Iluminatski projekti za kontrolu uma
Forum Misterije & Natprirodno Misterije

Welicak94 Welicak94   09.03.2017 u 17:03

Ovo su neki od nacina kako Iluminati i ljudi iz senke zele da nas kontrolisu.
Pozeljno je da poslusate ceo klip.

Ako niste sigurni sta su i ko su iluminati, pogledajte neke klipove,
kanala "Idiokratija":
youtube.com/channe ... 1uLUQ

Mediji su definitivno najbolja metoda ispiranja mozga i zaglupljivanje naroda.
Zatim sve sto predstoji, telefoni, muzika, hrana, pice...
Uticaj je preveliki, mnogi sad ovo citaju u fazonu "Ala je ovaj prs'o". To misle upravo oni kojima su mozgovi odavno isprani medijima i koji su prihvatili njihov sistem zivota.

Bas mi je drago sto se pojavio neko ko ce u Srbiji da prica o ovome. Kanal je se dosta popularizovao, i vredi pogledati svaki njegov klip.
Cranium Cranium   09.03.2017 u 17:06

Pogledaću kasnije. Ali ono, ako neko ima imalo mozga ovo nema nikakve svrhe. . Mogu da me bombarduju do sutra, samo mi stvaraju veći otpor.
FoX FoX   10.03.2017 u 01:19

Dobro,nas "pametne" ne mogu tako lako da "smandrljaju",mada mogu al ajd...
uveliko bombarduju ljude i uspešni su u tome..muzika,filmovi,igrice,serije...cela industrija zabave radi za njih...to je činjenica.
Welicak94 Welicak94   06.04.2017 u 03:40

Jos jedan vrlo zanimljiv klip.
Vrlo konkretno. Jos jedan video u kom pominje medije, rijalitije i slicno
FoX FoX   31.07.2018 u 14:54

Dobre klipove pravi ovaj iz idiokratije..iako su mi njegov glas i pojava smesni ,dosta dobrih klipova izbaci o "teorijama zavere"..Svaka mu cast.

Sve je ovo tačno 99%..
Cranium Cranium   31.07.2018 u 16:35

FoX (31.07.2018/12:54)
Dobre klipove pravi ovaj iz idiokratije..iako su mi njegov glas i pojava smesni ,dosta dobrih klipova izbaci o "teorijama zavere"..Svaka mu cast.

h
Aha, idealne klipove pravi buraz, vidi se da ga zanimaju pametne stvari i logika. I meni je njegov glas bio kul ranije, dok nije krenuo sa facecam-om. Onda sam video da mu glas nije gluma za klip nego da je lik jednostavno takav. Kapiram da je pametnjakovic koji voli da poklapa ljude.

Forum početna