Chernobyl (TV Mini-Series 2019)
Forum Zabava Serije

PARTYzan PARTYzan   20.06.2019 u 14:47

Cranium ne moraš da šaltaš ali onda neargumentovano tvrdiš koji se to filmovi i serije meni pa sviđaju. To piše tamo gde treba, u temama koje se baš tako zovu
Ne mrzi me to za filmovnik. Imam ga od kraja osnovne. Neverovatno je koliko mi je ukus na gotovo istom nivou bio tad i sad Nzm da li je to pohvalno, jer sam tad bio napredan, ili je poražavajuće, jer nisam evoluirao Što bi me mrzelo da jedan naziv upišem s vremena na vreme, to traje 3 sec
Ja ovde nisam komentarisao komentare drugih o seriji, smatrao sam da treba da komentarišem seriju
PARTYzan PARTYzan   20.06.2019 u 16:51

sinoć sam propustio da se osvrnem na nešto što mi je dodatno pokvarilo utisak o seriji
Deo kada rudari , 1 po 1, ostavljaju prljave tragove na licu i garderobi ministra rudarstva ... pfffff kakav neukus, kakva suvišna ekspresivnost, kakav neumeren, nedoziran način da se prikaže željena situacija. Meni lično šteta što su realizatori u mnogim situacijama izgubili meru pa su karikirali. Cela priča je sam po sebi dovoljno dramatična da nema potrebe za dodatnom teatralizacijom. Kad gledam seriju, imam utisak da se neko ko ima potencijal malo zaneo ... Ali zabole njih za moj utisak, oni su dobili ovom serijom verujem i više od onog što su priželjkivali
što se mene tiče, minus i za maske ... Oboleli čak i nakon nuklearne katastrofe izgledaju nešto drugačije od zombija. A produkcijski, maske su na nivou show programa Tvoje lice zvuči poznato. Msm da su u "Variola Veri" bile primerenije ;)
Pošto ja ne pratim nešto što mi nije po ukusu, preostale 2 epizode neću odgledati, ali ću verovatno ispratiti (radim još nešto uz upaljen tv). Ni treću nisam pažljivo odgledao, druga mi je bila prelomna za razočaranje. Kratka je serija pa kad sam zagriz'o verovatno ću bar da preletim do kraja ako u to vreme budem free. U protivnom, neću pogledati na HBO Go, ne zanima me u toj meri
Cranium Cranium   20.06.2019 u 17:39

PARTYzan (20.06.2019/12:47)
Cranium ne moraš da šaltaš ali onda neargumentovano tvrdiš koji se to filmovi i serije meni pa sviđaju. To piše tamo gde treba, u temama koje se baš t
Ne tvrdim, pitam.
PARTYzan PARTYzan   22.06.2019 u 03:42

Završi se meni serija. četvrtu kao ni treću nisam full gledao, samo na preskoke, sve 3 epizode od 2. do 4. su mi bolovale od opisanih boljki
Peta: šta reći, maestralna, bolja od prve. Profi u svakom smislu- da se smrzneš- kadriranje, gluma, detalji, režija, bez greške. Finale u ravni dokumentarca. Po snazi me ova epizoda podsetila na prvu sezonu American Crime Story: Narod protiv O.J. Simpsona mada su drugačije serije. Ee samo što mi ona serija u kontinuitetu bila takva
Ne čudi me što su mi se svidele samo prva i peta, ako se prisetim šta i kako prikazuju, uključujući i periode (hronološki). Sama činjenica da sam ipak istrajao i odgledao petu nešto govori ... Ako bih na IMDB ocenio seriju, to bi bilo najviše 6 a očekivao sam 9.
Nije prvi put da u jednoj seriji (istoj sezoni) imam krajnosti - od skoro savršenih epizoda do onih koje nmg da gledam, čiji broj nije zanemarljiv (iz krajnosti u krajnost)
Desilo mi se to sa Waywired Pines. Prvih 5 epizoda vrh a od 6,. što se mene tiče, vrag odneo šalu i sve otišlo u nepovrat ...
Welicak94 Welicak94   22.06.2019 u 14:17

Vidi sto se vadi sad... "Peta epizoda maestralna" Ne seri, nego priznaj da je serija za 10/10
Djomla97 Djomla97   22.06.2019 u 18:26

@PARTYzan brate bez ljutnje. Ali ako si epizode gledao, kako sam kazes na preskoke. I bez paznje... Onda nemas pravo da bilo sta komentarises.
PARTYzan PARTYzan   22.06.2019 u 19:24

Djomla brt bez ljutnje ali ako si moje postove čitao, na preskoke i bez pažnje ... onda nemaš pravo da bilo šta komentarišeš ;)
Izvini Djomla, pogrešio sam trebalo je prvo da te pitam smem li da kuckam; obećavam da mi se neće ponoviti, bez tvoje dozvole ;)
Ne kaže se "nemaš pravo da komentarišeš", pravo proizilazi iz ustava i pravilnika foruma a ne bilo čije proizvoljne procene Moglo bi se ev. reći "msm da tvoj komentar nije dovoljno merodavan zbog ...". Živela demokratija, dole autokratija
Treba da uvidiš razliku između uzroka i posledice. Nisam ja uskraćen za utisak jer sam cenzurisano gledao, već sam cenzurisano gledao zbog lošeg utiska.
Kad ti nešto smrdi, ti zapušiš nos, osim ako si mazohista Kad smrad prođe, pojačaš prijem. Nisam ja rekao bez pažnje, to si ti rekao. 3. i 4. sam gledao uz usmeravanje pažnje To je kad s razlogom gledaš selektivno, po zasluzi. Uključiš prijem za draži koje to zaslužuju, a po potrebi zavrneš slavinu. Nisi vidovit ali s blagim zakašnjenjem to učiniš.
Pa ni tvorci serije ne bi imali potrebu da svoje čedo tako slepo brane, naprotiv, oni obično kažu "drago nam je da ima i drugačijih mišljenja, to će nam pomoći da oplemenimo svoj rad" A ti veći katolik od pape, opusti se, to je samo serija
atom atom   22.06.2019 u 22:43

zenon zenon   23.06.2019 u 07:09

Partyzan,burazeru al ti volis da filozofiras.Nekom se svidja nekom ne,normalna stvar.Meni je serija super.
Edy Edy   23.06.2019 u 12:30

Jest aktivna tema. I što svi napadate @partyzan evo pročitao sve postove i ne vidim fazon.

Izgleda ko bruka fanboya kada čuju lošu kritiku svoje najdraže serije ili sl.

Nisam još gledao seriju pa me zanima što ti se ne sviđa @partyzan? Govoriš koje ti se epizode ne sviđaju, ali šta tačno ne valja? Previše političke/socijalne propagande? Loša gluma? Dosadan plot?

Inače imaš temu za naj serije/film i ima isto za IMDb listu da podijeliš, ja koristim IMDb watchlist i rating history opcije kao filmovnik, kako ga zoves, mada pisao sam nekad listu naj filmova prije 10tak godina u rokovnik. Odnosno pokušao, odustao nakon druge stranice recenzija Imao sam i blog za movie recenzije, napisao jednu i odustao i od tog

Forum početna