NeSuS postaje reper
Forum Zabava Muzika

GRO
GrofWap  
 24.06.2019 u 19:53

ma vrh
Cranium Cranium   24.06.2019 u 19:58

NeSuS (24.06.2019/17:10)
Kućna varijanta jeste pa je lošiji zvuk, inače hvala ti na savetima, u suštini sam samo tvoje mišljenje i čekao Ali naravno popraviću dosta stvari,
Opaaaa, to se ceni znaci. Alo camugeee, nebitni ste, decko ceka moje aminovanje. Salim se naravno. Hvala hvala, ako se u nesto razumem, to je rep. Slusam ga lagano 20 godina skoro. A i prisutan sam nekako autorski, iako ne izbacujem nikakve bitove na net, cukam jer volim. Elem, ako hoces ozbiljnu pesmu autobiografsku, bolje se dobro pripremi. Nemoj da je sakatis sa ovakvom koncepcijom rima. Bice ti krivo veruj mi. I ja sam kao klinac od nekih 15-16 snimio mozda najiskrenija slova koje sam ikada izgovorio za ovih 29 godina, a ticu se mog privatnog bola i zala koji nece proci nikad ja mislim, ali nisam znao kako treba da sastavim pesmu, bio je slican kostur kao i tvoj. I pfff, protracena pesma, protracena slova. A ne bih je reciklirao vise nikada, a i davno sam prestao sa piskaranjem. Poenta, ako pises o necemu licnom, lepo se pripremi. Pisi mesec dana ako treba. Ako treba celi vokalni deo snimi sa lalalala lila lila LAALA. Napravi sebi sablon koji ces posle popunjavati pravim recima, gde ces se igrati rimama i praviti puzzle. Kao onaj tekst sto sam citirao gore. Nemoj da olako shvatas pisanje. Rep je bukvalno umetnost,poezija jer ti treba stil pisanja koji ces menjati i menjati citave 3-4 minute. Savet jos jedan, posle svake strofe, odrepuj, cuces kako zvuci. Nemoj celu pesmu da napises, pa kad krenes da repujes, budes u fazonu, e j**iga gotovo sada.
NeSuS NeSuS   24.06.2019 u 20:52

Cranium (24.06.2019/17:58)
Opaaaa, to se ceni znaci. Alo camugeee, nebitni ste, decko ceka moje aminovanje. Salim se naravno. Hvala hvala, ako se u nesto razumem, to j
Ne znam da li si možda čuo, mada sumnjam da jesi jer ima malo pregleda.. pesma se zove Dragon - Stare uspomene.. e sad pesma je mnogo j**ena i puna emocije i besa i provaljuje se taj njegov bol u glasu...
Ja npr mogu bolje snimiti a i napisati takav fazon pesme...

Partyzan je u prethodnom postu rekao kako je ova pesma pisana kao u freestyle-u kao što i jeste, jer je napisano za maks 10 minuta, ali ovu drugu pesmu već duže vreme pišem i puna je emocija i besa kao gore navedena pesma
Cranium Cranium   24.06.2019 u 21:44

NeSuS (24.06.2019/18:52)
Ne znam da li si možda čuo, mada sumnjam da jesi jer ima malo pregleda.. pesma se zove Dragon - Stare uspomene.. e sad pesma je mnogo j**ena i puna em
Kako bre nisam, ceo taj album "ulicni snovi" se vrteo po skolama. Mada nisam nesto odusevljen njegovim skilom. Jesi ti slusao starog Relju Popovica? Kad je bio klinac, imao je slicne pesme. Tad se zvao Drima, pre elitnih odreda jos. 1 poruka, 1000 pitanja se zove pesma. To je taj klinacki elan, nisu rime jake, ali emocija kida.

Sta znam, probaj ako si siguran da mozes da izneses.
Welicak94 Welicak94   24.06.2019 u 22:33

Imas lajk u znak podrske
NeSuS NeSuS   24.06.2019 u 22:57

Cranium (24.06.2019/19:44)
Kako bre nisam, ceo taj album "ulicni snovi" se vrteo po skolama. Mada nisam nesto odusevljen njegovim skilom. Jesi ti slusao starog Relju Popovica?
A i ja pitam gluposti naravno da znaš

Slušao sam ja relju kad su još bili reperi i on i vlada, ali tu pesmu nisam čuo ali sad ću
I mislim da jesam sposoban u tome
NeSuS NeSuS   24.06.2019 u 22:58

Welicak94 (24.06.2019/20:33)
Imas lajk u znak podrske
Ja to više zovem motivacijom hvala ti
PARTYzan PARTYzan   25.06.2019 u 02:19

NeSuS, pošto si u suštini samo mišljenje Craniuma čekao, nzm zašto si onda sve ostale zamlaćivao da slušaju i bacaju komentare kad ti oni ionako nisu toliko bitni
Razumem da ti je u suštini značajno samo 1 mišljenje ali tome služi inbox, ne forum
NeSuS NeSuS   25.06.2019 u 02:30

PARTYzan (25.06.2019/00:19)
NeSuS, pošto si u suštini samo mišljenje Craniuma čekao, nzm zašto si onda sve ostale zamlaćivao da slušaju i bacaju komentare kad ti oni ionako nisu
Hahaha bitna su mi mišljenja i drugih naravno nego nisam ni očekivao da će o drugi odgovoriti na ovu temu Nego sam i zabpravio da i drugi vole rep, znam da je Cran upućen u sve to na max, malo sam postao zaboravan
PARTYzan PARTYzan   25.06.2019 u 04:58

Nzm da li si nekad čuo našeg Aksija, sa BF-a, ima par stvari možeš da čekiraš njegov kanal. Moj favorit je youtube.com/watch? ... bMSx8 mada nije najslušanija
Samo što je kod vas dvojice situacija obrnuta: njega ne zanima slava popularnost itd iako je nagazio punim gasom, ne vozi na ler.
Ako te zanima evo njegove teme na forumu blackfoxwap.tk/forum/2 ... ulice
Još tad mi je zapalo za oko - kakav šmeker, što bi ti rekao vaspitano dete u eri opšte diskriminacije dečko bez izuzetka lajkuje svaki post

Forum početna