Christina Aguilera (1999-2018)
Forum Zabava Muzika

Cranium   27.09.2019 u 23:18

Soundtrack za "The Addams Family" , ali crtani film. Standardno, kida kako peva, ali davno je ona prestala sa pravom komercijalnom zikom.
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Cranium Cranium   24.05.2020 u 19:07

Šaltajući staru dobru wikipediju saznao sam da postoji unoffial album sa neizdatim i retkim pesmama. Ja sam bio u fazonu whaaaaat? Kako ja za to ne znam. Mislim znam da svaki artist ima tone neizdatih pesama ali nisam nešto istraživao. Album se zove "I Come Undone" i izbacen je 2008 godine. Booože sačuvaj. I ja sam kao neki fan. Hahahahaha. Ovo je zadnja strana albuma. Awwwww, kako je bila slatka kao mladja. Imao sam ukusa uveeek.
Priložena slika:

Moram da nadjem taj album u lossless formatu.
Jedva se suzdržavam da ne odem na tjub, posebno jer su sve pesme iz njene rane faze, a ja po nazivima ne prepoznajem vise od pola njih. Javim se posle.
Cranium Cranium   08.12.2021 u 12:36

Kad neko kaže koja pesma te vrati back in time, to je ova sigurno. Košava je bila u vlasništvu Marije Milošević, često se vrtela po košavi tada, za mtv i vivu da ne pričam. Zima 2001. Iako nije bila veliki hit, svakako je bila zapamćena. Riki Martin koji je tada bio megapopularan bira mladu Kristinu za saradnju koja je upravo na ovoj pesmi ja msm pikazala da više neće pevati lagane notice kakve su joj davali kada je počinjala. Drugom strofom je objasnila neke stvari i stala rame uz rame sa pevacicama sa kojima su je uporedjivali. Prve medju njima Whitney Houston i Mariah Carey. Posle par godina ih je nadmasila sto se nekih stvari tice slobodno mogu da kazem.

Forum početna