Netflix
Forum Tehnologija Internet

atom   11.11.2018 u 20:37

Neće da može to tako.Ukoliko hoćete da pošaljete ideju nekome iz Netflixa,to možete uraditi isključivo preko vašeg agenta(menadžera),i morate imati urađenu skriptu za određenu ideju.

Neće oni uzimati ideje od random ljudi.Pogotovo ako ima još ljudi koji imaju ideje kao @dr_psycho
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Edy Edy   21.11.2018 u 01:19

Nista od netflixa, odustajem.

Dvadeset minuta trazim film, pola ih gledao a ostalo vecina nije zanimljiva.

I nasao neki da mi se gleda, The Boss Baby, ali dvica, i ja rekoh odo jedinicu prvo... Kad ono nemaju jedinicu... A ono dvica netflix produkcija. Msm halo, daj ba, ako ste napravili dvicu kako nemate jedinicu. Kakva je to logika. I ev odoh na torrent.
Edy Edy   27.11.2018 u 11:06

Produžio sam slučajno subskripciju za jedan mjesec kad sam pokušao pogledati koliko dugo mi traje trial I oni mi odmah naplatiše evo, tako da imam još jedan ovog
Tommy Tommy   27.11.2018 u 22:41

Edy (21.11.2018/00:19)
Nista od netflixa, odustajem.

Dvadeset minuta trazim film, pola ih gledao a ostalo vecina nije zanimljiva.

I nasao neki da mi se gleda, The Bos
dvica izlazi tek 2021. haha, jesi vremepolv izmislio?
atom atom   27.11.2018 u 22:52

Tommy (27.11.2018/21:41)
dvica izlazi tek 2021. haha, jesi vremepolv izmislio?
Ono je animirana serija,malo je pobrko lonce
Edy Edy   28.11.2018 u 00:10

atom, nisam vidio da je serija ali jeste nastavak.

Inače serija ne valja ništa, pogledao sam je malo, ako je onako jedinica dobro pa je nisam gledao
Edy Edy   30.12.2018 u 11:20

Netflix je pustio novu formu medija za seriju "Bandersnatch Black Mirror" gdje umjesto jedne epizode imate interaktivni sadržaj tako da možete da izaberete šta će da se desi od scena. Ne volite lika? Odlučite se da izvrši samoubistvo! Savršeno, za svakog ima nešto. Fazon je da vam treba software za interakciju koji je dio netflix stranice pa ne može se baš piratizirati da valja Tako da očekujte kao Torrent bruku mini klipova ili ogroman fajlo od 5_6 sati zaljepljenog kontenta interesantan pristup filmu, a ima side-effect borbu protiv piraterije

Forum početna