Animirani filmovi
Forum Zabava Film

Gendza   08.02.2020 u 20:20

dobar animirani film vredi pogledati
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Edy Edy   18.10.2021 u 15:07

Wish Dragon (2021)

Aladin od disneja, ali u modernom 3d dizajnu, i kroz modernu azijsku kulturu. Mada, ima dosta stvari koje su drugačije, tako da nije skroz na skroz ista priča. Glavni lik zanimljiv, ali poenta čitave priče je besmislena i baš ta priča koja bi ko trebala biti drugačija od Aladina oni skroz zaborave da završe na kraju.

Ocjena: 5.2/10. Fina animacija, i zabavan je ako ništa da ubijete vrijeme. Ali ima boljih stvari za gledanje.

Problem je što je glavna priča o glavnom liku i njegovom prijatelju koji se odseli iz susjedstva, jer joj otac postaje bogat. Ali kasnije u filmu... detalji u spoileru:
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

film writers kopirali aladina, i pokušali da izmjene djelove dodajući baš te elemente o razlici u statusu, i na kraju totalno mašili stvar. Sve u svemu, ok film, ali ako hoćete neku dublju temu da protumačite, koja se kao šalje, razočarat ćete se na kraju.

Ovo nije pixar ili mijazaki film, kako god ga okrenete.
Edy Edy   19.10.2021 u 23:08

Frozen II (2019)

Pravo loš.Prvi dio je zanimljiv, ali drugi je poprilično loše odrađeno. Može g ore, bilo je dobrih djelova, ali sve u svemu, ne bih preporučio. Ne mogu ni da preporučim radi animacije, jer nije nešto bolje od prvog djela, tako da ako hoćete da gledate, gledajte prvi dio i ovo zanemarite.

Muzika nije loša, et.

Ocjena: 4/10.
Edy Edy   20.10.2021 u 20:59

Josee, the Tiger and the Fish (2020)

Animirani film od Kôtarô Tamura. Priča je odlična, rasplet je dobar, sve u svemu odličan animirani film. Ocjena: 8/10.
Welicak94 Welicak94   20.10.2021 u 21:10

Edy (20.10.2021 / 18:59)
Josee, the Tiger and the Fish (2020) Animirani film od Kôtarô Tamura. Priča je odlična, rasplet je dobar, sve u svemu odličan animirani film. Ocjena: 8/10.
Ja bas pogledao pre nekoliko dana, jeste dobar film. Ja sam mu dao i ocenu vise, 9/10
Edy Edy   20.10.2021 u 22:20

@Welicak94, eh, meni nešto se nije svidjelo kad glavni lik završi u bolnici. Sve ostalo je odlično, ali onaj zaplet mi nekako previše dramatičan. Da su uspjeli napisati priču ali bez tog uveličavanja drame bila bi 9ka, i zavisnosti kako bi to uradili, dao bi desetku, ali ovako je dobar, ali nije odličan. Zato osam od mene.

sad sad nabrzake pregledao/premotao pola ovaj:
Mirai (2018)

Velika glupost. 2/10. Ovaj user review na imdb najbolje opiše zašto:
I know a lot of folks loved this film and it was Oscar nominated. Yet, despite this, I had a hard time watching and enjoying "Mirai". Why? Because I found watching a horribly bratty little boy pitch tantrums every five minutes wasn't much fun.

Odličan primjer kako ne možete nikad vjerovati IMDb ocjeni. Tamo je 7ica. Glupost živa. Neka avantgard, realistična animacija kao. Ima zanimljivih stvari koje su animirali, ali mislim, kad se spominju stvari tipa "malo djete trči i udari laktom od vrata, spotakne se i nastavi trčati" kao neki vrhnuac animaije, mislim... jest da je zanimljiv detalj, ali kakve koristi kad je film kao film čitav besmislica i užasno dosadan? Zaobiđite.
twistex twistex   30.03.2022 u 18:03

Encanto-2021
Posle duzeg vremena pogledao neki crtac..ovaj mi je non stop iskakao u preporukama i reko ajde da vidim sta je to.. I lep je i saren, dobre su pesme kojih ima na svakih pet minuta ali ipak nisam odusevljen pricom.. Moze 7/10

Forum početna