Stare pesme su zakon :)
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   04.09.2013 u 00:48

Moje misljenje je da se muzika posle 1999.god znatno promenila...na gore...ima tu nekih izvodjaca koji su stvarno odlicni,poput Adele i jos nekih(nmg sad da se setimnema ih puno,verovatno)ali kad kazem odlicni mislim na kvalitet i pesama i izvodjenja(uzivo) ..moze neko u studiju da zvuci kao da stvarno zna da peva i da je profi ali kad izadje uzivo i otpeva neku svoju pesmu (hit)onda se vidi pravi kvalitet..

Slušam "new age"(novu,uglavnom stranu) muziku i stvarno je ok,ali ne može da se poredi sa pesmama iz proslog veka

Žao mi je što je tako ali sve je odavno izgubilo svoj kvalitet...sve se svodi na jedno..novac...potrude se da naprave pevljivu pesmu samo da bi zaradili novac..Još ako naprave sexy spot & i tekst koji je da kažemo,nemoralan..onda je zarada zagarantovana...

Domaća muzička scena je posebna priča(ceca,seka,severina i ostala estrada).

Mislio sam da napravimo listu najboljih pesama iz prošlog veka pop&rock itd...mogu i narodnjaci

pa da pocnemo
zarazila me ova pesma
Maggie Reilly - Everytime We Touch 1992
Alphaville-Big in Japan
Europe-The final countdown

moja lista je dugačka ali ajd da čujem i vaše favorite
Cranium Cranium   04.09.2013 u 00:59

Do 2005 se strana muzika drzala nekako. Ali najbolje doba za mene sto se tice strane muzike je od 1998-2003. Svacega je bilo za slusanje, sada samo neka electropop sranja. A sto se tice domace, Ceca je konza. Ja lomim noge kada mi neko pusti "Lepotan" Sada je vec u pogresnom timu. Onaj Miligram je uzas, a Marina Tucakovic kao da se stondirala pred pisanje teksta.
Cranium Cranium   04.09.2013 u 01:05

Kada neko kaze stara zika, ja se setim
Oktobar 1864 - Nadji me. HITCINA
Cranium Cranium   04.09.2013 u 01:08

Zana - Vejte snegovi. Da se zna!
Stefanson Stefanson   04.09.2013 u 01:15

Bajaga-Verujem,ne verujem
FoX FoX   04.09.2013 u 01:20

da,daaaa!
Too se trazi

Nisam znao da slusas ovu domacu zabavnu ziku..posebno Zanu?!

Ja obozavam sve staree domace...
Kerber mi je otprilike naj kad je taj neki naš rock u pitanju.

Zana je odlicnaaa hit do hita dok nije poceo onaj talas turbo folka...

Zdravko Colic je isto kralj dok je sarađivao sa Kornelijem Kovačom.
Sve te stare pesme su hitovi za sva vremena..

Jbg danasnja omladina ne zna sta je kvalitet i dobra pesma
Cranium Cranium   04.09.2013 u 01:25

Slusam, slabo ali znam mnoogo pesama. Neizbezno je. Imam jednu pesmu, staru izvornu od koje se smorim kao zmaj. Bukvalno mi suze krenu jer me pukne nostalgija za Kosovom.
Jordan Nikolic - Marijo deli bela kumrijo. Tacno prepoznas da je to Kosovska pesma.
SRB
Srbenda  
 04.09.2013 u 01:27

BlackFoX (03.09.2013/23:20)
ali danasnja omladina ne zna sta je kvalitet i dobra pesma
Sami su krivi sto su im isprani mozgovi Ili jednostavne nisu culi/ne zele bolje i ako im se to slusa i odredjeni deo publike cini srecnim, ok, I dont give a fuck
Cranium Cranium   04.09.2013 u 01:30

Pa ni nas nisu pumpali pesmama, pa znamo brdo njih.
Cranium Cranium   04.09.2013 u 01:36

Generacija 5 - Ti samo budi dovoljno daleko

Forum početna