Kljun (2021-)
Forum Zabava Serije

FoX FoX   16.12.2021 u 18:12

Priložena slika:

Kljun 

Žanr: Drama, Akcija, Misterija, Triler

Broj epizoda: 10

Trajanje epizode 45-55min.

Opis: Sonja Kljun (Ivana Vuković) je mlada, ambiciozna detektivka, željna da dokaže da je njena istančana intuicija u pravu – navodno samoubistvo u mirnoj Subotici krije daleko ozbiljnije tajne nego što se to čini na prvi pogled. Sonjina selidba u Suboticu pokrenuće lavinu događaja koja će razotkriti duboko zakopane tajne vezane za misterioznu organizaciju, ali i za Sonjinu prošlost. Istančana intuicija nije svojstvena samo za Sonju, već i za njenu desetogodišnju kćerku (Drena Mršić), čiji neobični snovi vezani za majčin posao počinju da se ostvaruju.

Nije loša serija. Prva novija domaća serija koju sam pogledao. Iznenadili su me sa tematikom snova jer nisam ovako nešto očekivao da naši naprave. 
Meni je bila predvidiva jer sam odgledao dosta serija na sličan fazon ali lepo su upakovali sve. Produkcija je dobro odradjena i gluma je solidna. 

Od mene ocena 7/10

P.S. Za SBB korisnike, imate je u video klubu besplatno (eon), sve epizode. 
atom atom   16.12.2021 u 18:29

Glupost. Gluma jeste dobra,ali serija kao serija losa,barem meni. Od novijih domacih serija su mi se svidele Crna Svadba i Besa.

Inace,vidim da je u pripremi snimanje serije Besnilo,po Pekicevom romanu,to ce biti vrlo zanimljivo.
FoX FoX   23.12.2021 u 00:11

atom (16.12.2021 / 17:29)
Glupost. Gluma jeste dobra,ali serija kao serija losa,barem meni. Od novijih domacih serija su mi se svidele Crna Svadba i Besa. Inace,vidim da je u pripremi
Jel si odgledao celu?

Pa eto, svako ima različit ukus. Ova "Besa" je za mene glupost. Još kad čujem šiptarski, pritisak skoči  
Nemam ništa protiv šiftara ali taj jezik mi stvarno para uši. I ima dosta antipatičnih likova u toj seriji. 

Ukusi  

Kljun mi je zapala za oko jer je drugačija od ostalih domaćih stvari. Svaka novija serija je ili glupa komedija/sapunica ili krimi serija. Sve na isti fazon.

Gledam ove nove kamiondžije. Koja je ono sprdnja... Šteta što niko nije u stanju dobru komediju da napravi.

Forum početna