Najmisterioznija Pesma Na Internetu.
Forum Misterije & Natprirodno Misterije

atom   04.12.2019 u 10:17

Malo sam istraživao sinoć,i pročitao sam negde da je kontaktiran radio voditelj koji je radio 80-tih na toj stanici na kojoj je puštena pesma. On je rekao da se seća te pesme,ali da ne zna ko je izvođač,jer je ta pesma stigla poštom na adresu radija,tj kaseta je stigla. I da su je on i tonac preslušali,i da im se dopala,pa su je pustili par puta. Koliko je ovo tačno nemam pojma.
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Tommy Tommy   07.12.2019 u 00:25

a ljudi vise trazili ko je ova zenska koja trazi ko pjeva pjesmu, nego da pronađu bend/pjevaca
Edy Edy   07.12.2019 u 14:01

atom, to nije ništa čudno. I dan danas ljudi imaju svoje lokalne radio stanice.

I tad i danas ljudi su snjimali pjesme, neko napravio svoju i stavio na radio poštom. Zagubio se naziv. Neki veći radio čuo pjesmu i oni kopirali..

Fazon je da ima sigurno nekoliko ovakvih pjesama sa sličnom situacijom.

Ne vjerujem da je jedina ova pjesma.

Što su se ljudi ufatili baš ove nije mi jasno.
atom atom   07.12.2019 u 17:03

Edy (07.12.2019/13:01)
atom, to nije ništa čudno. I dan danas ljudi imaju svoje lokalne radio stanice.

I tad i danas ljudi su snjimali pjesme, neko napravio svoju i stav
Radio stanica NDR je bila najslušanija nemačka stanica 80-tih. Tako da nije baš mala,što se toga tiče.
Edy Edy   08.12.2019 u 17:56

atom, kakve to ima veze?

Ništa specijalno oko ove pjesme nema ba.

Ima sigurno stotine pjesama sa sličnom pričom.

Evo neka druga pjesma, isti fazon bila "misteriozna" pa je neko skontao na redditu: tonedeaf.thebrag.com/t ... lved/

Samo eto nekom fazon da napravi slona od muhe, i ispadne da je to sada neki fazon od pjesme..

Inače, ista ova tvoja pjesma evo ovdje: reddit.com/r/tipof ... rnet/

Skontat ćeš da je autor pisao isti post maltene nekoliko puta, i da nije jedini, to ti je kad neko pokušava da bude in, tako ti internet legende se stvore. Ljudi pričaju o tome, kao o ovoj pjesmi, iako nema ništa posebno o samoj pjesmi.

Inače, hiljade ljudi da traže pjesmu nije ni nešto značajno, to je mal broj.. cijeli fazon ove priče o pjesmi je propaganda i ono furanje "vidi što je ovo zanimljivo, reci drugima" kad je ustvari glupost živa.

Forum početna