COVID-19 (Koronavirus)
Forum Zdravlje Ostalo

Gendza Gendza   13.03.2020 u 07:03

pojavio se kod nas na jugu u prokuplju 4 osobe 1 u kursumliji i nekoliko u nisu
zenon zenon   13.03.2020 u 13:43

koliko znam uv zraci ubijaju virus.Evo u kini objavili da virus prestaje
Cranium Cranium   14.03.2020 u 11:48

Danas u Srbiji ima 41 zarazenih od korone. Lose smo se pripremili. Struka nije zakazala, zakazala je drzava. Odmah staviti sve u karantin na dve nedelje. Ja bih objavio sledece u svim vestima. Danas je 14. mart...imate fore do 17 da pokupujete namirnice za nedelju dana. Nakon toga niko da nije izasao iz kuce. Posebno stariji ljudi. Ovi koji izadju, moraju da imaju zastitne maske. I nakon dve nedelje ce se tacno znati ko je zarazen. Te porodice staviti u karantin i onda samo pratiti ulazak u zemlju. I pustati samo nase drzavljane. Ostalima ulazak zabranjen. I eto, korona savladana. A ne ovako, jurnjava,frka, panika.

Sto se Srbije tice, drzava se sprema za karantin u zdravstvenim ustanovama. Necu reci u kojim, ali su to uglavnom ustanove u kojima je drzava postavila svoje ljude. U nekim ustanovama se gleda da se oslobodi ceo sprat, a neke ce biti cele u karantinu. Spremamo se za udar zarazenih, a u javnosti se pusta prica kako smo 5 koraka ispred korone. Pa i nije bas, drzava pusta zdravstvo da se izbori sa zarazom, a ne sme da povuce poteze koje bi morala da povuce. Zatvori granicu, uvedi policijske casove i miran si. Sta moze da ti se desi sa ekonomijom za dve nedelje izolacije? Nesto mislim da ce steta po ekonomiju biti veca ako pustimo da se virus dalje siri.
zenon zenon   14.03.2020 u 16:14

majmuncina zvana zeljko mitrovic
Cranium Cranium   14.03.2020 u 16:24

zenon5 (14.03.2020/15:14)
majmuncina zvana zeljko mitrovic youtube.com/watch? ... OUu5M
Hahahahahaha, koji degenerik. Nemam nikakav drugi komentar.
Gendza Gendza   14.03.2020 u 17:21

auuuuuuuuuuuuuuuuuu budale majko mila
Gaga Gaga   15.03.2020 u 12:41

Ako proglase vanredno stanje,hoce li moci da se izlazi napolje?
Cranium Cranium   15.03.2020 u 17:49

Gaga (15.03.2020/11:41)
Ako proglase vanredno stanje,hoce li moci da se izlazi napolje?
Moci ce, ali verovatno ce vojska na ulice, pa ce smarati ko ne bude imao masku i slicno.

Problem kod vanrednog stanja je to sto se skole zatvaraju, restorani ne rade, kafici, bioskopi. Sve staje. Dosta firmi ce prestati sa radom. One koje imaju veliki broj radnika (gradilista, pogoni za proizvodnju itd) Ma haos. Ali bolje je to nego pustiti kao sto su Italijani pustili u pocetku. Evo sada sta im se desava.

Elem, ne znam da li ima u medijima i na internetu...imam dojavu da veceras u 8 objavljuje vanredno stanje. Videcemo
atom atom   15.03.2020 u 20:13

Kakvo vanredno stanje,ovi naši dozvoljavaju okupljanja pazi sad "Samo do 100 ljudi u zatvorenom prostoru" phahaahhaha,kakvi degenerici majko moja,pa kako mogu biti sigurni da baš neko od tih 100 ljudi nije zaražen? I Vučko sada kao kaže "Molim vas ko Boga,recite nam ako ste bili negde van zemlje",a do pre par dana se sprdao sa ovim virusom i cerekao se zajedno sa onim dr Nestorovićem... Mi smo neozbiljna država,imamo neozbiljne ljude na vlasti...
Cranium Cranium   15.03.2020 u 21:45

atom (15.03.2020/19:13)
Kakvo vanredno stanje,ovi naši dozvoljavaju okupljanja pazi sad "Samo do 100 ljudi u zatvorenom prostoru" phahaahhaha,kakvi degenerici majko moja,pa k
Evo ti malo ozbiljnih mera, pa vidi da li ti se ovo vise svidja??? Meni se ne svidjaju, ali sam bio svestan da mora da se odradi sta se mora odraditi. Iako i dalje tvrdim da je korona manje opasna nego sto se u medijima napumpava, svakako bih reagovao isto. Mozda i gore. Jer zasto bi umirali ljudi ako ne mora? Meni nece biti nista, ali mom ocu? Zato gasi sve...

Forum početna