Nesus-ov muzicki kutak :)
Forum Zabava Muzika

NeSuS NeSuS   05.12.2017 u 15:03

Huh eo i ja da napravim ovu temu
Mislim da ima par vas kojima ce se dopasti muzika koju ja slusam
NeSuS NeSuS   05.12.2017 u 15:27

Najvise volim old school rap i srpski i engleski, a i jos neke one novije stvari

Posle toga EDM i tako te stvari

Od repa : Eminema najvise (imam mnogo njegovih pesama i znam vecinu stvari o njemu, NWA, Dr. Dre, Eazy E...
A od srpskih: Sale Tru, Skabo, BS, F4, CYA, Smoke Mardeljano, Deniro, Djare, Dragon...
NeSuS NeSuS   05.12.2017 u 15:27

Ako ima neko ko slusa neke od ovih repera da mi se javi odma
PARTYzan PARTYzan   05.12.2017 u 19:51

Slusao sam Dre-a davno (od Eminema mi se sviđaju neke pesme) ali ja generalno slusam novu muziku, retko se setim da pustim nesto staro. Mora da imas starijeg burazera ili caleta koji ti usadio ovo ;-) Cudi me da nisi pomenuo Mlatu Sick Touch ne samo zato sto ima svezu kolaboraciju sa Mardeljanom youtube.com/watch? ... AybTY vec zato sto je jedan od najboljih ako ne i najbolji. Svejedno da li pre youtube.com/watch? ... TSHNw ili sad youtube.com/watch? ... Edpew A Denira je odavde slusao Aksi, pretpostavljam da znas da ima i autorske pesme
NeSuS NeSuS   05.12.2017 u 22:50

@Partyzan keva mi oduvek slusala rep pa usadila i meni i burazeru
Razmisljao sam o Sick Touchu al eo nikako da se setim da poslusam neke pesme
PARTYzan PARTYzan   05.12.2017 u 23:44

tačno sam znao da je tu neko iz familije umešao prste A kad smo već kod familije, verovatno si čuo Trenerka stil od THC La Familija-lektira domaćeg repa hibrid old-school matrice i shabanskih zeldi rima Čuj "hibrid" !? ahaha youtube.com/watch? ... uvENk
NeSuS NeSuS   06.12.2017 u 17:47

Od thcf imam skoro sve pesme i ofc da znam trenerka stil ;)
NeSuS NeSuS   07.12.2017 u 00:45

Takodje volim i Psihoaktiv trip i Surreal-a
NeSuS NeSuS   07.12.2017 u 02:37

Izostavio sam Struku, VIP(Ikac), Hele takodje
PARTYzan PARTYzan   07.12.2017 u 02:45

Bassivity mothafucka
(btw za ovog treceg nikad cuo)

Forum početna