Xiaomi telefoni
Forum Tehnologija Mobilni telefoni

FoX FoX   01.01.2019 u 14:34

E jbg, i ja bih voleo to. Ovaj Type-C su zakomplikovali samo tako. Jest da ima prednosti bržeg prenosa podataka( -_- ) i kao brže se puni fon itd...ali ima i mane, čitam sad. Kao ne možeš bilo koji jeftini type c kabl da koristiš jer možeš da spržiš fon itd...haos. Zakomplikovali ga samo tako.

For example, let’s say you have a computer with an older USB (Type-A) port and a new smartphone with a USB Type-C port. You’d connect the computer to the smartphone with a USB-Type-A-to-Type-C cable. A properly designed cable is supposed to prevent the smartphone from drawing too much power from the computer’s older USB port. A bad cable that isn’t designed properly will allow the smartphone to attempt to draw a larger amount of power, though, which could damage your computer or its USB port. It could damage a charger brick or USB hub, too–this isn’t just a problem when charging from a computer.
Welicak94 Welicak94   01.01.2019 u 16:16

Isto kao sto kenjaju pa izbacuju 3.5mm dzek
Edy Edy   01.01.2019 u 17:07

FoX, to je samo za jedan slučaj:
To be clear, the problem is specifically with cables that feature a USB Type C connector on one end and an older USB connector on the other end.
FoX FoX   01.01.2019 u 17:29

Edy (01.01.2019/16:07)
FoX, to je samo za jedan slučaj:
To be clear, the problem is specifically with cables that feature a USB Type C connector on one end and an older USB connector on the other end.
Pa uglavnom je taj slučaj Uglavnom su stari USB 2.0 u upotrebi.
Ovom iz gugla koji je valjda kreirao taj kabl, izgoreo laptop pre par godina kad se taj usb type C pojavio
SRB
Srbenda  
 01.01.2019 u 17:29

FoX (01.01.2019/13:34)
E jbg, i ja bih voleo to. Ovaj Type-C su zakomplikovali samo tako. Jest da ima prednosti bržeg prenosa podataka( -_- ) i kao brže se puni fon itd...a
To važi za sve jeftine kablove i punjače. Za 3.5mm se slažem prerano su ga izbacili niko normalan ne koristi wireless sluske za muziku.
Brzo punjenje šteti bateriji ja koristim samo u hitnim slučajevima. Inače je dovoljan klasičan 5V 1A.
Edy Edy   01.01.2019 u 23:46

Srbenda, nebi ja nikad Ne mogu da zamjenim bateriju

Inače, ja sam se ufatio roota, nisam mogao više bez njega, pa garancija ako je poništena bar sam mirne duše i imam root
Cranium Cranium   02.01.2019 u 00:11

Ahahahahah, i sad??? Ode pola fabrickih aplikacija u ku**c. Koji ce ti ku**c sve to. Sta ces da stelujes sada? Ja necu da ga rutujem, bar ne jos neko vreme.
Edy Edy   02.01.2019 u 02:00

Cranium, Ads ba blokiran. I još neke root apps.

Kako misliš ode pola fabrickih? Šta im fali?
Cranium Cranium   02.01.2019 u 02:07

Edy (02.01.2019/01:00)
Cranium, Ads ba blokiran. I još neke root apps.

Kako misliš ode pola fabrickih? Šta im fali?
Pa koji ce ti ku**c? Gugl mape, gugl duo, gugl drive, chrome. Ja to sve aufiderzen.
Edy Edy   02.01.2019 u 10:20

Cranium, Google mape ja često koristim, Google duo msm da ukidaju. Bar su Google Allo.

I kakve veze ima ovo sa root?

Forum početna