Yanny ili Laurel?
Forum Misterije & Natprirodno Misterije

FoX   19.05.2018 u 21:33

Kako brt laurel je na niskoj frekvenciji. Ne znam kako je to moguce..

Ajhahah kran, pa nznm, ja i posle svega cujem Yanny izrazenije dok je Laurel onako manje izrazeno..

Probao sam na sluskama od kompa i dok nisam korigovao ekvilajzer, nisam mogao da cujem laurel.
Evo sad probao na philipsovim slusalicama na telefonu ali slaba vajda jer je mozak vec registrovao laurel tako da cu sad uvek cuti i jedno i drugo...

Evo jednog bizarnog primera kako mozak funkcioniše...

Prvi put kada čujete, čućete samo statički nerazgovetan zvuk. Kada ova devojka izgovori rečenicu bez pozadinskog šuma, onaj statički zvuk postaje jasniji.
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
atom atom   19.05.2018 u 21:40

Ovo je satanizam kao kad pustiš pesmu Stairway to haven unazad.Satanizam!Zovite Miroljuba 555-333
Welicak94 Welicak94   19.05.2018 u 23:57

Ja cujem "jeani" (na zvucniku telefona )
Cranium Cranium   20.05.2018 u 20:40

Meni sada samo Laurel. I na sluskama i na zvucniku. A jasno i glasno sam cuo Yanni kad sam pustio prvog puta. Jos se cudio, kakoy gde neko ovde cuje Laurel. j**ote sta ti je mozak. Eeeeeeee vidis ovo je dokaz da moj zvuk nije tvoj zvuk, moja boja nije tvoja boja. Ali moze da postane ako se skoncentrisem. Nemamo mi pojma (ljudska rasa) o mozgu da se ne lazemo. A mozda je i bolje.
FoX FoX   20.05.2018 u 22:18

Cranium (20.05.2018/18:40)
Meni sada samo Laurel. I na sluskama i na zvucniku. A jasno i glasno sam cuo Yanni kad sam pustio prvog puta. Jos se cudio, kakoy gde neko ovde cuje
U potpunosti se slažem..a kao istražujemo svemir itd.. Mada mislim da određeni krug ljudi zna dosta toga o ljudskom mozgu ali se to čuva u tajnosti. Lakše manipulisati masom kada masa blage veze nema...

Preslušaj onaj snimak što sam okačio u prethodnom postu. Isti fazon...
Prvi put ti samo nije jasno a kasnije je mozak već registrovao o čemu je reč.

Hahah znači preštelovao si mozak na Laurel

Hahahaha pazi sad sam opet pustio snimak na zvučnik i ladno čujem samo Laurel
Mada, čujem i yanny ali jako slabo.
atom atom   20.05.2018 u 22:24

Ovo nema veze s temom,ali kad već pominjete mozak da li znate da svaki čovek može da levitira?Navodno jedan deo mozga nam služi za to,samo retko ko uspe da ga aktivira.
DR_
Dr_Psycho  
 20.05.2018 u 22:37

atom (20.05.2018/20:24)
Ovo nema veze s temom,ali kad već pominjete mozak da li znate da svaki čovek može da levitira?Navodno jedan deo mozga nam služi za to,samo retko ko us
Eh sad..
FoX FoX   20.05.2018 u 23:30

atom (20.05.2018/20:24)
Ovo nema veze s temom,ali kad već pominjete mozak da li znate da svaki čovek može da levitira?Navodno jedan deo mozga nam služi za to,samo retko ko us
Sve je moguće..mozak je bre čudo..
Tako da ja verujem u onu pretpostavku da današnji običan čovek koristi samo jedan delić mozga(npr 10%) neko ko je baš pametan koristi možda 13, 14%...ostale sposobnosti su zaključane da ne bi svaka budala mogla da ima moći tipa levitacija, telekineza itd sci-fi ali pošto ne poznajemo mozak, sve je moguće...
Cranium Cranium   20.05.2018 u 23:31

FoX (20.05.2018/20:18)
U potpunosti se slažem..a kao istražujemo svemir itd.. Mada mislim da određeni krug ljudi zna dosta toga o ljudskom mozgu ali se to čuva u tajnosti. L
Pa to je logicno fox, pricam za onaj klip sto si okacio. Kada nemas pojma sta slusas, sve ti je zbrka. Ali kada cujes glasno i jasno sta je zamaskirano distorzijama, lakse ti je da razaznas recenice. Isti fazon je i sa Laurel. Znaci cuo sam Yanni dok nisam provalio kako da cujem Laurel. E sada kada sam provalio ono sto je iza zvuka, cujem samo to. Ono zamaskirano moj mozak ignorise. Znaci Yanni je maska za Laurel. Mislim da to nema veze sa frekvencijama i sluhom. Ima sa mozgom.

Forum početna