Squid Game (2021-)
Forum Zabava Serije

FoX FoX   01.10.2021 u 02:16

Squid Game (imdb) *netflix
Priložena slika:

Žanr: Drama, Akcija, Avantura
Zemlja porekla: Južna koreja
Broj sezona: 1 (za sada 9. epizoda)
Trajanje epizode: 50min-1h
Link za preuzimanje prve sezona: Squid Game-S01 (korean) | Squid Game-S01 (sinhr.eng) 
*prevod na hrvatskom u folderu /sub

Opis: Seong Dži-han je razvedeni "luzer", pokušava da preživi, ima ćerku koju obožava, majku koja brine zbog njega, i zelenaše koji prete da će mu povaditi organe ako im ne plati dugove. Na stanici metroa dobija priliku da učestvuje u takmičenju - ako pobedi, rešiće sve svoje probleme...

Netfliks već ovu seriju naziva svojim najuspešnijim proizvodom koji nije na engleskom - do sada je tu titulu nosila serija "Casa de papel".

Ljubitelji filmova kao što su: Cube, SAW, The Platform, Circle, sigurno će uživati u ovoj seriji.
FoX FoX   01.10.2021 u 02:25

Nisam neki ljubitelj hajpovanih serija i filmova ali ova serija svakako zaslužuje zasebnu temu.
Završio sam sa prvom sezonom i mogu reći da je predobra. Gluma, plot, atmosfera, sve je odlično odradjeno.
Ok, većinu stvari sam pogodio, malo je i predvidiva ali sve u svemu, super je!

Pre ove serije sam pogledao Alice in Borderland (2020-). Nije loša, sličan plot sa malo više misterije ali u poredjenju sa ovom serijom, Squid je definitivno moj favorit. 
Očekujem drugu sezonu sledeće godine.
atom atom   01.10.2021 u 11:51

Da su Amerikanci pravili seriju,sigurno bi bilo dosta pedera medju takmicarima,a i trans rodnih osoba hahahaahhaaha
Welicak94 Welicak94   06.10.2021 u 17:17

Odgledao sam i ja Squid Game. Preveliki hajp, naravno. Nisam preterano odusevljen, ali definitivno nije ni loše. Nisam gledao DUB, ali sam bacio pogled i nije loš, dobro sinhronizovani glasovi.
Od mene za seriju 7/10.
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
SRB
Srbenda  
 07.10.2021 u 18:44

Mugunghwa Kkoci Pieot Seumnida
youtube.com/watch? ... IgYug
Ako hoce neko imam google drive link za 1080p .mkv verziju svi audio jezici. Mrzelo me da trazim prevod.
atom atom   25.11.2021 u 19:31

Student iz Severne Koreje osuđen na smrt,jer je prokrijumčario prvu sezonu Južnokorejske serije Squid Game.

Student se nedavno vratio iz Kine sa digitalnom kopijom serije na USB-u. Uhvaćen je tako što je pokušao da proda primerke serije nekolicini ljudi. Kako prenose severnokorejski tabloidi muškarac će biti streljan, drugi student koji je kupio kopiju serije osuđen je na doživotni zatvor,a šestorica drugih koji su gledali piratsku kopiju osuđeni su na pet godina teškog rada.

Severna Koreja usvojila je zakon o "emiminaciji reakcionarne misli i kulture" koji zabranjuje i strogo kažnjava svaki uvoz medijskog sadržaja sa Zapada i iz Južne Koreje. Maksimalna kazna zatvora za gledanje, držanje ili distribuciju ovog materijala je smrt.

Vlasti sada pretražuju studentske domove u potrazi za još nekim nedozvoljenim materijalom.
Cranium Cranium   25.11.2021 u 21:59

atom (25.11.2021 / 18:31)
Student iz Severne Koreje osuđen na smrt,jer je prokrijumčario prvu sezonu Južnokorejske serije Squid Game. Student se nedavno vratio iz Kine sa digitalnom k
SVE NESTO MISLIM DA JE OVO MARKETING. Bustuju se za drugu sezonu.

Forum početna