Impulse (2018 - )
Forum Zabava Serije

FoX FoX   23.01.2019 u 21:52

Priložena slika:

Od producenta "Bornov identitet" i "Na ivici sutrašnjice(Edge of tomorrow)" dolazi serija :
Impulse (2018- )

Žanr: Akcija, Sci-Fi

Opis: Mlada devojka otkriva da ima izuzetnu moć...teleportacije.

Preuzimanje Sezone 1 (cela sezona izbačena 6.juna.2018)
Ubačen engleski prevod (softcoded) tako da pošto još nema srpskog prevoda, ako znate engleski, možete pratiti seriju uz engleski prevod.
FoX FoX   23.01.2019 u 21:53

Dooobra serija. Dolazi iz novije produkcijske kuće... Youtube Originals Nešto slično Netflixu.

Pozitivno sam iznenađen. Očekivao sam nešto bzvz ali serija je, što bi edy rekao, pravo dobra
Na trenutke me podsetila na "Heroes" pa i na "Smallville".
Tako da, ako ste ljubitelj filma "Jumper" i ove dve serije koje sam naveo, bacite pogled na ovu seriju. Svakako je dobra s obzirom da u poslednje vreme nema kvalitetnih serija.

Ostala mi još 10epka
Cranium Cranium   23.01.2019 u 21:59

FoX (23.01.2019/20:53)
Dooobra serija. Dolazi iz novije produkcijske kuće... Youtube Originals Nešto slično Netflixu.

Pozitivno sam iznenađen. Očekivao sam nešto bzvz
Kad ih pre odgledas jbt.
FoX FoX   23.01.2019 u 22:05

Cranium (23.01.2019/20:59)
Kad ih pre odgledas jbt.
Pa uglavnom pre spavanja po jedna epka 10-ak epizoda...šta je to
atom atom   23.01.2019 u 22:15

Izgleda mi jeftino.
FoX FoX   23.01.2019 u 22:19

atom (23.01.2019/21:15)
Izgleda mi jeftino.
Ne bih se složio sa tvojom pretpostavkom koja se temelji na? Trejleru?

Ok je serija i uopšte ne izgleda jeftino. Ima čak i dobru glumačku postavu (s obzirom da je Youtube Originals u pitanju).
Gluma ok, radnja ok(doduše malo spora ali meni odgovara), produkcija ok. Od mene dobila 9-ku Jedva čekam drugu sezonuuu.
Edy Edy   24.01.2019 u 10:17

Impulse (2018– )

Ok serija, moglo je gore, ima zanimljivu tematiku, tipa film "The Jumper" ali u obliku serije. Iskreno, nisu mu likovi nešto, nije sad gluma loša, ali nakvi nesimpatični likovi. Serija je puštena na Youtube Premium, ne na TVu, pa ima čini mi se nakav osrednji budžet. Efekti su okej, ali previše je priče o ženskoj, i njenom mentalitetu i problemima a manje činjenici da može da se pojavi sa mjesta na mjesto. Nije mi fazon da nema kontrole nad moćima, i nije mi baš legla drama.

Ocjena: 6/10

blackfoxwap.tk/forum/i ... 48077

@Fox, kasniš
FoX FoX   24.01.2019 u 10:32

Kasnim

Jbg, kontrola dolazi sa vremenom Ne može odjednom

Pa šta znam, meni na početku malo išla na živce ona preterana feministička propaganda ali kako serija odmiče, ok su mi i manje smaraju sa tim...

A za likove...pa nznm.. stoji da seriji fali nešto, kao da nema dušu. Ali sve u svemu.. meni ok jer malo ima serija na ovaj fazon, a fazon je dobar
atom atom   24.01.2019 u 12:47

Eto,žrtvovao sam se i pogledao sam prvu epku sinoć. Brate,meni je ovo loše,osim zanimljivog koncepta ništa drugo me nije zainteresovalo da pratim dalje. I ono na kraju "Prijavite silovanje" mislim,lepo je to što se zalažu za zaštitu žena,ali trpati to u SCI FI seriju je tako glupoooo. Ž
FoX FoX   13.11.2019 u 22:07

Odgledao sam i drugu sezonu koja je skoro izašla.
Čeka se treća a Doug Liman (inače producent i filma "Jumper (2008) ") je najavio da će biti još dosta sezona ali naravno da zavisi od youtube-a.
Kaže da misli da nije kako treba ispričao celu priču u filmu pa pokušava sad sa serijom.

Atom, pa nije sad neka visokobudžetna serija ali ko voli ovu tematiku, može da prodje.
Meni je ok. Jest da nije onaj tip serije u kojoj se vežeš za neki lik jer su likovi nekako bezdušni ali ovako mi zanimljiva.

Forum početna