Breaking Bad (2008-2013)
Forum Zabava Serije

Edy Edy   23.10.2013 u 14:00

ovo bi se svidilo mojoj profesorici hemije :xD
sve u svemu serija je opaka
Edy Edy   02.11.2013 u 16:29

završio drugu sezonu ovo je fenomenalno!!!!! Sudar aviona kao posljedica lančane reakcije koju je izazvao sam Walter White!!!! ubistveno
srbps srbps   03.11.2013 u 00:55

brate @edy da li si ti cuo za spoiler-e i za spoiler alert? Jbt kulirao sam dok si to radio sa drugim serijama, al' nemoj i sa ovom molim te.
Edy Edy   03.11.2013 u 01:37

srbps (02.11.2013/23:55)
brate @edy da li si ti cuo za spoiler-e i za spoiler alert? Jbt kulirao sam dok si to radio sa drugim serijama, al' nemoj i sa ovom molim te.
nemamo to u forumu (onaj tag za sakrivanje) inače... avion ko avion imaš još bruku detalja i 3 sezone poslije toga nije neka frka
Edy Edy   20.11.2013 u 11:59

Pregledao sam je do kraja moram reći, kraj je bio odličan bolji ne može nikako ali mene fascinira realističnost... svaki detalj su predstavili kako bi i ja zamislio čak i način kako valter pada u nesvijest nije ono nasloni se na kraj i polako klizni, nego strmoglavit se ko balvan u jednom komadu i onda pokazuju pljuvačku kako mu se lijepi za jednu i drugu usnu ta scena je pravo dobra mada ih ima milion jedina glupost prema meni u konceptu realističnosti je ono u vezi aviona... msm što su ono dodali? redom slučajeva avion pao zbog njihove krivice? nigdje veze ali eto, jeste zanimljivo gledati, džaba dalo je seriji nečeg pikantnog kako god ovo je jedna od TOP 3 serije... ako zanemarim komediju i sci-fi serije... ovo je NAJBOLJA
FoX FoX   24.11.2013 u 00:32

Iiiiiiiiiii evo dobrih vesti kralj saul
■ FILM/TV Soni smanjuje filmsku produkciju

Subota 23.11.2013 | 19:31

Kompanija Soni će značajno smanjiti svoju produkciju igranih filmova, nakon nekoliko poslednjih komercijalnih promašaja koji uključuju i poslednji film Vila Smita "Posle zemlje".

"Neki od naših filmova nisu ostvarili uspeh kakav smo očekivali, i shvatili smo da moramo da radimo mnogo bolje", rekao je predsednik kompanije Soni, Kazuo Hirai.

Za Soni to praktično znači da će godišnju produkciju igranih silmova smanjiti sa 23 na ukupno 18 ostvarenja, a takođe će se više posvetiti radu na produkciji televizijskih serija poput "Čiste hemije", koja je donela 10 puta veći prihod od očekivanog, pa je u planu već snimanje nove serije utemeljene na osnovu likova koji su se u njoj pojavljivali.

Nova serija sa likovima iz "Čiste hemije" zvaće se "Better Call Saul", a u Soniju smatraju da će ona biti profitabilna već od svoje prve epizode.

"Mi se trenutno nalazimo u zlatnom dobu televizije, a mogućnosti televizijske produkcije su praktično neiscrpne", kaže Stiv Mosko, predsednik Sonijevog televizijskog odeljka.

Sonijeva televizijska produkcija, koja u svom posedu takođe ima kanale u 159 zemalja, prošle godine je ostvarila prihod od 1,5 milijarde dolara.

U poređenju sa televizijom, biznis sa fiilmovima je bio u ozbiljnim teškoćama. "Napad na Belu kuću" je zaradio svega 205 miliona dolara, a za njegovo snimanje je potrošeno nešto preko 150 miliona.

Nešto bolje je prošao film "After Earth" sa Vilom i Džejdenom Smitom koji je zaradio 244 miliona dolara (budžet za snimanje je bio 135 miliona), ali ni to nije pomoglo da Soni izbegne gubitke u drugom kvartalu godine od 181 milion dolara.

Filmovi iz franšize o Spajdermenu su se pokazali najprofitabilnijim, a ljudi iz Sonija lošu zaradu pripisuju i zgusnutim premijerama velikog broja blokbastera u sezoni, pa će sledećeg leta Soni izbaciti svega 4 filma.

Oni su takođe saopštili da je filmska produkcija smanjila troškove poslovanja tako što je sa velikim zvezdama revidirala ugovore, kao i korišćenjem nekih poreskih olakšica.

Soni je takođe najavio da će sasvim sigurno iz filmskog serijala o Spajdermenu izaći još nekoliko ostvarenja koja će biti bazirana oko likova koji se u njemu pojavljuju i da će se nesebično koristiti svim Marvelovim likovima, bilo da su u pitanju superheroji ili zlikovci.

"Želimo da stvorimo veći filmski svet oko Spajdermena, a u opticaju su već neki od scenarija", rekao je izvršni direktor Sonija Mihal Linton.

Ostali filmovi koji su planirani su adaptacija najnovije knjige Dena Brauna "Inferno", video igrice "Angry Birds" i filmska verzija "Popaja".

Iako je najavljeno smanjenje filmske produkcije i posvećivanje veće pažnje televizijskim formatima, Linton je naglasio da to nije nipošto odustajanje od njihove "posvećenosti snimanju filmova".

"Postoji svega nekoliko nedelja koje su pogodne za filmske premijere, a u jednoj godini ima svega 52 sedmice, nemoguće je jednako kvalitetno marketinški filmove pokriti svake druge nedelje", dodao je Linton.

Soni je ranije nerado u javnosti govorio o svojim poslovnim planovima, ali se, kako upućeni tvrde, odlučio na transparentniji način rada zbog ozbiljnih problema da dobije podršku investitora, kao i njihovih primedbi da bi trebalo napraviti ozbiljne promene u poslovanju.

On za sada nije ugrožen - Spajdermen
Edy Edy   29.11.2013 u 20:01

hahha... Beter Call Saul jao odličan naziv ;) baš me zanima .. neće to bit isto... mada, vidjet ćemo, možda bude zanimljivo
FoX FoX   09.12.2013 u 20:38

Ma moze se i bez Heisenberg-a
jedva cekam da vidim sta su smislili
zanima me samo da li je isti reziser,producent itd..
Tommy Tommy   10.12.2013 u 00:45

Edy (29.11.2013/19:01)
hahha... Beter Call Saul jao odličan naziv ;) baš me zanima ali jbg....
jao šta uradi, opet spoiler.
Tommy Tommy   10.12.2013 u 00:48

ja čekam kolumbijsku verziju breaking bad-a
imdb.com/title/tt3190448/
observer.com/2013/10/me ... ideo/

Forum početna