Muzički izvodjači (Evolucija serijal)
Forum Zabava Muzika

PARTYzan   13.11.2017 u 14:16

ja nekako mslm da su skoro svi skloni da kazu "bila je onda bolja muzika" i da je to prirodno, jer su bili mlađi, pa im ona ima vecu tezinu, a tek da ne govorimo o asocijacijama koje budi A realno, ima dosta dobre muzike u svakoj eri
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Cranium Cranium   13.11.2017 u 14:44

PARTYzan (13.11.2017/13:16)
ja nekako mslm da su skoro svi skloni da kazu "bila je onda bolja muzika" i da je to prirodno, jer su bili mlađi, pa im ona ima vecu tezinu, a tek da
I to isto stoji, ali ipak gledajmo cinjenicno. Taj period je za mnoge mnoge izvodjace koji su i sada u vrhu bio vrhunac karijere. U smislu kvaliteta pesama. A kazem da je ono doba bilo najbolje jer si imao prilike da cujes svasta. Razne zanrove rame uz rame. Danas? Ne. Ne mogu da odredim kada je mejnstrim muzika krenula da gubi kvalitet. Negde 2006-2007 krenula da pada naglo, najgora era je bila 2009-2013. Taj neki period. Sveee pesme na istu foru. Mrtvi electro-pop. Sada opet imamo raznovrsniju muziku, ali ne kao onda. Vraca se muzika polako svojoj raznovrsnosti, ali nikada vise nece biti (ne mogu da tvrdim) na istim top listama i pop i rnb, i rock i rap. Gde je rock danas???? Nema ga nigde.
Cranium Cranium   03.02.2018 u 02:16

Auuuuuu pm. Smorih se. youtu.be/GESyHN_ZYOM

Tek sada vidim koji gubitak brate, slucajno naleteo na klip i reko ajde da pogledam, da se podsetim kakve je singlove imala. Pffffffff, princeza rnb muzike. Kad je ova surila, beyonce nije bila ni u planu, a tu su negde sa godinama. Recimo da od 1998-1999 znam za nju i sve te pesme, prvi put sad vidim da je imala toliko dobrih pesama i u ranim devedesetim. Mora da padne jedan torrent sa diskografijom. Eeeeeee jbg, steta za rnb. Da je ziva danas, sad mi pada na pamet da bi mozda rnb izgledao i drugacije.

Forum početna