Nokia s40 MULTITASKING
Forum Tehnologija Mobilni telefoni

FoX   03.09.2012 u 17:59

lele koja procedura samo za security hack,a cekaj sad,na sta mislis kad kazes security (allow/yes) jel to ono kad te pita npr.m.opera da li prihvatas konekciju na net?
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
SRB
Srbenda  
 03.09.2012 u 18:04

BlackFoX (03.09.2012/15:59)
lele koja procedura samo za security hack,a cekaj sad,na sta mislis kad kazes security (allow/yes) jel to ono kad te pita npr.m.opera da li prihvatas konekciju na net?
Upravo to! Ili kad koristis fajl menadzer za JAVU! Nemoguce je da se koristi nijedna aplikacije jer zesce smara sa sigurnosnim pitanjima... Nije tebra, kratka je procedura samo ne mogu sad da budem pored kompa
pa ako imas neko pitanje odgovoricu tek kasnije. Lagano iscitaj i prostudiraj ovo sto sam ti poslao pa cemo zajedno da to odradimo
FoX FoX   03.09.2012 u 18:09

ja sam taj security resio na sledeci nacin,u meniju svake aplikacije imas "aplication access" i tamo imas communication,i tu kad udjes imas 3.stavke,network access,conectivity,messaging...prve 2stavke stavis na always allowed,naravno ako ta aplikacija ima te neke sertifikate,a m.opera i ucweb imaju sve te sertifikate tako da ako stavis na always allowed vise te nece pitati da li odobravas konekciju
al ajd,sad cu da probam to da hackujem
i zanima me,kad to "hackujem"onda moram u svakoj aplikaciji da menjam manifest,inace mi nece raditi multitasking?
SRB
Srbenda  
 03.09.2012 u 18:20

Da moras zameniti manifest i to traje par sekundi nije ti tesko
SRB
Srbenda  
 03.09.2012 u 19:51

Evo link za JAF: mediafire.com/?h390 ... ojvmw
I link za JAF PKEY Emulator: blackfoxwap.tk/downloa ... 10139
KinG KinG   04.09.2012 u 00:08

Ti znaš da se zato gubi garancija verovatno.
SRB
Srbenda  
 04.09.2012 u 01:53

KinG (03.09.2012/22:08)
Ti znaš da se zato gubi garancija verovatno.
Pa i nije neka frka moze da se vrati u normalu..
FoX FoX   04.09.2012 u 13:01

ma samo se reinstalira sistem preko kompa... moracu ovo danas da probam pa javljaM
SRB
Srbenda  
 04.09.2012 u 13:12

Ako ne uzmi sestrin fon pa i ako sj**es nesto...
Sta god da radis ne panici i ako stane na pola ili se ukoci (mislim na nadogradnju softvera, nevezano za temu) pusti ga ovi fonovi su skoro neunistivi i ne mogu tek tako da zablokiraju...
Bitno da znas koja je verzija s40 (v5 ili slicno) to imas na netu...
FoX FoX   11.09.2012 u 21:41

ma s40...a fon sam odneo u servis brate.... otisao mi onaj ulaz za slusalice( i sad moram ovaj budjavi touchscreen da nosim,koje sranje od telefona...ja jutros isao na posao i ja stavim fon u dzep,kad ono,kad sam izvadio fon ,on se saaaammmm otkljucao poslao 2,3poruke na neki tamo broj....:mrsbre: umalo ga nisam razbio ....to je strasnoooooo brate,jos se iznerviram kad treba poruku da pisem,pa dok nadjem pesmu koju hocu da pustim,pa dok nadjem broj u imeniku....hahhahha jedva cekam da mi se vrati moja nokiaaa NOKIA 4EVER!!!

Forum početna