Kako se zove pesma?
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   01.02.2020 u 12:24

Ajd da otvorim i ovu temu iako danas postoje aplikacije poput Shaham-a ili Soundhounda pa lako može da se nadje sve.
Ali postoje izuzeci gde ni google ni razne aplikacije ne mogu da pomognu.

Juče mi se pojavi pesma u glavi i prvi put do sad mi se desilo da čujem u glavi melodiju i da 10min ne mogu da ispustim tu melodiju npr u vidu zvižduka...

Kada sam uspeo, potražio sam preko Soundhounda 10x ali slaba vajda... Možda sam promašio tonalitet, malo melodiju ko zna.

Uglavnom, pošto sam uporan i teško odustajem, neću prestati dok je ne nadjem iako verujem da nije neka pesma. Čuo sam je 100x na radiju ali nikad nisam skinuo na fon

Mislim da je dance pesmica.

Pesma ide ovako, i uglavnon muški vokal ispušta zvuke, nešto ovako "Pi para pa...pa ra ra pi pa ra ra"
Nisam siguran za ovo "pa ra ra pi pa ra ra" ali ovo "Pi para " tako nešto ide..ovo Pi visoko pa onda spusti....

Haos

Edit: Phahahahaha misterija rešena kucanjem na gugl "pi para pa"
Pesma se jednostavno zove "Pi papa para po" ili "ski-ba-bop-ba-dop-bop" a izvodi Scatman John....
Ahaha a jest bzvz ne znam kako se setih ove pesme.
Cranium Cranium   02.02.2020 u 11:36

Scatman?

Edit....Nisam video da si nasao vec.
FoX FoX   12.02.2020 u 18:44

Opet sam imao isti trip samo sa drugom pesmom...
Čuo sam je na radiju ko zna kad i malo pre mi zasvira u glavi melodija ali opet nemam blage veze kako tačno ide pa da pokušam sa soundhound-om..i ukucam na ytb radio hits 2019 2020 i imao sam sreće, bila je skoro na početku... evo je

TONES AND I - DANCE MONKEY

mislim....
Iznenadio sam se kad sam video da peva neka bucka
zenon zenon   27.04.2020 u 20:02

Jel nekom poznata ova melodija spocetka pesme?Kao da sam je cuo u nekoj pesmi vec a ne znam kojoj

Forum početna