Chernobyl (TV Mini-Series 2019)
Forum Zabava Serije

Edy   23.06.2019 u 12:30

Jest aktivna tema. I što svi napadate @partyzan evo pročitao sve postove i ne vidim fazon.

Izgleda ko bruka fanboya kada čuju lošu kritiku svoje najdraže serije ili sl.

Nisam još gledao seriju pa me zanima što ti se ne sviđa @partyzan? Govoriš koje ti se epizode ne sviđaju, ali šta tačno ne valja? Previše političke/socijalne propagande? Loša gluma? Dosadan plot?

Inače imaš temu za naj serije/film i ima isto za IMDb listu da podijeliš, ja koristim IMDb watchlist i rating history opcije kao filmovnik, kako ga zoves, mada pisao sam nekad listu naj filmova prije 10tak godina u rokovnik. Odnosno pokušao, odustao nakon druge stranice recenzija Imao sam i blog za movie recenzije, napisao jednu i odustao i od tog
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
PARTYzan PARTYzan   23.06.2019 u 14:51

zenon5, izgleda si pobrkao lončiće pošto je upravo moja teza bila da je normalno da se nekom sviđa a nekom ne. Znači da nisi pročitao ne samo moje već ni druge postove. A što se tiče "filozofiranja" , citiraću te "nekom se sviđa nekom ne normalna stvar" - nije zabranjeno
PARTYzan PARTYzan   23.06.2019 u 15:03

Edy, ako te zanima šta mi se tačno ne dopada, počeo sam pre 4 dana u 00:08 da kuckam postove i objasnio sam detaljno i ilustrovao primerima pa možeš da vidiš. Ne bih ponavljao ionako sam već previše kuckao o seriji koja nije ušla u moj "filmovnik" U svakom slučaju, daleko od toga da mi se gluma ne dopada, naprotiv
MIslio sam da sam jedini koji ima filmovnik, moj je i dalje u rokovniku
Znam za tu opciju na IMDB ali me mrzelo da sve filmove i serije ponovo unosim tamo. Tako da mi je IMDB lista blago rečeno nepotpuna odnosno samo za par poslednjih godina. I dalje old school metodom dodajem filmove i serije za koje smatram da to zasluže
Imam 2 drugara filmofila, s vremena na vreme kad dođu bace pogled i prepišu po neki naslov ...
zenon zenon   01.07.2019 u 11:45

hahahaha cela serija u 9 minuta

PARTYzan PARTYzan   02.07.2019 u 02:52

nzm kako ti je pošlo za rukom da ne primetiš isti video koji je već postavio atom i to tik ispred tvog prethodnog posta

Forum početna