Muzički izvodjači (Evolucija serijal)
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   07.07.2017 u 13:18

twistex (07.07.2017/08:16)
nisam znao za tuznu sudbine ove simpaticne pevacice..
Kesha - Music Evolution (2009 - 2017)

Kesha - Praying (Official Video)
Evo sad sam malo guglovao. j**ooote koji mentol. Neće da je pusti pa to ti je. Zlatna koka za njega. Zato je ona pevala one debilizme od pesama, on se pitao za sve. Nisam je nešto istraživao pa nemam pojma kakva je pevačica. Svidela mi se ona sa zeddom. Ove ostale što sam uhvatio su kuku majko. Sad znam i zašto. Okeeej maaalo mi se promenilo mišljenje o njoj.
Cranium Cranium   12.11.2017 u 22:23

Eeee ovo je evolucija. Kapa dole za ovog kralja. Od klinca bolida do umetnika. Izrastao je u dooobrog pevaca. Phahahahhahaha, koje pesme je imao majku ti j**em. Ja sam ga kao i svi provalio na "See You Again" , ove rane radove nisam znao. I bolje. Stvorio bih pogresno misljenje o njemu. Za sada, po meni...najveci hit mu je attention, tjst meni najbolja pesma. Ima do jaja vibe, vuce na neki oldschool, posebno kad pusti "triler" , odmah mi u glavi neki west-coast, synth voice iz devedesetih. Samo sto ovde nema autotjuna, bar ne primetnog. Samo klimaj glavu.

youtu.be/RPEeLEmOCDw

Uozbiljio se klinac, koje je godiste uopste. Trebalo bi da je negde 91 ili 92.
PARTYzan PARTYzan   12.11.2017 u 22:56

Pa nije klinac ako je '91 ili '92
A Ke$ha je talentovano antipaticna riba Sto ne znaci da nije imala dobrih stvari (cak i dobro peva iako to nije dolazilo do izrazaja zbog prirode pesama).Ubedljivo najmocnija mi je Sleazy, ne zna se da li vise original ili remix youtube.com/watch? ... RAiNk youtube.com/watch? ... awruA
Cranium Cranium   12.11.2017 u 23:00

PARTYzan (12.11.2017/21:56)
Pa nije klinac ako je '91 ili '92
A Ke$ha je talentovano antipaticna riba Sto ne znaci da nije imala dobrih stvari (cak i dobro peva iako to ni
Dok sam pisao klinac, bilo mi u glavi ono od ranijih godina. Onda sam skapirao da po faci ima nekih 25-26 sigurno. Ali klinac ostade. Ahahahahaha, sta je on snimao jbt. Kapiram da ga je blam.
Cranium Cranium   12.11.2017 u 23:03

Meni se ne svidja Kesha uopste brate. Verovatno jer peva gluposti, kad bi se uozbiljila...
PARTYzan PARTYzan   12.11.2017 u 23:06

Pa sta je i Justin Timberlake snimao kao clan NSYNC A i ovaj drugi Justin, Bieber ima podosta pesmetina iako je zapoceo sa tra-la-la (mada produkcijski otpocetka na nivou)
Cranium Cranium   12.11.2017 u 23:10

PARTYzan (12.11.2017/22:06)
Pa sta je i Justin Timberlake snimao kao clan NSYNC A i ovaj drugi Justin, Bieber ima podosta pesmetina iako je zapoceo sa tra-la-la (mada produkci
Pa dobro, NSync je bio klinacki bend, ali imali su oni dooosta kul pesama. Klinackih da, ali ozbiljnih tralala pesama. Sad da se pojavi neko takav, ja bi se pokidao od smeha, ali tada sam bio dete pa mi je to bilo do jaja. Ali ovo sto je Charlie snimao je j**eno novi nivo zaj**ancije. Ahahahahah. Verujem da je sam smisljao. To ni kao dete ne bih mogao da slusam.
PARTYzan PARTYzan   13.11.2017 u 00:57

Cranium slusao boy bands Skoro da mi se nije promenilo ono sto sam slusao kao klinac, i danas. Nznm da li je to pohvalno za mene kao dete, ili porazavajuce za mene danas
Cranium Cranium   13.11.2017 u 10:42

PARTYzan (12.11.2017/23:57)
Cranium slusao boy bands Skoro da mi se nije promenilo ono sto sam slusao kao klinac, i danas. Nznm da li je to pohvalno za mene kao dete, ili pora
Pa zavisi iz koje perspektive gledas. Sreca je sto je ona muzika bila bolja od ove, i to dosta bolja pa je ostala da je slusamo. Evo ti moj primer. Stalno kukam kako je LP bio bolji kad sam ja bio klinac, pa Eminem isto, pa Evanescence, pa Pink, pa Sean Paul itd. Svi oni i danas snimaju i tu su negde, ali stara zika njihova i svacija stara zika iz perioda kasne devedesete, rane dvehiljadite je bila svetlosnim godinama ispred ove. Ali da, kad bi se sad pojavila neka nebuloza tipa "barbie girl" , imala bi milijardu dislajkova. A ja i dalje volim da je cujem sa vremena na vreme. Cudna su ono vremena bila
PARTYzan PARTYzan   13.11.2017 u 14:16

ja nekako mslm da su skoro svi skloni da kazu "bila je onda bolja muzika" i da je to prirodno, jer su bili mlađi, pa im ona ima vecu tezinu, a tek da ne govorimo o asocijacijama koje budi A realno, ima dosta dobre muzike u svakoj eri

Forum početna