Breaking Bad (2008-2013)
Forum Zabava Serije

SRB
Srbenda  
 20.09.2012 u 02:49

********* im mater tursku! Pogledacu ovu seriju ako ima na netu jer cableTV nemam vec duze vreme ne gledam ta sranja
Slobodno vreme moze mnogo bolje da se utrosi... Al uglavnom zaglavim pored kompa
Edy Edy   30.09.2012 u 20:22

Nevalja sulejman.. koga briga za njegov harem. Nek gura gdje mu je volja ali dobra je bila dolina vukova. Nije sapunica već akcijska serija, sa primjesama svačega... i film su snimili glavna radnja: oteto dijete najvećeg mafijaša u turskoj i tamo ga obuče u antimafijaškoj jedinici da smakne oca. Na kraju uđe u njihove redove i naslijedi oca i onda ih sve jednog po jednog sredi ovo površno, kompleksno je. ima i druga sezona. To i jedna meksička, neznam kako se zvala prije 5 godina. Jedina sapunica koja mi valjala. Nekakva srca
FoX FoX   04.03.2013 u 01:02

ma daj pustite te sulejmane,vukove itd skrenuli sa teme nacistooo
tommy kralju,poceo sam da gledam Breaking Bad pre 2,3 dana,zavrsio 1.sezonu,i evo sad pocinjem 2.sezona SERIJA JE ODLICNAAAAA
FoX FoX   04.03.2013 u 01:04

ukratko ,evo o cemu se radi :

Walter White je srednjovečni profesor hemije koji jednog dana saznaje da boluje od neizlečivog raka pluća, a prognoze nisu sjajne. Uz sve to, ima hendikepirano dete i trudnu ženu. Pre nego umre, odlučuje da će se pobrinuti za svoju porodicu pa u podrumu stvori laboratoriju za proizvodnju droge. Seriju je stvorio Vince Gilligan koji je radio i na „Dosije X“, omiljenoj seriji svih zaljubljenika u mistično i natprirodno. Mnogi kritičari pohvalili su odličnu glumu, a serija je dobro prihvaćena i spada među favorite svih fanova pomaknutog humora.
Tommy Tommy   14.08.2013 u 03:23

pocela je nova sezona
Edy Edy   14.08.2013 u 17:25

svi je fale, ali ja jednostavno ne volim ovaj opis, pa nikako da se natjeram da pogledam jedan dio obožavao sam X-files... ali ovo je drama i što spominju pomaknuti horor ako je drama u svakom opisu dajte još neke detalje iz serije pa da vidim možda mi se svidi
srbps srbps   14.08.2013 u 21:54

@Edy, ocena serije na imdb-u je 9,4. Sopranovi (koja je proglasena za najbolje napisanu seriju svih vremena) imaju ocenu 9,1. Ako je svi hvale onda najverovatnije ima razloga za to. Odlicna gluma, scenario, rezija. Nije samo drama. Ima komedije i akcije taman koliko treba. Moj savet je da odgledas prvu (7 epizoda) i drugu (13 epizoda) sezonu. Ako ti se posle toga ne svidi (u sta sumnjam) onda nemoj gledati. Skinuo sam 4 sezone odjednom i odgledao ih preko leta. Sad cu petu.
FoX FoX   07.09.2013 u 23:05

edyka ni meni opis nije bio nesto ubedljiv ali eto odgledao prvu epizodu iiiii navukao se evo uskoro ce kraj serijeJessy mi je najjaci lik u seriji Bitch i naravnoooo Saul kralj na kvadrat
Edy Edy   07.09.2013 u 23:27

morat ću nekad da je skinem
Tommy Tommy   20.09.2013 u 20:23

Jos 2. epizode i kraj.

Forum početna