Netflix
Forum Tehnologija Internet

Edy Edy   27.10.2018 u 22:46

Evo ja kupio netflix pristup

Sada dozvoljavaju pristup Prije sam jednom pokušao koristiti, pa sam morao preko VPNa za ameriku i odustao jer mi VPN spor bio. Ovo vrijedi 8 eura mjesečno, bolje nego išta drugo.

Izašla serija "Chilling Adventures of Sabrina", kako je Netflix produkcija, imaju sve epizoda i možeš stream odmah sve odjednom! Maraton ide

Da li koristite netflix? Imate pristup? Jeste koristili ikad? Bi li koristili?
FoX FoX   27.10.2018 u 23:02

Voleo bih da imam pristup. Ali dok još ima na torentu da se nađe zašto bih plaćao... jbg
Edy Edy   27.10.2018 u 23:11

FoX, Evo čitam ja info, uzeo ja ovaj HD plan, da mogu naveliko stream, pa mogu da gledam za dva "Netflix profila", odnosno mogu dvije osobe istovremeno stream. Pošaljem ti pristup ako hoćeš (samo nemoj dijelit nikom drugom naravno)

Samo pazi jer nema ovdje uvijek titlova Ima za dosta, ali ne za sve baš.
FoX FoX   28.10.2018 u 00:33

Ma ne moraš, hvala ti u svakom slučaju
Bitno da imaš ti pa ako naletiš na neki dobar film ili seriju, ti reci
Edy Edy   11.11.2018 u 13:38

kontam se ugasiti netflix, ne valja ništa nakon što pregledate top 50 filmova i serija što imaju.

Loš im je izbor totalno, a još gone politiku da kasne internacionalno u odnosu na ameriku, jedino netflix originals, to je super, ali inače ovo third party je užas, recimo ima već Sezona 5 od The Flash, a netflix mi daje samo do sezone tri, mislim halo, pa radije bi onda torrent, nego čekat godinu dana na to da puste.

Slab im je izbor filmova, imaju jedno 1500 filmova, tako nešto ukupno, i dosta njih nije dostpuno globalno, a ja gledao ba stotine filmova, većina koji su na netflixu, pa samo mogu rewatch.
FoX FoX   11.11.2018 u 14:31

Etoooo...
A veruj mi, dao si mi pristup, i još nisam ušao...
Jer to je taj fazon. Ako nešto valja, brzo se pročuje i za dž se skine sa torenta. Ovako imaš određeni limit jer nisi u USA itd..

Netflix generalno nije loš ali bzvz je očekivati da im svaka serija ili film bude na vrhunskom nivou.
Edy Edy   11.11.2018 u 16:05

FoX, Servis je dobar sam po sebi, mobilni streaming im je super, ja probao i prime video od amazona, pravo štopa, a netflix ide ko metak.

Samo što nema izbora, džaba sve kada ispade da umjesto jednog mjesta za filmove i serije isto ko da imam pretplatu na neki jači TV kanal sa rewind opcijom :/ mogu i HBO uzet preko kablovske isto tako i sličnu ponudu imam samo manju.

Imam ja internet TV servis preko D3GO i one one Ether-nešto Internet TV servisa u paketu što mi dođe sa internetom gdje mogu gledati ako hoću, ovaj nije ni jedan posto kao Netflix, čak su svi drugi kao hulu i prime kopirali netflix izgled i sl. Popcorn Time onaj stari me baš podjeća na Netflix.

Oni su pravo pogodili UI, user experience, ali ograničenje je u industriji, ne daju produceri i holywood filmove lahko.
Edy Edy   11.11.2018 u 16:12

Ste znali kako Netflix pravi filmove i serije? Nekada ih same produciraju, a nekada uzme iz submissiona ideje i materijal Ima mjesto gdje možete slati ideje za serije i filmove na Netflix pa možda da ga ekraniziraju Ili otkupe prava na film festivalima po svijetu. Ko zna, možda ufate neki domaći film ili seriju ako valjala, imamo i mi tih festivala
FoX FoX   11.11.2018 u 16:40

Edy (11.11.2018/15:12)
Ste znali kako Netflix pravi filmove i serije? Nekada ih same produciraju, a nekada uzme iz submissiona ideje i materijal Ima mjesto gdje možete sl
Ahaa, daj da im pošaljemo ideju @dr_psycho

Ne, ozbiljno, mogao bi i kran svoje ideje da im pošalje Pa ako je ideja dobra sigurno bi se i njima svidela...

Pa da, sadržaj je problem. A i da imaju u ponudi holivudske filmove..ne bi se baš nagledao nešto..
atom atom   11.11.2018 u 20:37

Neće da može to tako.Ukoliko hoćete da pošaljete ideju nekome iz Netflixa,to možete uraditi isključivo preko vašeg agenta(menadžera),i morate imati urađenu skriptu za određenu ideju.

Neće oni uzimati ideje od random ljudi.Pogotovo ako ima još ljudi koji imaju ideje kao @dr_psycho

Forum početna