The Terror (2018– )
Forum Zabava Serije

Djomla97 Djomla97   27.09.2018 u 00:49

Priložena slika:

Zanr: Adventure, Drama, History (Po nekoj mojoj proceni, ovde moze da se doda i horor)

Opis: Serija prati delom istinitu, a većim delom fiktivnu ekspediciju kapetana sir Johna koji se sa posadom dva zlosrećna broda (HMS Erebus i HMS Terror) u 19. veku izgubio na arktičkom severozapadnom prelazu. Dok se grčevito bore za život protiv sve hladnijeg vremena i ledenjaka koji drobe korito broda, vukući ih polako sve dublje u more, napada ih i strašno natprirodno stvorenje, nezamislivih moći i veličine. Napada ih nasumično, nekad ostavljajući neprepoznatljiva, unakažena tela, a nekad ih odvodi u tamu leda.

Bas sam se iznenadio kad sam video da nema tema o ovoj seriji. Pa reko, ajd' da ispravim tu nepravdu i napravim temu u ovoj serija. Serija je vrhunski odradjena, moja velika preporuka. Inace, serija je radjenja po knjizi. I bas hvale knjigu. Hteo sam da je nabavim, ali je nigde na internetu nema. Cak ni u Laguni i Delfiju.
atom atom   27.09.2018 u 10:32

Nema na čemu
Dan Simmons-Teror Download Pdf

Što se serije tiče,odustao sam na prvoj epki,previše sporo i dosadno.
Djomla97 Djomla97   27.09.2018 u 23:40

Atom, ne mogu da citam knjige u elektornskom formatu. Ne znam zasto, ali mi strasno smeta, nemam volje tako da citam. Hvala u svakom slucaju, ako se ne pojavi knjiga u prodaji, posluzice svakako.

Sto se serije tice, ono sto se kaze zajeb'o si se Daj joj bar sansu do 2 ili 3 epizode. Nemoj bas da stajes na prvoj.

Forum početna