo da gori da je pokušavao da joj kaže kako je fotosenzibilan tjst osetljiv na svetlost. Ćurka ga nije razumela. E tako neke fore ovaj mongoloid nije ni preveo.
IGI
Igi2  
 14.02.2017 u 07:06

čin hrabrosti.
Edy Edy   22.02.2017 u 13:01

Passengers (2016)

Sjajan film! Gluma je 10/10, prezentacija broda, svemira i svega je 10/10, plot je 10/10. Jedino mi se ne sviđa malo kraj, nekako nepotpun, mada dobar na svoj način. Konačna ocjena: 9/10 (više 9.5; ide na deset).

Kratki opis: Radnja se dešava na svemirskom brodu Avalon koji prenosi preko 5000 putnika na novi planet, dok su putnici u hibernaciji, a sam put traje 120 godina. Šta ako se jedan putnik produbi ranije nego što je trebao, i to 90 godina prije dolaska na planet? A nema načina da se vrati ponovo u hibernaciju...

Preporuka!
atom atom   22.02.2017 u 20:34

A Monster Calls(2016)

Uuu dobar film,malo depresivan ali dobar.

Konor ima 12 godina,bolesnu majku,i svoj svet u kome se krije od školskih siledžija,svet u kome živi jedno čudovište koje nije kao ostala čudovišta.

Moja ocena 9/10
Edy Edy   22.02.2017 u 21:31

Your Name (2016)

Animirani (anime) film, veoma dobar film o putovanju kroz vrijeme, sudbini, ljubavi, i nekoliko drugih sappy stvari. ;) Nešto mi se danas gledaju ovakvi filmovi. Ocjena: 9/10 - sad sam primjetio da je puno lakše dati animiranim filmovima veću ocjenu, posebno anime i 3D filmovi, valjda zbog artističkog aspekta.
atom atom   23.02.2017 u 15:43

Final Fantasy XV(2016)

Nisam imao pojma o čemu se radi ovde,msm čuo sam za igricu ali nisam znao da postoje animirani 3D filmovi

Jako dobar film,grafika je baš realna i imate utisak da je sve stvarno.Genijalno!Preporuka svakome!

Ocena 9/10

Forum početna