Castle Rock (2018 - )
Forum Zabava Serije

FoX FoX   10.07.2018 u 21:00

Priložena slika:

Serija je bazirana na pričama koje je napisao Stiven King, a koje se dešavaju u imaginarnom gradu Castlerock.

Izašao trejler za seriju danas.

Ovo izgleda obećavajuće...ali videćemo. Nisam oduševljen sa ekranizacijama Stiven Kingovih knjiga..čak, sve ekranizacije su katastrofalne...uključujući i Mračnu kulu...
Ali ajd, možda J.J Abrams odradi ok posao posle dužeg vremena (još od Lost-a)...
atom atom   10.07.2018 u 21:50

Trailer je izašao ima tri meseca ali baš da vidim na šta će da liči,glumi i Rouz iz Dva ipo muškarca

I nisu sve Kingove ekranizacije loše,npr The Shinnig je brutalan film.
FoX FoX   11.07.2018 u 00:00

atom (10.07.2018/19:50)
Trailer je izašao ima tri meseca ali baš da vidim na šta će da liči,glumi i Rouz iz Dva ipo muškarca

I nisu sve Kingove ekranizacije loše,npr
Aha, ali ovo je najnoviji trailer, duže traje

Da, glumi ona i onaj matori iz lost-a, Terry O'Quinn...mada sam video još poznatih lica

A ja mislio na ove ekranizacije u zadnjih 5,6 godina Prvi put da prekinem sa gledanjem neke serije...The Mist...najgora serija koju sam gledao do sad...
atom atom   19.07.2018 u 22:32

Sutra izlazi cela sezona
atom atom   28.07.2018 u 21:55

Pogledao prvu epku.Ne znam šta da mislim,izgleda mi zanimljivo i mistično,ali se plašim da se ne razočaram u nastavku.
FoX FoX   17.08.2018 u 01:54

Pogledao prvu epku i mogu reći da je profi odrađena.. J.J Abrams kad umeša prste to mora da valja
Videćemo šta će dalje biti...

Elem, otpala mi glava ako i u ovoj seriji ne ubace nekog pedera...to je sad postalo tako uobičajeno da je to neverovatno. Ako i ovde ubace onda teško nama.
atom atom   17.08.2018 u 10:39

FoX (16.08.2018/23:54)
Pogledao prvu epku i mogu reći da je profi odrađena.. J.J Abrams kad umeša prste to mora da valja
Videćemo šta će dalje biti...

Elem, otpala m
Ja ne bi imao ništa protiv da ubace neke zgodne lezbe
Djomla97 Djomla97   18.08.2018 u 02:28

Upravo sam pogledao prvu epizodu. Sasvim sam zadovoljan. Uglavnom, serija za sad obecava. Kao sto sam i ocekivao, dosta psiho elemenata. Dosta je dobro odradjena atmosfera. Napokon, neka dobra ekranizacija Kingovih knjiga.
atom atom   21.08.2018 u 21:35

Stigo sam do pete epizode,i mogu reći da je serija najbolja ekranizacija Kingovih knjiga u zadnjih par godina.

Ala je Rouz omatorila,a pre mi je bila slatka dok je bila u two and a half man
Cranium Cranium   21.08.2018 u 23:13

Atom jel ti citas kingove knjige? Konkretno ovu po kojoj je radjena serija.

Forum početna